بی بی کد my bedroom

hamed max

کاربر فعال
سلام.................................................نمیدونم چرا از وقتی اینجا کار میذارم فعالتر شدم !!!!!!
کار جدیدم..........................امیدوارم خوشتون بیاد

my work in evermotiom: http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=93860

پیوست ها

• c1 wide 0.jpg
    c1 wide 0.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 97
  • c2 full.jpg
    c2 full.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 67
  • c3.jpg
    c3.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 75
  • c4 chair d.jpg
    c4 chair d.jpg
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 59

madmaster_3d

Well-Known Member
کاره قشنگی شده. یک سوالی بپرسم برای این کار چقدر پول گرفتی؟ اگر اینجا نمی تونی بگی تو پیغام خصوصی بگو. کنجکاویه

mgh-max

کاربر فعال
نقطه قوتکار تکسچرای با کیفیته
مشکل کارم یا زیادی بلند بودن تخته یا زیادی کوتاه بودن صندلی

Mehran coyote

Well-Known Member
عجب اتاق خوشگلی یه روزی که خونه ساختم اتاق خودما اینطوری میسازم :green:
رندر عالی شده نورپردازی هم خیلی جالبه
فقط تنظیمات رفلکت کف میتونست بهتر باشه صندلیو هم که بچه ها گفتن

موفق باشی :rose:

hamed max

کاربر فعال
خيلي ممنون از همگي............اين يه کار تمرينيه براي خودم پول نگرفتم............مدتيه زياد کار بيرون انجام نميدم.................در مورد پول بقيه ي کارام اينو بگم که خبلي زياد نميگيرم،تو قزوين زياد به اينجور کارا اهميت نميدن متاسفانه.....صندلي رو هم فکر نميکنم دفورمه باشه يا مقياس اشتباهي داشته باشه،اينجور مدل ها انواع مختلفي دارن

سلام خسته نباشی ، کار خوبی شه ولی نمیدونم چرا من فکر می کنم کار یه مقدار خلوت شده . به نظر منه مخاطب احساس می کنم اگر یک رنگ شارپ توی صحنه بود خیلی به کار جلوه بده ، رنگ همه کار یه جوری خنثی هست .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.واقعا آینده روشنی برات وجود داره حامد جان.چند سالته؟
طراحی خیلی قشنگ شده.فضایی دوست داشتنی با رنگ های مناسب برای فضای خواب
البته کف رو میتونستی بهتر انتخاب کنی.
پارچه رو خودت ساختی؟ می تونی برای شبیه سازی لباس از برنامه فوق العاده قوی MarvelousDesigner هست.خیلی انیترفیس ساده ای داره.در مورد cloth و پارچه تقریبا میشه گفت اصلا کرش حجمی نداره.
کتاب های کتاب خونه خوب شده.خیلی خالی داره کتاب خونش
پست پروداکشن خیلی عالی شده.البته یه مقدار باید کنتراست بهش بده.من احتمال میدم مانیتورت تونینگ نیست.چون همه کارات انگار گامای زیادی دارن.مانیتورت چیه؟
این افکت که به دوربینی که کلوز آپ از صندلی گرفتی چجوری درست کردی؟
شیدرسازی میتونست برای کف بهتر باشه.به نظرم از floor gnrator و تکسچرهای مخصوصش یعنی آرشیو cg source استفاده بکن.
هم از تو ممنونم بابت کار خوبت از بچه ها به خاطر وقتی که برای کامنت گذاشتن صرف کردن و با حداکثر 20 کلمه ارادت خودشونو نشون دادن :mad:

hamed max

کاربر فعال
سلام عارف جان......................خیلی ممنون از لطفت ..........قبلا هم گفته بودم 22سالمه................cluthها رو خودم ساختم با مودیفایر خود مکس،این برنامه ای رو که گفتی نمیشناسم.حتما امتحان میکنم.........................مونیتورم lg 22" 2286 نمیدونم ولی خودم خیلی رو تیونش کارکردم بنظرم درسته......................اون افکت فوکوس هم یه لایه ی دیرت عکسه که با اسکرین کردنش رو رندر درست شده...............همین...........................خیلی ممنونم بابت نظراتت به همه ی کارهای من................

جدیدترین ارسال ها

بالا