music&video player

سلام

لطفا اگر میدونید ..این مشکلات من رو همینجا حلا کنید....ممنون

من دارم روی یه سایت که مربوط به آهنگای یه گروه خارجی کار میکنم/// من اول میخوام برای قسمت موزیک یه موزیک پلایر داشته باشم که آهنگارو از توش پخش کنه ..و اگه شخص خواست بتونه Pause play rewind forward کنه.... مشکل دوم اینکه میخوام در قسمت ویدیو.. هر کلیپیو خواستن توی یه ویدیو پلایر پخش کنندووو بدون اینکه اون ویدیو رو بتونن دانلود کنن ... آیا برای اینکار باید فیلمارو به FLV تبدیل کنم ؟؟ و چه لینکایی باید بدم....اگه کسی هم این دو پلایر رو داره اینجا سورس اشو بذاره ..ممنون......... لطفا همینجا کامل توضیح دهیدو.......... ممنون :oops:

Sunboy454

Active Member
هر کلیپیو خواستن توی یه ویدیو پلایر پخش کنندووو بدون اینکه اون ویدیو رو بتونن دانلود کنن ... آیا برای اینکار باید فیلمارو به FLV تبدیل کنم ؟؟
این امکان تقریبا وجود نداره ؛ چون فرمت FLV هم ذخیره میشه ؛

Security9776

Active Member
سلام ، دوست عزیز ،
شما در ساخت این موارد مشکل دارید یا نیاز به یک پلیر دارید ؟
اگر در ساخت مشکل دارید ، بگید تا کمکتون کنیم .
در مورد دوم هم همون جور که نیمای عزیز اشاره کرد ، شما هر چی رو که ببینید ، بر روی کامپیوتر ذخیره می شه .
باز برای بالابردن امنیت تا حداقل کاربرای عادی نتونند کلیپ ها رو ببینند بهتره که اون ها رو flv کنید .
موفق باشید ، محسن

Hamid_PaK

Member
من یک همچنین پلایری رو دیدم حتی با دیدن سورس فلش هم نتونستم متوجه بشوم که فایل تصویری رو از کدوم آدرس بارگذاری می کرد !!!
حیف لینکش پیدا نکردم ولی یادم که توی گوگل علی کریمی سرچ کرده بودم و کلیپ تصویری بود ...

یا حق ...

Sunboy454

Active Member
من یک همچنین پلایری رو دیدم حتی با دیدن سورس فلش هم نتونستم متوجه بشوم که فایل تصویری رو از کدوم آدرس بارگذاری می کرد !!!
حیف لینکش پیدا نکردم ولی یادم که توی گوگل علی کریمی سرچ کرده بودم و کلیپ تصویری بود ...
باید با برنامه هایی که internet شما رو log میکنن مسیر رو پیدا کنین ؛ فایروال Agnitum Outpost یه پلاگین واسه اینکار داره که خیلی خوب log میکنه ؛

البته میشه فایل های FLV رو هم از تو Cache کشید بیرون ، یکی از راحتترین کارها ، استفاده از FireFox و برنامه ی Cache View هست ؛

خب اشکال نداره که از cache پیدا کنن... حالا چجوری میشه همینو ساخت ... یه نمونه از این نوع پلایر دارید که بشه قیافشو تغییر داد ..گذاشت رو سایت؟؟
در مورد mp3 player هم اگه از این نوع پلایررا دارید لطف کنید اینجا بذارید..ممنون

Hamid_PaK

Member
Sunboy454 گفت:
باید با برنامه هایی که internet شما رو log میکنن مسیر رو پیدا کنین ؛ فایروال Agnitum Outpost یه پلاگین واسه اینکار داره که خیلی خوب log میکنه ؛

البته میشه فایل های FLV رو هم از تو Cache کشید بیرون ، یکی از راحتترین کارها ، استفاده از FireFox و برنامه ی Cache View هست ؛

لینک این CasheView رو دارید ؟؟؟

ببخشید .. فرض کنید من توو فلشم یه قسمت دارم بنام موزیک...که وقتی میزنی روش 10 آهنگ تووشه...میخواستم ببینم راهی هست که وقتی بزنی رو هر یک از آهنگا اون رو با winamp یا غیره پخش کنه..بصورت Buffering که از اینترنت هی لود کنه و هی پخش کنه....یجور که اگه save میشه در cache سیو شه نه جوری که هر User معمولی بتونه بگیره....ممنون میشم اگه سورس همچین چیزیو بهم بدید...

دقیقا همینجوری...البته این با HTML هست...ولی فک نمیکنم فرقی داشته باشه ...مهم اون لینک که به اون آهنگ میدیم... حالا مشکل من اینه که چجوری ..اهنگارو asx کنم...خود آهنگا چی میشن..توی Folder دیگه باید بریزم... اگه میشه توضیح بدبد..ممنون

Hamid_PaK

Member
ببین دوست عزیز کاری نداره که با FlashVar آدرس رو توی روت تعریف می کنی با کلاس Sound فایل رو لود می کنی و بعد هم بخشش می کنی :: هرچی فکر کردم یادم نیومد ولی برو تو DanceAge اسم پلایرش رو توی گوگل سرچ کن اون یک پلایر آماده است یعنی می تونی نسخه اصلی رو روی هر سایتی نصب کنی ...

یا حق ...

آقا Hamid_PaK مرسی از کمکت ...ولی من اینجوری نفهمیدم...میشه سورس فلششو بذاری ...

tafrehzan

Member
من یک پلیر ساختم که بصورت تصویری است و امکانات زیادی داره

قابلیت پخش ویدئو دارای قابلیت پخش روزانه کلیپ ها دوزبانه ارتباط با xml
از امکانات آن به time line , video viewer , image preloader
play pause stop time line volum control mute EN-FA
xml RSS reader بصورت فارسی و انگلیسی
قابلیت عوض کردن قالب
تمامی امکانات بصورت داینامیک نوشته شده و براحتی قابل تغییراست حدود 2 ماه روش کار شده
اگر دنبال چیز کاملی هستی اینو پیشنهاد میکنم من اینو برای یک شرکت سوئدی ساختم
قیمتش هم زیاد نیست اگر خواستی با من تماس بگیر

اگر چیز ساده ای هم میخوای توی پستهای قبلیم نمونه گذاشتم

tafrehzan

Member
چرا آهنگ هارو mp3 نمی ذاری اگر مشکل امنیت داری بگو برات توضیج بدم
می خوای سایتت فقط پخش کننده باشه ؟
برای گرفتن مقادیر در فلش از () loadVariable میتونی استفاده کنی ولی سرعتش کمه بهترین کار فرستادن متغیر ها بوسیله ایکس ام ال هست که با استفاده از پی اچ پی انجام شده باشه امنیتش هم بیشتره
اگر نمونه خواستی بگو برات بذارم

جدیدترین ارسال ها

بالا