Multi template

سلام
دوستان من سرگرم طراحی سایتی هستم که باید سه تمپلیت داشته باشد. قبلا با دو تمپلیت ساخته بودم به این شکل که تمپلیت اول را default و دوم را به آن Assign میکردم اما برای سه تمپلیت نمیشه
من مشخصاتی از سایت را مینویسم شاید دوستان راهی به غیر از MultiTemplate به نطرشون برسه
هنگام بالا آمدن سایت باید صفحه ای با چهار شکل نمایش داده بشه که شکلها هر کدام دارای لینک هستند که سه تا از شکلها به لینکهایی غیر از صفحات داخلی سایت متصل هستند و با کلیک روی شکل چهارمی صفحه دوم که دارای یک عدد فلش است یاز میشود و با کلیک روی فلش صفحه اصلی سایت باز میشود.

من برای هر صفحه یک تمپلیت طراحی کرده ام که تمپلیتها دوتایی یا به تنهایی با هم کار میکنند اما سه تا باهم کار نمیکنند
دوستان راه دیگری سراغ ندارند؟
در ضمن من ار joomla استفاده میکنم

mambolearn

Active Member
ُسلام

شما به هر تعداد که بخوایید میتونید قالب طراحی کنید و Assign کنید .
وقتی میخواهید یک قالب رو پیشفرض و 2 قالب رو اختصاص بدید با ارور خاصی روبرو میشید ؟

یا علی

سلام
جواب قبلیم به علت داشتن spam پاک شد اما نمیدانم چرا spam داشته این اولین باره که این مورد را میشنوم
بهر حال امیدوارم که این دفعه حذف نشه

ُسلام

شما به هر تعداد که بخوایید میتونید قالب طراحی کنید و Assign کنید .
وقتی میخواهید یک قالب رو پیشفرض و 2 قالب رو اختصاص بدید با ارور خاصی روبرو میشید ؟

یا علی

دوست عزیز من هر کاری میکنم نمیشه اولی را پیش فرض میذارم و دومی و سومی را اختصاص میدم با کلیک روی منو در اولین template به template دوم میره اما با کلیک روی template دوم برمیگرده به template اول
من کارم خیلی گیره . آیا Assign روش خاصی داره یا اینکه نه
در ضمن اگه امکان داره یه مثال بفرمائید.
مرسی

mambolearn

Active Member
پست قبلی شما این بود :
سلام
از دوستان کسی در این زمینه کار نکرده ؟
همه تاپیک های شما خونده میشه و در صورتی که کسی بلد باشه قطعا جواب میده ! پس این پست یه جور اسپم بود نه جواب !!

در هر صورت ...

اگر ممکنه از مراحلی که انجام میدید capture بگیرید و اینجا قرار بدید تا مشخص بشه دقیقا اشکال کار شما کجاست

یا علی

پست قبلی شما این بود :

همه تاپیک های شما خونده میشه و در صورتی که کسی بلد باشه قطعا جواب میده ! پس این پست یه جور اسپم بود نه جواب !!
سلام
من اینرا نمیدانستم و هدف من هم این بود که دوباره تاپیک را نو کنم تا دوستانی که احتمالا ندیده بودند دوباره ببینند. چون هر روز تاپیکهای زیادی زده میشه و تاپیکهایی که زود به آنها جواب داده نمیشه به پائین منتقل میشند.

اگر ممکنه از مراحلی که انجام میدید capture بگیرید و اینجا قرار بدید تا مشخص بشه دقیقا اشکال کار شما کجاست

یا علی
چشم من از هر صفحه یک عکس گرفتم و پیوست میکنم . اما توضیحات :
شکل اول اولین Template است که با کلیک روی شکل بزرگتر باید صفحه دوم ( شکل دوم که در اصل یک فایل فلش هست ) بعنوان Template دوم ( یا شاید دوستان بجای Template نطر دیگری داشته باشند ) باز مسشود و با کلیک روی فایل فلش هم صفحه سوم یا همان Template سوم باز میشود که در اصل صفحه اصلی سایت میباشد.

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    88.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 2.JPG
    2.JPG
    68.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 3.JPG
    3.JPG
    81.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا