Multi camera control

3DTotal

Well-Known Member
سلام بر دوستان

یک سوال در مورد کنترل دوربین ها داشتم . می خواستم ببینم چه طوری می شه در یک فریم از یک دوربین و در فریم بعدی از دوربین دومی استفاده کرد . یعنی از یک دوربین به دوربین دیگری پرش کنیم ؟

ممنون .

ali3dtech

Member
سلام رضا جان خوبی؟

خیلی راحت با VideoPost میشه اینکارو انجام داد.

روی AddSceneEvent که شکل یه قوریه کلیک کن و دوربین مورد نظر و شروع و انتهای فریمهایی که برای رندر اون دوربین یا حتی نما هستش رو انتخاب کن. و دوباره همینکارو به همین ترتیب ادامه بده...

موفق باشی

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام آقا رضا خوبی دیگه؟
با اجازه علی جان...

اگه منظورت اینه که مثلا اگر تو فریم 20 ، دوربین فیلم برداری کنیم و میخواییم که در فریم 21 با همون دوربین فیلم برداری کنیم بدون اینه دوربین جابه جا بشه و در کل یه پرش داشته باشه ... خیلی راحته من که این کارو انجام میدم....

تا فریم 20 دوربین رو انیمیت کن
بعد تو فریم بعدی 21 ، دوربین رو انتقال بده به جایی که دوست داری فیلم برداری بشه ...
یعنی دوتا کلید تو فریم 20 و 21 درست میشه
موفق باشی

Farrokh

Active Member
بابا از همه راحت تر کار با یه برنامه ی تدوینه
مثل adobe primire یا یولید

3DTotal

Well-Known Member
سلام رضا جان خوبی؟

خیلی راحت با VideoPost میشه اینکارو انجام داد.

روی AddSceneEvent که شکل یه قوریه کلیک کن و دوربین مورد نظر و شروع و انتهای فریمهایی که برای رندر اون دوربین یا حتی نما هستش رو انتخاب کن. و دوباره همینکارو به همین ترتیب ادامه بده...

موفق باشی

سلام . ممنون

این هم روش خوبی ولی من می خواستم توی خود محیط کار عملا تعویض دوربین ها نمایش داده بشه . که در کل برای رندر فرقی نداره .

reactor _master جان سلام . ممنون
این را که می دونم توی سوال هم پرسیدم چند تا دوربین .

f_tabande این هم روش خوبی ولی کار من چیز دیگه ایی هست . ممنون

باز هم از همگی تشکر می کنم .

موفق باشید .

nabian

New Member
استفاده از چند دوربین

با سلام خدمت همه کاربران عزیر این فروم و با اجازه از مدیر محترم فروم.
3dtotal عزیز شما می تونید با استفاده از videopost همونطوری که مدیر محترمگفتند هر جور کهدوست داری یعنی از هر تعداد دوربین که دوست داشتی و برای هر دوربینی هرتعداد فریمی که دوست داری استفاده کنی بذار اینطوری موضوع رو برات روشن کنم: ببین عزیز در مورد جلوه ویژه فیلمبرداری مثل فیلمبرداری مثلا فیلم ماتریس ، در این حالت در یک محیط واقعی لازمه که به ازای مثلا هر 5درجه یا کمتر یک دوربین کاشته بشه و در محیط واقعی دوربینها باهم فیلمبرداری می کنند و تدوینگر در یک فریم خاص دنباله تمام فیلمها رو cut می کنه و آخرین فریم از تمام این فیلمها رو با رعایت 25 فریم بر ثانیه به دنبال هم می چینه ولی ما در محیط مکس نیازی به این کار نداریم و با تعریف اولیه تمام دوربینها مثلا 30 دوربین به ازای 150 درجه یا هر نسبت دیگه ای که دوست داریم دوربین رو بچرخونیم ---- اول دوربینت رو تعریف می کنی و بعد یک خط در مسیر صحیح حرکت دوربینت می سازیو دوربین رو follow path می کنی و بعد با نگهداشتن کلید شیفت و کشیدن موس دوربین رو به هر تعداد که دوست داری در طول مسیر کپی می کنی---- حالا در محیط ویدیو پست می ری و به ازای هر دوربین یک فریم خروجی رو براش تعریف می کنی البته به ترتیبی که دوست داری فیلمبرداری کنی. یادت نری پیوستگی فیلم رو از دست ندی. بقیه کار با ویدیو پسته . حالا شما یک جلوه زیبای فیلمبرداری داری. شاید این سوال برات پیش بیاد که این چه کاریه خوب زمان انیمیشن رو طولانی تر می کنیم و مثلا حرکات رو کشیده تر میکنیم(در طول زمان) ولی حرکت دوربین رو با همون حالت طبیعی انجم میدیم . باید خدمتت عرض کنم که در این مورد شاید همه اشیاء موجود در مکس باهات کنار بیان ولی particle ها با تو کنار نمیان و معمولا در این صحنه ها particle ها جزءاصلی این جلوه هستند. خوب خستتون کردم
ببخشید که خیلی پرحرفی کردم
امیدوترم مفید بوده باشه.
خوش باشین.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا