[سوال] msi

the_king

مدیرکل انجمن
کسی در مورد تغییر گرافیک لپ تاپ msi cx 620چیزی میدونه ؟:wink:

بلایی سر کارت گرافیکی اش اومده یا می خواهید ارتقاء اش بدهید؟ دو تا کارت گرافیکی داره، Intel HD اش
رو نمیشه همینطوری عوض کرد اما Radeon HD5470 اش رو میشه ارتقاء داد. از نمایندگی های MSI کمک بگیرید.

kiana 2020

New Member
نه کلا از ویژگی های این مدل اینکه دوتا کارت گرافیک داره یکی برای کارهایی که گرافیک بالایی می خاد ویکی برای کارهای ساده تر .اما من نمیدونم چجوری این گرافیکش تغییر میکنه .چون با 3dکار می کنم فکر کنم بتونه کمکم کنه.

the_king

مدیرکل انجمن
نه کلا از ویژگی های این مدل اینکه دوتا کارت گرافیک داره یکی برای کارهایی که گرافیک بالایی می خاد ویکی برای کارهای ساده تر .اما من نمیدونم چجوری این گرافیکش تغییر میکنه .چون با 3dکار می کنم فکر کنم بتونه کمکم کنه.

قطعا کمک تون می کنه چون کارت گرافیکی Intel HD برای پردازش گرافیکی سنگین مناسب نیست، تنها مزیت اش
در خنک و کم مصرف بودنشه. بالای صفحه کلید نزدیک نمایشگر دو دکمه داره که هر کدوم مربوط به یکی از
کارت گرافیکی ها است، وقتی فشار شون می دهید چند لحظه تصویر سیاه میشه و توی این فاصله زمانی بین
دو کارت گرافیکی سوئیچ می کنه و اون یکی فعال میشه.

خودتون باید زمانی که خواستید یک برنامه گرافیکی سنگین یا بازی رو اجرا کنید به کارت گرافیکی Radeon اش
سوئیچ کنید و زمانی که کار خاصی نداشتید به کارت گرافیکی Intel HD اش سوئیچ کنید تا هم حرارت سیستم
پایین بیاد و هم مصرف باطری کم بشه و هم عمر کارت گرافیکی اش بیشتر بشه.

kiana 2020

New Member
ببخشید هر کدوم از دکمه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته وصفحه سیاه نمیشه!!!!!!:-?

the_king

مدیرکل انجمن
ببخشید هر کدوم از دکمه ها رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته وصفحه سیاه نمیشه!!!!!!:-?

ویندوزی که الان استفاده می کنید رو خودتون نصب کردید؟ لابد درایور هاش نصب نشده، باید درایور های
MSI GPU boost و System Control Manager - SCM رو از قسمت Utililty ها و Intel 5 Series Chipset
و ATI Mobility Radeon HD 545V / 5470 رو از قسمت Driver نصب کنید :

MSI Global – Notebook - CX620 - Driver

MSI Global – Notebook - CX620 - Utility

جدیدترین ارسال ها

بالا