پشتیبانی Monster Imaginary

mojtaba 3d

Member
سلام بچه ها کار جدیدم البته جدید که نیست برا قبل عید .یه کاراکتر اسکچ که تقریبا توی 2 ساعت با رندرو این حرفا که رندرشو الان گرفتم تموم کردم.چند تا کامپوزیت مختلف تو فتوشاپ کردم ممنون میشم نظرتونو بگید که کدوماش بهتره.:rose:

یا حق

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
کار قشنگی شده.
عکس 3 بهتر از بقیه به نظر میرسه. همون که تاریک تر هستش
ولی به نظرم عرض کلش رو بیشتر کن
راستی از بیس کار معلومه از روی همون پیرمردی زدیا. چون ابروش همونه. یعنی همون روشه یا همون یارو :). در کل خوشم اومد. باید روی نورپردازی بیشترکار کنی. اون 2تا عکس دیگه شدت نور ها زیاده و مثل همیشه specular

mojtaba 3d

Member
ممنون داداشی.آره 3 فکر میکنم بهتره.نه داداشی این رو با یه اسفیر ساختم ولی اون پیر مرد رو با یه بیس مش آماده.ممنون که نظرتو گزاشتی

موفق باشی

Ali_CG

Well-Known Member
به به .. .
بسیار عالی
ایرادا رو خودت میدونی . . .
فقط روی جزییات بیشتر وقت بزار . . .:rose:

Gryphon

Member
به نظرم پوست اولی از سمت چپ بیشتر حالت زنده داره ولی رنگ بغلیش بیشتر بهش میاد و دندوناش یه ذره زیادی سفیده
یه سری مورد مدلینگی داره: حالت مثلثی جمع شدگی ابرو غیر طبیعیه همینطور چین بالا ابرو یه جوریه ، ابروش مورد داره
:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
به به چه کردی !!!!!!!!
افریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن

mojtaba 3d

Member
به نظرم پوست اولی از سمت چپ بیشتر حالت زنده داره ولی رنگ بغلیش بیشتر بهش میاد و دندوناش یه ذره زیادی سفیده
یه سری مورد مدلینگی داره: حالت مثلثی جمع شدگی ابرو غیر طبیعیه همینطور چین بالا ابرو یه جوریه ، ابروش مورد داره
majidonline_rose.gif

ممنون گریفون عزیز از نظر مدلینگ این کار من کاملا ذهنی رفتم جلو عکس رفرنسی نداشتم شرمنده دیگه اگه بد شده

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا