بی بی کد Modern Apartment

HR3D

کاربر فعال
با سلام خدمت دوستان عزیز

یه کار همینجوری !! :)

دوستان خواهشا اگه نکته و یا ضعفی در رابطه با کار ( مخصوصا تو نوع نورپردازی و متریالینگ ) هست رو بگید و با نظرهای سازنده تون به بهتر شدن کار من کمک کنید

3ds Max , Vray 3 , Ps CC

زمان رندر : 44 دقیقه
--------------------------------------------------

زمان رندر : 38 دقیقه

زمان رندر : 18 دقیقه

با تشکر :rose:

یا علی

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

darklight

کاربر فعال
از نظر نور پردازی به نظرم جالب شده (بیشتر جنبه طبیعی و فنی قضیه مد نظرمه و نه هنری که در اون مورد باید متخصصین نظر بدن.) اما از نظر متریال که تقریبا نظر دادن خیلی سخته. نویز نمیذاره اصلا آدم متریال کف رو درست تشخیص بده. الان مثلا بافت متریال کف بامپ داره یا نداره یا مثلا جزئیات این بامپ چقدره؟ یا مثلا متریال مبل نویزش به خاطر بافتشه یا فقط یه نویز به خاطر کیفیت پایین رندره؟ همین طور در مورد بافت چوب پارتیشن.
در مورد رندر دوم و نویز مربوط به dof هم که دیگه نگم بهتره....
خلاصه اینکه از شما توقع بیشتری میره ... امیدوارم ناراحت نشید ولی کم بودن زمان رندر تنها ملاک درست بودن این تنظیمات نیستش ...
یه کم روش وقت بذار تا بیشتر از این از این کار لذت ببریم هم ما هم شما....

Sisili boy

Member
سلام خسته نباشی کار خوبی شده کلا.
از نظر رندر میشد با کمی زمان بیشتر به کیفیت قابل قبولتری از لحاظ میزان نویز رسید تا کار بهتر خودشو نشون بده.
از نظر نور پردازی تجربه ی عکاسی بهم ثابت کرده این میزان سوختگی توی پنجره ها با چنین روشنایی داخل محیط همخوانی نداره، یعنی فضای داخل باید حسابی روشن باشه وقتی حسگر این میزان روشنایی رو از بیرون ثبت کرده و فکر مکنم نقطه ظعف اصلی کار همین بکگراند سوخته باشه.
متریال مبل رو نمیتونم درک کنم تا درباره ش نظر بدم. یعنی بافت چرم نداره ولی انعکاسشو داره:-?
بازم خسته نباشین ایشالا هر روز بهتر از دیروز

HR3D

کاربر فعال
بسیار ممنونم دوستان الان من متوجه یک چیز بسیار مهمی شدم اونم اینکه من چندروز پیش برای امتحان کردن سرعت vray rt دوباره نسخه ی سوم رو روی دستگاه نصب کردم ، علت اصلی نویز هم همینه قبلا هم به این مشکل برخورده بودم کلا ویری سه سراسر اشکاله :| ، و مثلا متریال مبل بامپشه که حالت نویز پیدا کرده و اور شدن نور در پنجره بخاطر روشنایی زیادش هم تو تنظیمات و هم تو پست پرو هست تنظیمات رندر رو اصلا دست پایین نگرفتم ، انشاا... سر فرصت به وی ری دو دانگرید کنم و نسبت به نسخه دو متریال ها رو تنظیم کنم و رندر بگیرم
باز هم متشکرم

آخرین ویرایش:

darklight

کاربر فعال
... کلا ویری سه سراسر اشکاله...
سلام مجدد.
البته می دونم این بحث خارج از موضوعه ولی من شخصا از اسفندماه به این طرف که وی ری ۳ رو نصب کردم و اون موقع هنوز مشکل camera shaking هم حل نشده بود، با این حال تا حالا موردی نبوده که حس کنم مشکل از وی ری ۳ هست و نتونسته باشم حلش کنم. تا الان حتی یکبار هم به فکر دانگرید کردن نیفتادم و رندرهایی هم که باهاش می گیرم (خصوصا با توجه به زمان محدود رندرها) کیفیت مطلوبی داره و گاهی هم که نویزی رو می بینم می دونم که ایراد از تنظیمات منه و وقتی بخوام برطرفشون کنم بالاخره راهش رو پیدا می کنم.
الان مثلا توی وی ری ۳ کلا تنظیمات سابدیوایز DOF رو حذف کردن و حتی با اسکریپت هم کاری کردن که فعال نشه و راه کنترل میزان نویز DOF فقط از طریق ‌Image Sampler (Antialiasing) و تنظیمات مربوط به اونه. (بر طبق سایت خود وی ری ۳) که البته این هم یه مزیته هم یه دردسر بزرگ چون برای تنظیم کیفیت DOF مجبوری تنظیم کل رندر رو بالا پایین کنی ولی خوبیش یک دست شدن کیفیت کار هستش و فکر می کنم این کار رو لازم بوده انجام بدن تا بتونن مد Progressive رو اضافه کنند.
در کل من با وی ری ۳ تا حالا مشکل اساسی نداشتم و اگر هم نکته ای بوده به خاطر این بوده که خودم یه جایی نتونستم کارم رو درست انجام بدم. البته بعضی از قسمت هاش رو هم خیلی دوست ندارم مثل کاستیک و یا این که کلا کاستیک با نورهای استاندارد درست محاسبه نمیشه اما چون نیاز من به کاستیک خیلی کمه با این مشکل هم کنار اومدم و اگر جایی واقعا لازمش داشته باشم از کورونا استفاده می کنم.
دیگه پرانتز رو می بندم و از بحث خارج میشم.

mgh-max

کاربر فعال
به غیر از مشکل نویز میتونم جنس کاناپه رو پلاستیکی در نظر بگیرم مشکلی باهاش ندارم ولی انصافا تلوزیون اصلا از کار در نیومده :دی

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام
کار خوبیه
به نظرم متریال و پست پروداکشن جای کار داره
واسه متریال آموزش های viscorbel دنبال کن

جدیدترین ارسال ها

بالا