mock-up-cup + فايل psd به همراه آموزش

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام خدمت دوستان عزيز

چند نمونه موكاپ آماده كردم براي استفاده شخصي
از جمله : ليوان - زيرسيگاري - ليوان به صورت رندوم(تعدادي)

يه نمونه از اون رو براتون قرار ميدم البته در سايز كوچك تر كه هم دوستاني كه با موكاپ آشنا نيستند آشنا بشن
هم براي تبليغات بتونن استفاده كنند !

attachment.php

توي فايل زيپ آموزش كار باهاش رو براتون قرار دادم!

سوالي بود همينجا مطرح كنيد پاسخ ميدم:rose:

كل كار توسط cinema 4d + ps5 تكميل شده

ميتونيد فايل psd رو از فايل ضميمه دانلود كنيد !!

موفق باشيد

پیوست ها

• mock-up-big-cup2.jpg
    mock-up-big-cup2.jpg
    101.9 کیلوبایت · بازدیدها: 67
  • tutor.jpg
    tutor.jpg
    194.3 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • mock-up-cup-by-cg-gilas.rar
    2.4 مگایابت · بازدیدها: 146

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام بانو گیلاس
فرمی که دسته لیوان داره یجوری نیست ؟ انگار بهش نمیخوره
در کل طرح خوبی شده بانو
-----------------------
ولی بهتر نیست Mockup هایی که ساخته خودتون هست رو آسان در دسترس قرار ندین ؟
چون ما واقعا داریم به چیزایی مجانی عادت میکنیم ! از جمله خودم (کارم شده فقط دانلود نال شده ها)!!!
بنظر من واسه این طرح ها باید ارزش قائل شد و براحتی در دسترس همگان قرار ندیم و کسانی که نیاز دارن بیان از طراح بگیرن
چون با اینکار بعدا تاثیرشو خودمون میبینیم
البته این فقط نظر شخصی بود و خودم سعی داشتم mockup های جدیدی بسازم (البته من فعلا مبتدی هستم)و مثل طراح های خارجی عمل کنم. چون الان این طرح شما premium حساب میشه دیگه
گفتم بصورت عمومی بیان کنم بهتر باشه ! ،شاید مشکل ازمن باشه
موفقیتـ:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
خوبي آرت باز عزيز ؟

در مورد دسته ليوان اونو از روي يه مدل اصلي مدل كردم !!!‌ديگه اون بر ميگرده به فرم اصلي تقصير من نيست :دي

در مورد موكاپ هم كه در دسترس قرار دادم
اگر دقت كنيد توي تصوير پريوويو زدم سايز اصلي 1500 * 1500 px و اين رو به منظور آشنايي دوستان گذاشتم فقط !!!

من فقط چون بحثشو كرديد ميگم :‌خيلي ها هنوز نميدونن تفاوت موكآپ و اكشن در چي هست!
خوب شما هم كه ميخواييد تو اون زمينه فعاليت كنيد !‌به نظر من بهتره اول زمينه سازي و تبليغش رو كنيد! مثل اين نمونه كه من قرار دادم
دوستان وقتي بدونن كيفيت كار بالاتر هست و اصلا به چه دردي ميخوره و راحتيه اون خيلي بيشتر هست بيشتر جذب كار ميشن ....
البته اين نظر من هست

و بعد از اون ميشه اونها رو به صورت حرفه اي ساخت و براي فروش و استفاده ي طراحان ديگه حتي مبتدي قرار داد!!

موفق باشيد

ArTaBaZ

Well-Known Member
بله بانو با شما موافقم ، آشنایی با Mockup کم هست و بقول شما باید جا انداخت بین افراد مختلف تا آشنا بشن !
من به خاطر این گفتم ، چون طرح شما حرفه ای هست و اون اندازه ای که شما گذاشتین برای خیلی ها کافی هست (پیش نمایش سایت و ... ) :دی
درکل با کار شما مخالفت نداشتم و ندارم ، چون گذاشتن mockup های متوسط و پایین تر برای عموم خوب هست و حداقل گره یک کار کوچیکشون رو باز میکنه و اگه دنبال یک کار حرفه ای تر هستن باید متقابلا هزینه ای بکنن
البته من خودم شاید این کار رو رها کنم ولی برای آینده دیگران هم گفتم { :لبخند } چون عادت بشه.
دوستدار طرح های شما :green::neutral: - آرتاباز : فرمانده کوروش بزرگ
موفق و موید باشید

30min

Banned
من با اون قسمت حرف های آرتاباز موافقم که میگه بهتر عادت نکنیم به دانلود مدل های آماده .
به نظر من مشکلی نداره استفاده از آبجکت ها و سورس های آماده اما به شرطی که تنها استفاده از اونها به این دلیل باشه که سرعت کار بالا بره و ناتوانی در یک کار موجب نشه که دست به دانلود های بی پایان بزنیم .
مثلا یک نفر وقتی میبینی خودش میتونه این لیوان رو بسازه پس مشکلی نداره استفاده از این فایل اما اگه یکی میبینه واقعا نمیتونه این شکل رو درست کنه خوب میتونه حتی با استفاده از همین سورس یاد بگیره که باید چیکار کنه برای رسیدن به همچین نتیجه ای .
عالی بود گیلاس .
مرسی .

MOSTAFA

کاربر فعال
خیلی خوب شد اون قسمت بالایش هم خوب در آوردید:wink:
واقعا خسته نباشید و خیلی ممنون واسه این که اون رو در دسترس همه قرار دادید واقعا مفید بود ممنون:rose::)
موفقیتـ:rose:

mohsen_da

Member
با سلام
میشه درباره mock-up یه توضیحی چیزی بدید که چیه به چه دردی میخوره من که نمیدونم چیه الان شنیدم اسمشو
در سطح سواد ماهم بگید
ممنون

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما اون فايلي كه گذاشتم توي ضميمه به صورت آموزش هست رو يه زحمت بكشيد ببينيدش
خواستيد psd هم هست دانلود كنيد يه تست كنيد

حتما متوجه ميشيد چيه

توضيح كوتاه و اجمالي :شما عكس رو ميدي بهش خودش تصويرتون رو ميزنه روي ليوان...به همين سادگي

موفق باشيد

30min

Banned
راستی گیلاس به نظرم اگه قسمت باز کردن عکس رو هم از اکشن استفاده کنی دیگه میشه هلو بپر تو گلو .
نه اینطوره ؟!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ديگه نياز به اكشن فكر نميكنم باشه !
خصوصيت موكآپ اينه كه اصلا نياز به واسط مثل اكشن نيست!!
يه دبل كليك و جايگزيني تصوير فكر ميكنم ديگه ساده ترين كار هست!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
مرسي از نظرت

دوست گلم
من موكاپ رو نخواستم آموزش بدم

كار خودم رو براي نظر خواهي گذاشتم و طرز استفاده ي اون رو براي آشنايي دوستان قرار دادم
پس فكر ميكنم اينجا بهتر باشه جاش !
موفق باشيد

hosienmax100

3D Artist
آها ببخشید

من 1/2 ..رو دیدم توی عکس ضمیمه دیگه پی گیر کارت نشدم فکر کردم از اون کارای انسان دوستانه خواستی انجام بدی :wink:

کارت هم قشنگه افرین که از نرم افزار 3d هم همزمان استفاده میکنی

موفق باشی /

Mj

Well-Known Member
خیلی قشنگ و شارپ شده
با توجه به سوال که ArTaBaZ-2010 پرسید و جوابی شما بهش دادی ولی به نظرم دسته لیوان یه مقدار اگه زاویش با حالت دایره ای لیوان بیشتر مچ میشد بهتر بود
(دسته لیوان جوری قرار گرفته انگار عمود به بدنه لیوان نیست یا مثلا لیوان مربع شکله)
به هر حال همین الانشم کار بسیار بی نقص و عالی انجام شده
خسته نباشی و تبریک
پیشاپیش سال نو مبارک:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا