Fa mmb

saeedmoha

New Member
اساتید محترم
میخوام توی یک پروژه با فشردن یک دکمه تو همون صفحه یک پروژه دیگه باز بشه لطفا راهنمایی کنید

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
اگر میخواهید یک فایل mbd دیگر گشوده شود از دستور runmbd و اگر پروژه مورد نظر از نوع exe و نظیر اینهاست از دستور run استفاده کنید

موفق باشید

saeedmoha

New Member
سلام علیکم
اگر میخواهید یک فایل mbd دیگر گشوده شود از دستور runmbd و اگر پروژه مورد نظر از نوع exe و نظیر اینهاست از دستور run استفاده کنید

موفق باشید

سلام مهندس میشه بیشتر توضیح بدین یا مسرش رو از رو یرنامه mmb بگین خیلی ممنون

msnv

Well-Known Member
نمونه زیر را ببینین
این نمونه حاوی دوتا دکمه است یکی اجرای پروژه دوم توسط دستور RunMBD و دیگری دستور Run
برای استفاده ابتدا فایل Main.mbd را کامپایل سپس اونو اجرا کنید

موفق باشید

پیوست ها

• RunMBD+Run.rar
    851 بایت · بازدیدها: 13

saeedmoha

New Member
نمونه زیر را ببینین
این نمونه حاوی دوتا دکمه است یکی اجرای پروژه دوم توسط دستور RunMBD و دیگری دستور Run
برای استفاده ابتدا فایل Main.mbd را کامپایل سپس اونو اجرا کنید

موفق باشید

سلام مهندس شرمنده من زیاد با کد نویسی آسنا نیستم
RunMBD("<SrcDir>\myProj2.mbd","NEW_WINDOW")

میتونیم بجای NEW_WINDOW از this_WINDOW استفاده کرد در ضمن من میخوام فایل exe رئ تو همون پنجره وقتی f5 میزنم اجرا بشه یعنی من در یک پنجره کلی منو دارم که معرف برامه هایی است که با MMB نوشته شده و با فشردن دکمه در صفحه که اتوران میاد بالا اون پروژه تو صفحه نشو.ن داده میشه و وقتی دکمه BACK رو میزنم به صفحه منوی اصلی بر میگرده و همچنین به MBD از EXE میخوام استفده کنم

علی یارت

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
برای اینکه فایل در خود پروژه باز شود کافیست پارامتر new_window را از این تابع خارج کنید، بدین صورت:
RunMBD("<SrcDir>\myProj2.mbd","")
اما توجه داشته باشید که در این صورت پروژه فعلی که میتواند اتوران تان باشد بسته شده و بجاش فایل mbd لود میشود اگر با flashmx کار کرده باشید دستوریست که توسط آن فایل های swf را در محیط پلیر در کنار سایر فیلم ها بار گذاری میکنیم اما mmb اینگونه نیست بلکه باید کاملا" پروژه قبلی unload بشه سپس پروژه جدید load شود

همچنین گفته بودین که میخواهید فایل exe در همان پنجره اجرا شود، که باید بگویم متاسفانه mmb از این موضوع پشتیبانی نمیکند، البته شاید پلاگین هایی در این زمینه موجود باشد
البته میتوانید در تابع Run که برای اجرای فایل های خارجی نظر EXE بکار میرود پارامتر TopWait را بصورت زیر وارد کنید که تا قبل از بسته شدن فایل اجرا شده محیط برنامه در حالت قفل شده (modal) باقی می ماند
Run("<SrcDir>\my_program.exe","TOP,WAIT")

مشکلی بود در خدمتیم

موفق باشید

saeedmoha

New Member
سلام چجوری میتونم پروژه ای که این حالت رو داره براتون بفرستم تا نحوه کارش رو بدونیم چی کار کرده

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا