Fa MMB old forum

سلام دوستان حتما می دونید قبل از این فروم بیلدر که به آدرس mmbforums.com هست فروم دیگری وجود داشت که به مراتب بهتر از این بود از اساتید در خواست می کنم که اگه sample یا سورس پلاگین از اون فروم هنوز دارند در اینجا آپلود کنند از همکاری شما کمال تشکر را دارم

sajadms

Member
اگه sample یا سورس پلاگین از اون فروم هنوز دارند در اینجا آپلود کنند از همکاری شما کمال تشکر را دارم
دوست عزیز اگه یه سر به قسمت پلاگین ها بزنی حتما پلاگین هایی رو که لازم دارین می تونین پیدا کنین در ضمن مگه پلاگینی لازم داشتین که نتونستین تو انجمن پیدا کنین؟

Corovarice

Active Member
اکثر پلاگین ها تو مجید آنلاین هم هست ولی تو MMBForsums علاوه بر پلاگین ده ها پروژه های کوچک ولی به درد بخور هم هست.. خوب میشه اگه اینجا آپلود بشن موافقم باهاتون

silvercover

کاربر متخصص
سلام دوستان حتما می دونید قبل از این فروم بیلدر که به آدرس mmbforums.com هست فروم دیگری وجود داشت که به مراتب بهتر از این بود از اساتید در خواست می کنم که اگه sample یا سورس پلاگین از اون فروم هنوز دارند در اینجا آپلود کنند از همکاری شما کمال تشکر را دارم

علاوه بر پلاگین ده ها پروژه های کوچک ولی به درد بخور هم هست.. خوب میشه اگه اینجا آپلود بشن موافقم باهاتون

من به شما تضمین میدم که چیز خاصی جای دیگه نیست. هر چیز به درد بخور توی راهنمای برنامه، اینجا و توی MMBSamples هست. نگران نباشید.

با این همه مثال و پلاگینی که اینجا هست و من هم بعضی موقع ها برخی رو فراموش یا گم می کنم، واقعا ضرورتی نداره دنبال مثال های دیگه باشیم. اصل رو ول کردیم چسبیدیم به
فرع.

جدیدترین ارسال ها

بالا