Fa minimize &maximiza

سلامي دوباره بازم سوال دارم

دوستان چهجوري ميتونم به برنامم minimize &maximiza اضافه كنم يعني minimize &maximiza رو ميزارم اما وقتي maximiza ميكنم برنامم همونجا ميمونه اما منو وظيفه بزرگ ميشه اگه كسي ميتونه راهنمايي كنيد دم همتون گرم
اينم مثل سوال قبلي من ساده توضيع بديد ممنون

سلامي دوباره بازم سوال دارم

دوستان چهجوري ميتونم به برنامم minimize &maximiza اضافه كنم يعني minimize &maximiza رو ميزارم اما وقتي maximiza ميكنم برنامم همونجا ميمونه اما منو وظيفه بزرگ ميشه اگه كسي ميتونه راهنمايي كنيد دم همتون گرم
اينم مثل سوال قبلي من ساده توضيع بديد ممنون

جان من به اين سوالم جواب بديد احتياج دارم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام دوست عزیز
قبل از هرچیز شرایط و ضوابط خدمات رو به دقت مطالعه کنید
  • C7 - پیش از پاسخگویی سایر کاربران به آخرین پاسخی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخی ندهید.
    برای بالا آوردن مبحثی که خودتان ایجاد کرده اید پاسخ های بی مورد ارسال نکنید، برای دریافت کردن پاسخ از سایر کاربران باید صبور باشید. ارسال کردن مطالب بی مورد و اضافی اسپم محسوب شده و ممنوع است.
شما دقیقاً چه مراحلی رو برای Maximize کردن برنامه انجام میدید ؟ از چه کدی استفاده می کنید ؟

سلام دوست عزیز
قبل از هرچیز شرایط و ضوابط خدمات رو به دقت مطالعه کنید

شما دقیقاً چه مراحلی رو برای Maximize کردن برنامه انجام میدید ؟ از چه کدی استفاده می کنید ؟

معذرت ميخوام
من از قسمت project وبعد project setting وبعد eneble Maximize رو تيك ميزنم

بیلدر تنها فرم رو براتون ماکزیمایز میکنه و مابقی اشیا رو خودتون باید جابجا کنید.

اين كاري رو كه شما ميگيد كار حضرت فيله كه نرم افزار من 10 صفحه تو هر صفحه هم كلي اشيا

Amit13

Well-Known Member
با اجازه دوستان nevercom و m javad

اين كاري رو كه شما ميگيد كار حضرت فيله كه نرم افزار من 10 صفحه تو هر صفحه هم كلي اشيا

اين ديگه به هنر و تجربه ي مالتي مديا كار بستگي داره.
براي اين كار شما بايد با تمام توابع predefend ها مثل ObjectX و .... آَشنايي كامل داشته باشيد چون اندازه ي اسكرين رزولوشن روي سيستم هاي مختلف فرق داره.
سعي كنيد اشيايي كه سايزشون ثابته و هميشه كنار هم هستن رو Group كنيد تا بتونيد با هم move كنيد.
و.....
در كل بگم كه maximize در ورژن آخر بيلدر اضافه شد، شبيه يك چيز ناتمامه.ولي يك كدنويس مولتي مديا ميتونه يك ماكسيمايز خوب و بهينه رو با همين امكانات به پروژش اضافه كنه.

m javad

کاربر متخصص

خب دوست من
یا مکن با فیل بانان قشقره - / / / - یا بنا کن خانه ای فیل توش بره !! :wink:

بله کار سختی هست ولی اگر دوست دارید برنامتون زیبا باشه خودتون باید کدنویسی کنید و یا از پلاگین کتیبه استفاده کنید که با توجه به تازه کار بودنتون من پیشنهاد نمیکنم
برای نمونه ، میتونید دموی Epigraph 2.7.0.0-Scroll Form.mbd رو مورد بررسی قرار بدید که خودش این کار رو براتون انجام میده
پلاگین کتیبه - Epigraph 2.7.0.0

فكر ميكنم بايد از خير اين بگذرم
حلا يه راهنمايي يه سوال دارم در مورد رايت cd كحجا بپرسم
يه ويندوز xp از سايت soft98 دانلود كردم ميخوام بزارم تو مجموعه نرم افزاريم كه به صورت بوت نصب بشه
تو nero11 فرق بين dvd boot با dvd iso چي كدوم رو بايد استفاده كنم
اون ويندوزي كه دارم دان ميكنم اينه
http://soft98.ir/os/windows-xp/2467-Windows-XP-Professional-SP3-SATA-Driver.html

نميدونم كجا بايد ميپرسيدم اگه مشكل داره راهنمايي كنيد كحا بپرسم.
ممنون

آخرین ویرایش:
يه راهنمايي يه سوال دارم در مورد رايت cd كحجا بپرسم
يه ويندوز xp از سايت soft98 دانلود كردم ميخوام بزارم تو مجموعه نرم افزاريم كه به صورت بوت نصب بشه
nero11 استفاده كنم
اين ويندوز رو دان كردم
http://soft98.ir/os/windows-xp/2467-Windows-XP-Professional-SP3-SATA-Driver.html

نميدونم كجا بايد ميپرسيدم اگه مشكل داره راهنمايي كنيد كحا بپرسم.
ممنون[/QUOTE]

چرا ديگه كسي جواب نميده

جدیدترین ارسال ها

بالا