بی بی کد mini home

mgh-max

کاربر فعال
من قبلا یه نمای بسته از این کار قبلا تو فاروم گذاشته بودم که مربوط به مدل سازی بخشی از این کار بود.

home2_09_post.jpghome2_10_post.jpg

میخواستم یه خونه حدود 50 متری در بیارم
تقریبا سعی کردم همه جزئیات رعایت بشه حتی سیمای برق و رابط و پریز و ....
به جز چند مورد جزئی و درختچه ها، کلیه آبجکتا مدل سازی شده
یه مشکلی که واسه این کار به وجود اومد این بود که وسط کار مجبور شدم از max 2011 به 2015 و از win7 32bit به win 8.1 64bit مهاجرت کنم. مشکلی که پیش اومد این بود که ambiant occlusion متریال arch & design تو ورژن جدید تو این فایل خودشو نشون نمیداد. برا همین مجبود شدم از AO shader خود منتال ری استفاده کنم که یکم کنترلش سخت بود.
ولی در کل خودم کار دوس داشتم چون واقعا برا همه چیش زحمت کشیده بودم

home2_03_post.jpg

home2_06-post.jpghome2_02_post.jpg

home2_05_post.jpghome2_08.jpg

home2_11_post.jpg

home2_04_post.jpg

دوست عزیز خسته نباشی کار قشنگی شده
فقط چنتا نکته
متریال پرده ضعیف شده و نور بیرون به اصطلاح باعث سوختگیش شده
پارکتت میتونست یکم کوچیک تر باشه

mgh-max

کاربر فعال
ممنون از نظرتون. پارکت بزرگ نیست. ابعاد اتاق کوچیکه. دیگه حدود 20 سانتی متر واسه عرض پارکت مقدار بالایی نیست

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام جدا به به.خیلی مدلسازیت قوی شده. درود بر تو. سعی که بری سمت زیبراش دیگه مدلهای آرتیستیک بسازی .
خیلی بچه ها از این راه پول خوب در میارن.میتونی بری مبلسازی ها از طرحهاشون براشون مدل کنی که ژورنال بسازن.
مثلا سعید امیری که از بچه های همین سایت بود این سری برای ویلاد لایونی معروف مدل پرده کلاسیک مدل کرد!!

*Sky*

Member
میتونی بری مبلسازی ها از طرحهاشون براشون مدل کنی که ژورنال بسازن.

سلام. یعنی از مبلهایی که ساختن، 3d بزنن؟ خب اگه بخوان ژورنال درست کنن(از مبل هایی که ساختن)، از مبلهاشون عکس بگیرن و بااستفاده از اون عکس ها ژرنال بسازن دیگه!

mgh-max

کاربر فعال
منم اتفاقا رو مدل سازی حساب باز کردم ولی متاسففانه تو ایران ارزشی بهش نمیدن. علتشم نبود کپی رایت و دانلود مدلای با کیفیت بدون پرداخت پوله. واسه همین اکثر تازه کارا فکر میکنن محیطشون همین طوری طبیعی شده ولی اگه بخوان یه اتاق فقط با مدل خودشون بسازن تفاوت حس می کنن.

سلام. یعنی از مبلهایی که ساختن، 3d بزنن؟ خب اگه بخوان ژورنال درست کنن(از مبل هایی که ساختن)، از مبلهاشون عکس بگیرن و بااستفاده از اون عکس ها ژرنال بسازن دیگه!

اتفاقا علم داره به سمت بر عکس اینی که شما میگی میره. من هر روز اخبار جدیدی میشنوم که مثلا فلان چیز دارن با پرینتر سه بعدی میسازن. شاید در آینده همه چیز از قبل تو کامپیوتر مدل سازی کنن.
البته اگه بخوای بازار فعلیو بگی بازم فرق میکنه. معمولا عکس خالی فایده نداره استودیو لازمه. حالا فکر کن تمام مبلاشون جابه جا کنن بزارن تو اتاقای مختلف چقدر هزینه میبره بخوان یه ژورنال در بیارن ولی با 3d اصلا این مشکلات نیست

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا