قالب MercedesBenz SLS AMG Coupe

madmaster_3d

Well-Known Member
همین رندر رو می تونی یکمی ماشین رو کج کنی و اینکه با یک عکس hdri خوشگل رندر بگیری که واقعی بزنه. حیفه وقت گزاشتی بیشتر بزار. مطمئن باش کارت قشنگ تر مبشه.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.فضاسازی اصلا خوب نشده.بک گراند به این فراونی واقعا از انتخاب چنین بک ضعیفی تعجب میکنم
نوشتن نام به این بزرگی خلاف قوانین هست.بهتر هست کوچولو یه گوشه کار بنویسید
توضیح نوشتن درباره کار الزامی هست.الان شما چیکار کردی اینجا؟ مدلسازی کردی .فضا سازی کردی . چیکار کردی توضیح بدین.اگه مدل کردین گذاشتن رندر وایر فریم نشون دهنده قدرت کار هست.
نور پردازی افتضاح شده.اصلا معلوم نیست از کجا اومده
به نظرم باید خیلی کارهای حرفه ای زیاد ببنیند.اشتباهات فاحش روی داده به دلیل عدم علم و مبتدی بودن هست.اما خب راه حل ساده داره.دیدن کار.به نظرم باید خیلی کار ببیندید.سایت هایی مثل 3dtotal خیلی میتونه مفید باشه.
بتونید تشخیص بدین زاویه یابی چطور هست. از چه نوع تکسچرهایی استفاده میشه.بتونید رابطه مناسب با شیدرسازی و نورپردازی بر قرار کنین.
راه درازی دارین.موفق باشید.

smspersia

Member
همین رندر رو می تونی یکمی ماشین رو کج کنی و اینکه با یک عکس hdri خوشگل رندر بگیری که واقعی بزنه. حیفه وقت گزاشتی بیشتر بزار. مطمئن باش کارت قشنگ تر مبشه.

ممنون
ولی بکگراند خوب پیدا نکردم - دیگه روحیشو نداشتم

خسته نباشی
میشه زمان رندر بگی

سلام عزیز خوبی
تقریبا 5 دقیق - یه کمی کمتر 2 دقیقه

سلام.فضاسازی اصلا خوب نشده.بک گراند به این فراونی واقعا از انتخاب چنین بک ضعیفی تعجب میکنم
نوشتن نام به این بزرگی خلاف قوانین هست.بهتر هست کوچولو یه گوشه کار بنویسید
توضیح نوشتن درباره کار الزامی هست.الان شما چیکار کردی اینجا؟ مدلسازی کردی .فضا سازی کردی . چیکار کردی توضیح بدین.اگه مدل کردین گذاشتن رندر وایر فریم نشون دهنده قدرت کار هست.
نور پردازی افتضاح شده.اصلا معلوم نیست از کجا اومده
به نظرم باید خیلی کارهای حرفه ای زیاد ببنیند.اشتباهات فاحش روی داده به دلیل عدم علم و مبتدی بودن هست.اما خب راه حل ساده داره.دیدن کار.به نظرم باید خیلی کار ببیندید.سایت هایی مثل 3dtotal خیلی میتونه مفید باشه.
بتونید تشخیص بدین زاویه یابی چطور هست. از چه نوع تکسچرهایی استفاده میشه.بتونید رابطه مناسب با شیدرسازی و نورپردازی بر قرار کنین.
راه درازی دارین.موفق باشید.

بک گراند کجا بود من یه ساعت تو اینترنت سرچ کردم چیزی پیدا نشد اگر شه فیلتر بود
نوشتن اسم بخاطر بدی رندر دیگه (می نویسی دیگه کمتر بد رندر مشخصه )
مدلش که از خودمه ولی خودمم نمی دونم چی اینجا گذاشتم
کار هم تا دل بخواد دیدم - نود در صد کارا الان از فتوشاپ استفاده می کنند - من باهاشون حال نمی کنم - فقط مایا و منتال ری

ممنون به این می گن نظر خوب

Mehran coyote

Well-Known Member
ممنون
ولی بکگراند خوب پیدا نکردم - دیگه روحیشو نداشتم

سلام عزیز خوبی
تقریبا 5 دقیق - یه کمی کمتر 2 دقیقه

بک گراند کجا بود من یه ساعت تو اینترنت سرچ کردم چیزی پیدا نشد اگر شه فیلتر بود
نوشتن اسم بخاطر بدی رندر دیگه (می نویسی دیگه کمتر بد رندر مشخصه )
مدلش که از خودمه ولی خودمم نمی دونم چی اینجا گذاشتم
کار هم تا دل بخواد دیدم - نود در صد کارا الان از فتوشاپ استفاده می کنند - من باهاشون حال نمی کنم - فقط مایا و منتال ری

ممنون به این می گن نظر خوب
مثل اینکه خیلی از کارتون راضی هستین؟
شما یه کار 3بعدی را بگو که 90 درصدش فتوشاپه من 3d رو میزارم کنار
اگه میخوای کاراهای بهتری داشته باشی باید بیشتر تلاش کنی

آخرین ویرایش:

Ali_CG

Well-Known Member
خسته نباشی . . .
دوستان ایرادا رو گفتن . . .
اگه میشه یه وایر از نمای نزدیک بزار ببینیم . . .
لبه ها و درزها صاف و میزون نیستن . . .
چرخ جلو در حال حرکته ولی عقب ثابته . . .
اگه از فتوشاپ استفاده نکردی، اون هاله نور چراغ رو چجوری ساختی؟
حرکت چرخ جلو رو با چی درست کردی؟!
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا