آقا دست شما درد نكنه. جالب بود !
d@nial Well-Known Member Jun 24, 2004 #22 يه سوالي داشتم، چطوری میشه به این منو copy یا past رو اضافه کرد؟
f_mostafa_f Active Member Jun 30, 2004 #23 عاليه... حتما ادامه بده و كد هاي جديد تر و بهتر اگه داري از ما دريغ نكن.... موفق باشي و پيروز....
S sobhan_250 Active Member Aug 28, 2004 #25 خيل جالبه اگه بشه يه طراحي هم بهش بدي كه يه منوي فانتزي در بياد خيلي خيلي ديگه عالي ميشه ممنون از اين موضوعي كه ايجاد كردي !
خيل جالبه اگه بشه يه طراحي هم بهش بدي كه يه منوي فانتزي در بياد خيلي خيلي ديگه عالي ميشه ممنون از اين موضوعي كه ايجاد كردي !
Ghamnevis Well-Known Member Aug 29, 2004 #26 سلام سبحان جان ممنون نظر لطفته ولي خوب اونجوري حجمش بالا ميره. راستي چرا جنازه اين تاپيك رو دوباره بالا كشيدي مخلصم سايان
سلام سبحان جان ممنون نظر لطفته ولي خوب اونجوري حجمش بالا ميره. راستي چرا جنازه اين تاپيك رو دوباره بالا كشيدي مخلصم سايان
S sobhan_250 Active Member Aug 29, 2004 #27 خب قرار بود شما اين تاپيك رو ادامه بدين اما اگه يه تاپيك ديگه ايجاد شده من خبر ندارم اگه شما ميدونين ممنون ميشم بزارينش اينجا
خب قرار بود شما اين تاپيك رو ادامه بدين اما اگه يه تاپيك ديگه ايجاد شده من خبر ندارم اگه شما ميدونين ممنون ميشم بزارينش اينجا
Ghamnevis Well-Known Member Aug 29, 2004 #28 سبحان جان سلام نيمچه همشهري (هم استاني ) عزيز. حقيقتش اگه نگاه كني به اين تاپيك تاريخش مال خيلي وقت پيش . من 1 ماهي نبودم واسه همين نذاشتم ديگه چيزي اما اگر بخوايد بازم ميزارم. مخلصم سايان
سبحان جان سلام نيمچه همشهري (هم استاني ) عزيز. حقيقتش اگه نگاه كني به اين تاپيك تاريخش مال خيلي وقت پيش . من 1 ماهي نبودم واسه همين نذاشتم ديگه چيزي اما اگر بخوايد بازم ميزارم. مخلصم سايان
Ghamnevis Well-Known Member Aug 30, 2004 #30 sa_eb ممنون معمولا براي اسكريپت ها از گرافيك استفاده نميكنند. چون سنگين ميشه. شما ميتونيد خودتون بجاي متن از تصوير توش استفاده كنيد. مخلصم سايان
sa_eb ممنون معمولا براي اسكريپت ها از گرافيك استفاده نميكنند. چون سنگين ميشه. شما ميتونيد خودتون بجاي متن از تصوير توش استفاده كنيد. مخلصم سايان