mental rey 2010

ایا واقعا منتال ری 2010 از وی ری بهتره ؟
اگه میشه تفاوتهاشو بگید . . .
و تفاوت منتال ری 2010 با 2009 از نظر طبیعی بودن ... مثلا تو daylight system

merc

fallen

Well-Known Member
من به شخصه با vray کار نکردم اما از بررسی هایی که در فروم های مختلف دیدم متوجه شدم کلا اینجور مقایسه ها خیلی موثر نیست چون هر دو بسیار پرقدرت و انعطاف پذیرند.
هر دو بسیار فراگیرند و طرفدارهای پروپاقرص خود رو دارن.
به لحاظ امکانات و کلیات هم خیلی به هم شبیهند.

قول دوستمون یه شما ربط داره وی ری یکم اسون تره ولی بعضی جاهاش مشکله
شما می تونید هر دوتاش رو بخونی

www_3d_boy3

Well-Known Member
من از طرفداران سر سخت منتال ري هستم چون ميگم اين موتور اصلي مكسه و همچنين شما اول بايد Base رو ياد بگيري و بعد سراغ پلاگينها بري اما دوستان بدليل اينكه وي ري خيلي زود تصوير زيبايي به شما خروجي مي دهد به سمت آن مي روند غافل از آنكه BASE هر چيزي مقدم بر همه چيز در آموزش است ولي ناگفته نماند كه موتور وي ري كمي بهتر از منتال ري است اما مشكل بسيار بزرگي دارد و آن بيش از حد كند بودنش

fallen

Well-Known Member
من از طرفداران سر سخت منتال ري هستم چون ميگم اين موتور اصلي مكسه و همچنين شما اول بايد Base رو ياد بگيري و بعد سراغ پلاگينها بري اما دوستان بدليل اينكه وي ري خيلي زود تصوير زيبايي به شما خروجي مي دهد به سمت آن مي روند غافل از آنكه BASE هر چيزي مقدم بر همه چيز در آموزش است ولي ناگفته نماند كه موتور وي ري كمي بهتر از منتال ري است اما مشكل بسيار بزرگي دارد و آن بيش از حد كند بودنش

درود www_3d_boy3 عزیز.

منتال ری یه موتور رندر بسیار پرقدرته که از اون (احتمالا با تغییراتی) در پروژه هایی بسیار معتبر مثل ماتریکس 2 و 3 استفاده شده (به سایت mental images مراجعه کنید). پس واقعا خیلی نمیشه بهش Base گفت چون صرفا به صورت توکار در مکس قرار داره. چنانچه mental images سازنده منتال ری سالها لایسنس اون رو جداگانه می فروخت تا اینکه Autodesk اون رو به صورت توکار در مکس قرار داد.
دیگه اینکه بسیاری از نتیجه های نامطلوبی که از منتال ری نسبت به vray بدست میاد فکر کنم مربوط بشه به عدم آگاهی کافی در کار با موتور رندر و نه ضعف ذاتی اون.

به هر حال آنچه مسلم هست اینه که هر دو بسیار پرقدرتند و بسیار کاربردی و پرطرفدار.
:rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا