پشتیبانی Men _تست اسكين با منتال ري /

hosienmax100

3D Artist
سلام بچه ها خسته نباشيد

اينم يه تست اسكين ديگه با موتور منتال ري ..

واقعا سخته با اين انيجن كار كردن اونم برا كاراكتر ..اميدوارم بتونم يه روزي يه كار خوب باهاش بزنم /

اينكار مدلسازي خاصي نداره البته من توي زبراش جزئياتي رو اعمال كردم كه ميبايستي از dis و نرمال مپش استفاده ميكردم اما بخاطر سيستم از sss skin خالي استفاده كردم سيستم مو هم سركاريه
N_aggressive%20%284%29.gif

خيلي خوشحال ميشم روي كار نظر بديد تا بتونيم بيشتر با اين موتور و بحث اسكين آشنا بشيم

مشكلات رو بگيد ممنون ميشم

نورپردازي هم از hdri استفاده كردم دو تا فوتومتريك /يه omni و يه تارگ لايت براي .../گاما هم روشن بود 2.2

ممنون
N_aggressive%20%2817%29.gif

f73ij4t3ey6kvafz5mu9.jpg

no7oybrebpfdpos69q6.jpg

d1qufx9ovxoy84o0oss1.jpg

پیوست ها

• Final_image2.jpg
    Final_image2.jpg
    425.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • p30_zbrush.jpg
    p30_zbrush.jpg
    172.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:
سلام خوبه دوست من فقط ابرو سمت چپش و گوشش را دوست نداشتم گوشش که حالت پلاستیکی شده لب هاش و چونه اش را هم به نظرم باید متفاوت با بقیه ی اجزای صورتش می زدی متریال گزدنش هم یه ذره زیادی سیاه شده اما در کل خوب شده آفرین راستی دوسته من در مورد منتال ری هم بگم واقعا درست میگی من کلی مدل می زدم اما وقتی با منتال کار می کردم کم کم داشتم از رندینگ قطع امید می کردم اما خداییش سرعتش خیلی بالا تر از وی ری هست اما به نظرم اگه منتال را خوب یاد بگیریم خیلی دانش بالاتری می خواد تا وی ری نه که بگم وی ری کار ها کم تر و یا زیاد ترند اما منتال خیلی تصویری که میده واسه رئال کردنش باید زحمت کشید وی ری کار رئال را چند برابر سریع تر و راحت تر میده واقعا...

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
سلام خوبه دوست من فقط ابرو سمت چپش و گوشش را دوست نداشتم گوشش که حالت پلاستیکی شده لب هاش و چونه اش را هم به نظرم باید متفاوت با بقیه ی اجزای صورتش می زدی متریال گزدنش هم یه ذره زیادی سیاه شده اما در کل خوب شده آفرین راستی دوسته من در مورد منتال ری هم بگم واقعا درست میگی من کلی مدل می زدم اما وقتی با منتال کار می کردم کم کم داشتم از رندینگ قطع امید می کردم اما خداییش سرعتش خیلی بالا تر از وی ری هست اما به نظرم اگه منتال را خوب یاد بگیریم خیلی دانش بالاتری می خواد تا وی ری نه که بگم وی ری کار ها کم تر و یا زیاد ترند اما منتال خیلی تصویری که میده واسه رئال کردنش باید زحمت کشید وی ری کار رئال را چند برابر سریع تر و راحت تر میده واقعا...

ممنون حميد جان در مورد ايراد ها هم درسته ..

من هم مدت كميه دارم با منتال ري كار ميكنم اما واقعآ خيلي پيچيده ست و خيلي دوست داشتني و حرفه اي اين تست اسكين بود ...

موفق باشيد

خوب شده ولی جای کار داره. نقطه قوت مدلسازی ش هم توپولوژی مناسبشه.
میتونم خواهش کنم map ها رو بذارین

ممنون امير جان كدوم مپ ها رو مي خواي داداش با رزوليشن اصلي براتون بزارم ؟

amir.nemati63

کاربر VIP
ممنون حميد جان در مورد ايراد ها هم درسته ..

من هم مدت كميه دارم با منتال ري كار ميكنم اما واقعآ خيلي پيچيده ست و خيلي دوست داشتني و حرفه اي اين تست اسكين بود ...

موفق باشيد

ممنون امير جان كدوم مپ ها رو مي خواي داداش با رزوليشن اصلي براتون بزارم ؟

مرسی... بیشتر map های مربوط به متریال sss.

مثل این که برای مسابقات انجام داده بودم:

http://up.vatandownload.com/images/1eo1w8gxgl7g7ndndyh.jpg

از این لحاظ میگم map های این متریال رو قرار بدین چون خیلی ها با این متریال و نحوه ی کارکرد و map ها و خصوصیاتش کمتر آشنا هستن. اینطوری تاپیک یه بار اموزشی هم میگیره ...و منظور من highres نبود

ممنون

ali3dm

کاربر VIP
نکته ها رو بچه ها گفتن
یه چنتا نکته به نظر من
تکسچر پوست رو خوب حالت پیری رو میرسونه
مدلسازی رو اینجور که تو زبراش نشون میدی خوبه ولی چرا تو رندرت پوستش صافه؟

قسمت جذاب متریال sss همون Backscatter هست که بیشتر طرف گوش بکار میبرن که استفاده نکردی:wink:

امیدوارم موفق باشی حسین جان:rose:

hosienmax100

3D Artist
ممنون علي جان

در مورد مدلسازي درسته اين بخاطر اينه از نرمال مپ و dis استفاده نشده /

در مورد sss هم راست ميگي يادم رفت :wink: يكي از كانسپت هاي warhammer رو مي خوام انتخاب كنم حتمآ بصورت كامل شده اينبار رندر ميگيرم

شما هم موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا