بی بی کد Meeting Hell

HR3D

کاربر فعال
با سلام ، به دوستان خوب مجید آنلاینی

در اینجا با جدیدترین کارم خدمت شما دوستات هستم ،
در اول به صراحت باید اعلام کنم که تمام مدل های این کار رو از آرک مدل های Evermotion گرفتم :green:

و محیط ، نور پردازی ، تنظیمات متریال و تنظیمات رندر هم با خودم بوده ، امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد .

Meeting Hall 001.jpg Meeting Hall 002.jpg Meeting Hall 003.jpg
اصلاح شد :

Meeting Hall 001(2).jpg Meeting Hall 002(2).jpg

نرم افزار ها :|3ds Max 2014|Vray Plugin|Photoshop CC|

با تشکر :rose:

آخرین ویرایش:
یکم به نظر من صحنه تاریکه و نویز داره.فک کنم تنظیمات color mapping یکم مورد داره .اگه یه عکسی پشت پنجره بزاریم فک کنم کار بهتر میشه.ولی متریالاتو دوس دارم لذتبخشه.ببخشیدا من خودم ته آماتورم فقط گفتم شاید کمکی کرده باشم :wink:

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی بی روحه و کم نور

روی نورپردازی خیلی باید کار کنی
پشت پنجره نور صفحه ای بزار تا داخل روشنتر بشه

navid bozorgi

New Member
سلام دوست عزیز .من فقط چند تا نکته می خواستم در مورد طراحی کارت توصیه کنم اگه جسارت نکرده باشم
توی تری دی های مربوط به معماری و کلا صحنه های داخلی طراحی زیبا و اصولی می تونه خیلی کمک به زیبائی کار بکنه .رعایت اصول اولیه طراحی مثل تناسبات و چیدمان مبلمان و کمپوزوسیون سطوح و از همه مهمتر انتخاب متریالهای متناسب با فضا و همنشینی درست رنگها در طراحی .

HR3D

کاربر فعال
پست بروز شد .
با توجه به نظرات دوستان عزیز فضا رو کمی روشن کردم و از دو Vray Light پشت شیشه و 2 هم تا داخل فصای مورد نظر اسفاده کردم که فکر میکنم کمی کار رو حالت طبیعی بودن خارج کرد ، شاید با کار کردن روی متریال ها بشه درستش کرد که بخاطر کمبود وقت زیاد باهاش کار نکردم ،

با تشکر :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا