iranexplorer.net
Active Member
بعد از چند ماه استفاده از Norton ، Panda و در نهایت Kaspersky و مشاهده عدم کارایی لازم، گفتیم چه کار کنیم چه کار نکنیم؟ یاد Mcafee افتادم. اینم امتحان کنیم ببینیم چجوریاس
مشکلاتی که اخیرا با سایر آنتی ویروس ها داشتیم:
Panda Titanium - نمایش popup های زیاد و عدم بروزرسانی منظم ، نمایش پیام های خطای مکرر
Panda Platinum - اشغال فضای زیاد حافظه + مشکلات فوق
Norton - البته نسخه 2005 ، که اونقدر اشکال نرم افزاری داشت که یک باز ویندوز ها همه پرید!
Kaspersky - اصلا معلوم نیست بروز شدنش چجوریه؟ اصلا نمیشه فایلهای sign برنامه رو بک آپ گرفت تا هر دفعه برنامه برای آپدیت شدن این همه فایل رو دانلود نکنه تا بروز بشه... موتور اسکن اش هم واقعا کند بود
اینها تجریبات شخصی من بود. شاید شماها با این مشکلات مواجه نشده اید.
به هرحال چون دنبال لینک سالم MCAfee می گشتم، و آخر که پیدا کردم گفتم اینجا هم ارسال کنم شاید یک روز کسی لازم داشته باشه
مشکلاتی که اخیرا با سایر آنتی ویروس ها داشتیم:
Panda Titanium - نمایش popup های زیاد و عدم بروزرسانی منظم ، نمایش پیام های خطای مکرر
Panda Platinum - اشغال فضای زیاد حافظه + مشکلات فوق
Norton - البته نسخه 2005 ، که اونقدر اشکال نرم افزاری داشت که یک باز ویندوز ها همه پرید!
Kaspersky - اصلا معلوم نیست بروز شدنش چجوریه؟ اصلا نمیشه فایلهای sign برنامه رو بک آپ گرفت تا هر دفعه برنامه برای آپدیت شدن این همه فایل رو دانلود نکنه تا بروز بشه... موتور اسکن اش هم واقعا کند بود
اینها تجریبات شخصی من بود. شاید شماها با این مشکلات مواجه نشده اید.
به هرحال چون دنبال لینک سالم MCAfee می گشتم، و آخر که پیدا کردم گفتم اینجا هم ارسال کنم شاید یک روز کسی لازم داشته باشه
کد:
http://www.freewebs.com/prima_1/McAfee VirusScan.zip
ftp://ftp.elf.stuba.sk/pub/pc/avir/vsp80en.exe