بی بی کد Mazerati ver 2

koorosh_kh

باحالترین کاربر
بــــَــــه
ایول زدی تو کار ماشین میشه یه نظر داد ما که از اکستریور و اینا سر در نمیاریم
خوب شده
خسته نباشی
فقط یه زره کیفیت رندر رو میبردید بالا بهتر بود
راستی چرخ جلو رو چرخوندی پد ترمز جا مونده :wink:
موفق باشی :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام ببین الان میدونم اینو زدی که من ببینم که مه و غروب یعنی چی
حالا نوبت نقد تند منه (امیدوارم ناراحت نشی) :green:
اسمون خوب نشده مخصوصا افق اگر fog گذاشتی افقت باید توی fog کم رنگ یا محو بشه و مه سفیده نه سیاه اسمون همه جاش سیاه شده به غیر از وسط و چرا کشتی داخل مه نیست؟
رفلکت قایق روی اب عجیبه چون آب اینه نیست , و با این موجها رفلکت کشتی خیلی کم رنگ و حالت محو باید داشته باشه
نورهایی که روی ماشین افتاده اضافه تر از نورهای جو اسمون و محیطت هست (نور آبی نارنجی)
جای کار داره
خسته نباشی

آخرین ویرایش:

homayoon_fattah

Well-Known Member
به نظر میاد آفتاب داره تو موقعیت ساعت 8 غروب میکنه (با توجه به نوری که روی ابر ها هست) ، در اینصورت اونر رفلکت روی دریا نباید وجود داشته باشه . همچنین روی ماشین هم باید از همون موقعیت ساعت 8 نور خورشید رو داشته باشیم که اینطور نیست . مثل انکه خودتون یه نور توی موقعیت ساعت 11 گذاشته باشین .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. تناقص بعید میدونم؛ چون کلش با hdri نور پردازی شده. هیچ کم و زیاد هم نداره. دیگه شاید تفاوت ویوهای مختلف از یه فایل hdri هست
و یه نکته.من تو این کار مه ندادم. چون رندر مه سنگین هست و فوگ با zdpeth هم خوب نمیشه. یا من نمی تونم خوب در بیارم
یکم فوگ معمولی با cloud خوب فتوشاپ دادم به قسمت بالای سنگ .
رفلکت آب اصلا خوب نشده.چون وقت نذاشتم برای اینکه ادیت کنم.کار قبلی رو فقط با یه ذره تغییر توی جلوی کار رندر گرفتم.البته متریال بتن رو از کار پائیز دوست داشتنی گرفتم

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
عارف چه کردی ! خیلی خوب شده ... فقط من دو مشکل میبینم .

- کار وضوح نداره ، مات شده یکم

- راستش من زیاد حس مه بهم دست ندارد . مه یک غلظتی داره که نور رو میشکنه چه در Glow چه در خود پرتو ها

برای کاربرد درست مه میتونید اموزش La Rule شرکت 3DTotal رو ببنید ، اینجا اپلود کردم .

آخرین ویرایش:

darklight

کاربر فعال
واقعا دستمریزاد. هم برای خود کار هم برای هدف کار
من تا حالا توی فروم کسی رو ندیدم که برای نشون دادن ایراد کار دیگران خودش رو به زحمت بندازه و یک کار بزنه.... از نظر من که این کار خیلی ارزشمنده....
موفق باشید....

عزیز جان من زیاد از رندر در حد حرفه ای سر رشته ندارم فقط بیسیک.. ولی اون دور که افق قرار داره منظورم خط برخورد آب با آسمان هست مطمئنا خیلی محو و کدر باشه چون هرچه دور تر می شیم محوتر و کدر تر میشه اینجا خیلی خیلی شارپه ولی درکل حرفه ای هست اما زیاد هنری نیست از نظر کادر بندی مثلا چشم را خسته می کنه از این نظر که کجه زمین یا فکر می کنم اگر یه جا بر خلاف زاویه زمین یه جسمی قرار می دادید خوب می شد تعادل خوبی ایجاد میشد ، اون چراغ که وسط یعنی مرکز کادر قرار داره احساس می کنم جاش خوب نیست زیاد، در کل اینا را از نظر یه بیننده گفتم موفق باشید استاد در ضمن ممنون بابت نقد های دوست داشتنیت عزیز اولین کارهایی که چند سال پیش قرار می دادم تو سایت را هم شما جزو اولین نفرات نقد کننده بودید ممنون

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا