قالب Mazda 6

darkwish_2006

Well-Known Member
سلام .

این چندمین کار ماشین من هست ! اما سیستم ضعیفه و نمی تونم از high poly استفاده کنم !

کار با v-ray 2.00. و مکس 2012 هست . مدت رندر 2 ساعت .

و آخر هم نفهمیدم این متریال بدنه ماشین رو از چی استفاده کنم که اون دون دون های داخل فلز رو بشه توش درآورد .

البته ی توتوریال تو همین سایت برای بدنه بنز دیدم که البته اصلش رو تو یکی از سایت های خارجی دیده بودم ولی باز اونقدر کمک نکرد .
خلاصه این شد کار ما .

نظر یادتون نره . در ضمن اگه آموزشی برای متریال بدنه ماشین دارید که بالا توضیح دادم بزارید .
( یکی از کارهای بچه های همین سایت رو چند وقت پیش اینجا دیدم ی پورشه بود خیلی متریالش ردیف بود ! اگه کسی فهمید کدوم رو میگم لطفا آموزش متریال بدنه اش رو بزاره ممنون ) !

ممنون !

پیوست ها

• JPEG.jpg
    JPEG.jpg
    593.8 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • JPEG 1.jpg
    JPEG 1.jpg
    949 کیلوبایت · بازدیدها: 40
  • JPEG 2.jpg
    JPEG 2.jpg
    882.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

کار خوب شده ، تبریک میگم .
در مورد متریال ماشین 2 تا کار میتونی انجام بدی .

1- از شیدر VrayCarPaintMtl سری شیدر های Vray استفاده کنی که کیفیت بالایی داره .

2- از نگهدارنده شیدر VrayBlendMtl استفاده کنی .
در قسمت Base Material یک ماده براق بذاری و در اولین اسلات Coat Material هم یک شیدر VrayFlakesMtl بذاری تا بخوبی بتونی اون دونهای رنگی که در رنگهای متالیک دیده میشه بسازی .

موفق باشی :rose:

darkwish_2006

Well-Known Member
سلام دوست من

کار خوب شده ، تبریک میگم .
در مورد متریال ماشین 2 تا کار میتونی انجام بدی .

1- از شیدر VrayCarPaintMtl سری شیدر های Vray استفاده کنی که کیفیت بالایی داره .

2- از نگهدارنده شیدر VrayBlendMtl استفاده کنی .
در قسمت Base Material یک ماده براق بذاری و در اولین اسلات Coat Material هم یک شیدر VrayFlakesMtl بذاری تا بخوبی بتونی اون دونهای رنگی که در رنگهای متالیک دیده میشه بسازی .

موفق باشی :rose:

ممنون عزیز از راهنماییت !

اما این VrayFlakesMtl رو پیدا نکردم !!!! می تونی بیشتر راجع بهش توضیح بدی ؟

Yar.kh

Member
از نماهای دیگه هم رندر بذار لطفا...
متالیک توی رندر اولی تقریبا خوب شده که!

Mehroo

Member
خسته نباشی
همه ماشین اسموس داره به جز لوگو
برای ساخت متریالی که مد نظرته همونطوری که در بند یک Baloot3D عزیز گفتن همین vray carpaint mtl بهترین گزینه هست
فقط اگر میبینی دونه های براق داخلش زیادی تو ذوق میزنه و یک دست پخش نشدن کافیه یو وی همه قسمت های بدنه ات رو یک دست تنظیم کنی و با تنظیمات متریال بازی کنی تا به بهترین نتیجه برسی

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی رئال هستش عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه.البته جلو پنجرش مشکی بود بهتر بود. ولی بچه ها لطف کنن از کار بقیه هم دیدن کنن و نظر بدن ن فقط منتظر نظر در مورد کار خودشون باشن :)

darkwish_2006

Well-Known Member
مرسی . دارم ی کار جدیدی با همین ماشین مزدا میزنم البته با متریال من در آوردی جدیدی که امروز ساختم . آخه عاشق متریال هستم :paint: . به محض آماده شدن و اتمام post production میزارم برای نظر دادن . از همگی ممنون .

hesam_sn

کاربر VIP
نداشتم اسموت برای لوگو تو چشم میزنه. روی محیط هم کار کن
آموزش های سایت 3dtotal رو نگاه کن

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برای متریال بهترین گزینه رو پژمان گفتن.ببین متریال زیاد مهم نیست.رفلکت دادن خیلی آسون هست.مدیریت چیزهایی که توی بدنه میافته مهم هست.
مدیریت رفلکت خیلی کار سختی هست.برای اینکه به اون حد برسید باید و باید بهترین کارهای تاپ دنیا رو ببینید.تا چشمتون باهاش آشنا بشه
خلاقیت خیلی خوبه.اما یه عده زحمت کشیدن به درجه ای رسیدن.لزومی نداره با این کمبود وقت عصر فعلی از صفر شروع کنیم.سعی کنیم که همون رو ارتقاع بدیم.
ببین کارت خیلی خوب شده .برای مشکل low poly بودن خوب توی مش اسموت یه گزینه هست که میگه فقط توی رندر عملایت اسموس انجام بشه.از مکس قدیم بود.از همون استفاده بکن
برای راحتی کار یه مش اسموت رو به حالت instance به همه آبجکتهایی که قراره اسموس بشن بده و بعد وقتی یکی رو ادیت بکنی همه تموم هست!
کار خوب هست اما اوربرایت بیداد میکنه.
زاویه اگه قراره این باشه چون از نوع کلوز آپ هست باید فوکوس داشته باشه.واسه همینه که عرض کردم باید کارهای تاپ رو ببنی تا چشمت آشنا بشه.راهش ساده هست.تو سایتهایی مثل اورموشن یه یخش Profilo داره.یه کار ماشین خوب دیدی کلیک بکنی میبینی اون آدم متخصص ماشین هست و اکثر کارهاش هم همونجا پیدا میشه
من شخصا تاحالا 6 گیگ jpg از بهترین کارهای دنیا توی سایتهای اورموشن رو دانلود کردم.فقط عکس هست.هر وقت پروژ ه ای دارم میرم توش گشت و گزار میکنم.خیلی کمکم میکنه

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام
خوب شده
به غیر از مشکلاتی که دوستان گفتن یه مشکل که به چشم میاد نداشتن پست پرو مناسبه باید سعی کنی تو فتوشاپ این حاله سفید و مات که تو کل سطح رندر هست رو برداریش

darkwish_2006

Well-Known Member
اون از اول هم نبود اتفاقا تو پست پرو خودم اینطوریش کردم ! میدونی که سلیقه ایه بیشتر !

حالا تو این کار جدیدم که 2 تا نمای دیگش مونده سعی می کنم حرفه ای تر کار کنم تا سلیقه ای . ممنون که نظر دادی .

rasoulvalli

Well-Known Member
خیلی خوب شده فقط ای کاش division لوگو رو بیشتر میگرفتی و یه سری جزییات مثل بهتر شدن چراغ پروژکتور اما در کل کارو دوست داشتم

جدیدترین ارسال ها

بالا