Maya Weight Paint - Binding

ehsun3d

Member
از دوستان کسی هست منو راهنمایی کنه که چطور میتونم بعد از smooth bind مشکل بهم ریختن ورتکس ها رو حل کنم ؟ چون تا میامjoint ها رو حرکت بدم ورتکس ها قاراشمیش میشن . چند تا هم آموزش رو نگاه کردم ولی رو مدل (آبجکت ) من جواب نمیده و خلاصه هاج و واج موندیم که این کاراکتر ها که rigging میشن و خیلی هم خوب جواب میدن چطوری مشکل بهم ریختگی ورتکس هاشون حل میشه ؟

.

.:. soroosh .:.

Active Member
دوست عزیز :
بعد از اینکه جوینت ها را بیند کردید کاراکتر را انتخاب کنید و سپس برید به منوی Skin و از زیر مجموعه Edit Smooth Skin پنجره تنظیمات Paint Skin Weights Tool را باز کنید.
داخل این پنجره باز شده در قسمت دوم اسامی جوینت های کاراکتر خودتون را میتونید ببینید.
با انتخاب هر جوینت شما میتونید روی آبجکتتون ببینید که کدوم قسمت تحت تاثیر این جوینت قرار داره.
و با استفاده براش همین ابزار و تنظیمات داخل پنجره میتونید قسمت هایی را که میخواید حذف و یا به آن اضافه کنید( قسمت های سفید رنگ تحت تاثیر جوینت انتخاب شده قرار دارن)
اگر گزینه Value صفر باشه زمانی که شما روی کاراکتر پینت میکنید قسمت های مورد نظرتون از حالت انتخاب خارج میشن و بالعکس اگه اون عدد 1 باشه قسمت های مورد نظر انتخاب میشن یا همون طور که گفتم تحت تاثیر جوینت انتخاب شده قرار میگیرن.
بین 1 و 0 هم حالت Opacity داره تقریبا.
اگر هم گزینه روی صفر باشه و کلید Flood را بزنید تمام قسمت هایی که تحت تاثیر جوینت انتخاب شده هستن از حالت انتخاب در میان و اگر 1 باشه بالعکس عمل میکنه.

کمی با این تنظیمات کار کنید همه چی کم کم دستتون میاد
موفق باشید .

sharin

Member
فكر كنم كاراكتر ت رو زيادي smooth كردي ، درسته ؟
كاراكتر ات رو بايد در حالتي Rigging كني كه Low poly هست.
بعدا Smooth اش كن.
براي كار كردن هم مي توني از ابزار paint weight و component editor استفاده كني.
اميدوارم بدردت خورده باشه.
موفق باشي.

ehsun3d

Member
الانکاراکتر lowpoly هست ولی میریزه بهم تا حرکتش میدم . از paint weight و component editor هم استفاده می کنم ولی معلومه که هیچ اطلاعی در مورد نحوه کار ندارم . ممنون از توضیحاتتون

sharin

Member
من نمي دونم دقيقا چكار كردي اما اگر آموزشي ها رو كامل گوش دادي و باز مشكل داري ، اگر مايل به ادامه هستي ، چند تا عكس از كاراكترت بزار ببينم چطوريه. اگر هم توضيح اضافه اي هست بده.

تا بعد.

جدیدترین ارسال ها

بالا