maya va linux

من فقط مي دونم مي شه...

هنوز خيلي ها تو همين ويندوز نصب كردنش مشكل دارن چه برسه به لينوكس...البته نمي دونم شايد راحت تر باشه...

:wink:

bahram3d

Member
salam
man maya version e linux ham peyda kardam ama cheto mishe crackesh kard ro nemidonam
yani hame rahha ro emtehan kardam crackesham bahashe
age kasi rahnemaii kone ya activation code sho dashte bashe o ba man bade mamnoon misham

ARDNiri

Member
نصب و کرک مایا در لینوکس

سلام دوستان

طریقه نصب مایا در لینوکس مانند نصب دیگر نرم افزارهای تحت این سیستم عامل می باشد .

اما کرک کردن مایا در لینوکس چگونه است؟
وقتی شما مایا را در لینوکس نصب می کنید وآنرا اجرا می کنید مانند مایا تحت ویندوز از شما می خواهد که فایل AW.dat را برای دریافت لیسانس مایا فراخوانی کنید.
خوب این فایل کجاست؟
برای ایجاد این فایل دو روش وجود دارد:
1- اگر از سیستم عامل ویندوز همراه با لینوکس بر روی یک کامپیوتر استفاده می کنید می توانید از فایل AW.dat ی که برای ورژن ویندوزی مایا ساخته اید در لینوکس هم استفاده کنید.
2-شماره دوازده رقمی MAC در لینوکس را بجای Ethernet Address در ویندوز در جلوی = HOST ID واردکنید و AW.dat تولیدشده را در لینوکس استفاده کنید.

موفق باشید

آخرین ویرایش:
من مایا را در n تا لینوکس مختلف نصب کردم.از همه ساده تر Ubunto است.لینوکس شما چیه تا راهنمایی کنم.

rainbmaya

Active Member
میشه نصب مایا تو fedora و ubuntu بصورت کامل آموزش بدید؟ پسوند فایل ها rpm و چی هست ؟:oops::cry::oops:

آخرین ویرایش:

rainbmaya

Active Member
سلام دوستان

طریقه نصب مایا در لینوکس مانند نصب دیگر نرم افزارهای تحت این سیستم عامل می باشد .

اما کرک کردن مایا در لینوکس چگونه است؟
وقتی شما مایا را در لینوکس نصب می کنید وآنرا اجرا می کنید مانند مایا تحت ویندوز از شما می خواهد که فایل AW.dat را برای دریافت لیسانس مایا فراخوانی کنید.
خوب این فایل کجاست؟
برای ایجاد این فایل دو روش وجود دارد:
1- اگر از سیستم عامل ویندوز همراه با لینوکس بر روی یک کامپیوتر استفاده می کنید می توانید از فایل AW.dat ی که برای ورژن ویندوزی مایا ساخته اید در لینوکس هم استفاده کنید.
2-شماره دوازده رقمی MAC در لینوکس را بجای Ethernet Address در ویندوز در جلوی = HOST ID واردکنید و AW.dat تولیدشده را در لینوکس استفاده کنید.

موفق باشید
ببخشید کلا تو لینوکس بی سوادم. rpm رو تو فدورا اجرا میکنم و نصب با موفقیت انجام میشه ولی مایا لج میکنه و اجرا نمیشه!!!! اون آیکون نازنینشو به مصیبت پیدا کردم ولی اصلا اتفاقی نمی افته که ... حالا میخوام تو اوبونتو تست کنم . کدوم بهتره فدورا یا اوبونتو؟ لطفا شما راهنمایی کنیید. اگه زحمتی نیست از همه اطلاعاتتون خرج ما بی سوادها کنید. من فقط rpm دارم ورژنهای مختلف . ورژن تستم هم 2009 بوده.
اگر میدانید لطفا به من هم بگویید؟!

خیلی امضای قشنگیه

آخرین ویرایش:
توصیه می کنم ورژن 2011 یا 2012 رو نصب کنید .کرکش هم راحته.برای ستاپ فایل بهتره به سایت اتودسک برید و هات فیکس لینوکس رو دانلود کنید(حدود 800 مگ هست).کرکش رو هم اگه کسی خواست بگه براش بفرستم.
در ضمن بعد از نصب و کرک بهتره به اینتر نت وصل شید و از طریق ترمینال دستورات زیر رو اجرا کنید..

yum install mesa-libGLw
■ yum install libXp
■ yum install gamin audiofile audiofile-devel e2fsprogs-libs
yum install tcsh

البته از طریق پکیج سی دی لینوکس هم می تونید اینها رو نصب کنید.

rainbmaya

Active Member
توصیه می کنم ورژن 2011 یا 2012 رو نصب کنید .کرکش هم راحته.برای ستاپ فایل بهتره به سایت اتودسک برید و هات فیکس لینوکس رو دانلود کنید(حدود 800 مگ هست).کرکش رو هم اگه کسی خواست بگه براش بفرستم.
در ضمن بعد از نصب و کرک بهتره به اینتر نت وصل شید و از طریق ترمینال دستورات زیر رو اجرا کنید..

yum install mesa-libGLw
■ yum install libXp
■ yum install gamin audiofile audiofile-devel e2fsprogs-libs
yum install tcsh

البته از طریق پکیج سی دی لینوکس هم می تونید اینها رو نصب کنید.
سلام.
مرسی جواب دادید ولی اگه میشه یه توضیح برای نصب مایا در لینوکس بذارید. کرک مایا ورژن 2009 به قبل تو لینوکس هم به این شکله که اگه شما پوشه flexlm که تو ویندوز همون کامپیوتر ساختید با فایلهاش(aw.dat , aw1.dat) رو انتقال بدید به لینوکس و تو پوشه ریشه کپی کنید مشکل حل میشه. الان مشکل تو خود نصب مایا تو لینوکس فدورا یا لینوکس اوبونتوست. لطفا اینو توضیح بدید. hاگه تصویری باشه که محشر میشه. راستی پلاگینهایی که تحت لینوکسشون نیست رو با wine میشه تو مایا لینوکس نصب و استفاده کرد؟

الان مشکل تو خود نصب مایا تو لینوکس فدورا یا لینوکس اوبونتوست. لطفا اینو توضیح بدید.
فرقی بین نصب تو لینوکس و ویندوز نیست.تو لینوکس هم باید فایل ستاپ رو اجرا کنید و همون مراحل رو برای نصب طی کنید.الان به خصوص تو ورژن های جدید کرک تو لینوکس راحتره و مراحل کمتری هم داره.فقط گیره که داره اینه که اون فایل هایی رو هم که گفتم باید رو لینوکس نصب باشه به خصوص tcsh که اگه نصب نباشه نمیتونید با کلیک بر روی شرتکات مایا , اون رو اجرا کنید.

راستی پلاگینهایی که تحت لینوکسشون نیست رو با wine میشه تو مایا لینوکس نصب و استفاده کرد؟
برای این کار باید خود ستاپ مایا برای ویندوز رو هم در wine نصب کنید.اینکه نسخه لینوکس مایا رو نصب کنید و بخواهید از پلاگین های ویندوزی استفاده کنید ] امکان نداره. چون هر پلاگینی باید تو همون سیستم عامل کامپایل بشه.حتی شما نمی تونید پلاگین های 32 بیتی رو برای 64 بیتی و بالعکس , اونم در یه سیستم عامل استفاده کنید چه برسه به اینکه بخواهید از پلاگین های یه سیستم عامل برای سیستم عامل دیگه استفاده کنید.
در رابطه با wine هم باید بگم که برای برنامه های سه بعدی چندان جالب عمل نمیکنه و گیر زیاد داره.خودم خاستم مکس رو از این طریق نصب کنم که نشد و یکی دو تا برنامه سع بعدی دیگه رو هم که از این طریق نصب کردم ,
گیرایی توش داشت و ریست پی سی و رفتن به ویندوز برای استفاده از اون راحت تر و بهتره.

rainbmaya

Active Member
مرسی دوست عزیز.
دقیقا مشکلم همین بود! مایا تولینوکس نصب میشد اما شرتکاتشو که اجرا میکردم بالا نمیومد. :shock:خیلی وقت بود این مشکل وجود داشت برام و هیچکس هم جواب درستی براش نداشت.:cool:
باز هم تشکر فراوان:rose:

anishten

New Member
سلام من طوی سایت اوتودسک نسخه ی 2012 سرویس پک 1 لینوکس رو دانلود کردم حال می تونید کرک اونو برام بفرستید خیلی بهش نیاز دارم اگه برام بفرستید ممنون می شم.
اینم ادرس ایمیل[email protected]

آخرین ویرایش:

anishten

New Member
سلام من طوی سایت اوتودسک نسخه ی 2012 سرویس پک 1 لینوکس رو دانلود کردم حال می تونید کرک اونو برام بفرستید خیلی بهش نیاز دارم اگه برام بفرستید ممنون می شم.
اینم ادرس ایمیل[email protected]
:shock::shock::mad: سلام کسی نبود کمک کنه . طوره خدا کمک کنید خیلی بهش نیاز دارم

سلام این که دانلود نمی شه و این و برام می نویسهFile Blocked for Violation.

حالاچی کار کنم لطفن کمک کنید خیلی بهش نیاز دارم اگه زحمتی نیست لطفن به ایمیلم بفرستید ممنون می شم

شاید به خاطر اسم فایل بوده(البته خودم تست کردم همچین پیغامی رو نداد و دانلودش کردم) ,اسمش رو تغییر دادم و یه بار دیگه اونو اپ کردم.
http://www.mediafire.com/?f62tpbbfuf6mm0a

anishten

New Member
شاید به خاطر اسم فایل بوده(البته خودم تست کردم همچین پیغامی رو نداد و دانلودش کردم) ,اسمش رو تغییر دادم و یه بار دیگه اونو اپ کردم.
http://www.mediafire.com/?f62tpbbfuf6mm0a
سلام خیلی ممنون واسه ی اپ کردین این فایل درست شد و دانلود کردم
راستی من باید کدوم نسخه ی مایا رو از سایتش دانلود کنم هات فیکس یا مایا نسخه ی لینوکسش یا فرقی نداره ؟
این کرک واسه ی مایا ی چنده ؟
2012 64 بیتی یا....؟

سلام خیلی ممنون واسه ی اپ کردین این فایل درست شد و دانلود کردم
راستی من باید کدوم نسخه ی مایا رو از سایتش دانلود کنم هات فیکس یا مایا نسخه ی لینوکسش یا فرقی نداره ؟
این کرک واسه ی مایا ی چنده ؟
2012 64 بیتی یا....؟

باید نسخه لینوکس رو دانلود کنی.
کرک هم برای مایا 2012 64بیتی هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا