max کارها به دادم برسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

یه مشکلی برام پیش اومده فایل های 3d max باز نمیشه از دیروز به دنبال حل مشکلم آخر به این نتیجه رسیدم که وقتی shift+f رو می زنم فایل رو نشون نمی ده ولی رندر می گیرم همه چی سره جاشه می تونم بدون اون کار کنم ولی بعضی فایل ها که shift+f فعال کردم و ذخیره کردم به هیچ صراطی مستقیم نیستن
برنامه رو دوباره نصب کردم ولی نشد
کمکم کنییییییییییییییییییییییید:shock:

سلام
روی یک آبجکتی که مطمئنی نشون نمیده راست کلید کن و گزینه Object Properties رو انتخاب کن به سربرگ General برو و در قسمت Rendering Control ببین گزینه Visible To Camera فعال هست یا نه برای اینکه مدل ها در Render دیده بشن باید حتما این تیک فعال باشد. به احتمال زیاد این تیک غیر فعاله و ربطی به Shift+F یا همون Show Safe Frames نداره.
موفق باشی

منظورم اینه : اصلا مدلینگ رو نشون نمی ده تو یه فایل خالی مکس چند تا باکس کشیدم shift+f رو زدم باکس ها رو نشون نداد حالا این مشکلی نیست فایل هایی که shift+f فعال ذخیره شدن رو باز می کنم یه لحظه که می خواد فایل رو نشون بده ناپدید می شه

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کاربر عزیز یه ؟ هم همون کار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رو انجام میده، عنوان مناسبی برای پستتون اتخاب کنید که شامل سوالتون هم باشه
موفق باشید

tiptooop

Well-Known Member
احتمال داره Viewport cliping تغییر کرده باشه. به Viewport configration برو و تیک Viewport Cliping رو بزن. دو تا مثلث کوچیک میان سمت راست ویوپورت. بالایی رو تا انتها ببر بالا و پایینی رو هم تا انتها بیار پایین. اگه مشکل گرافیک نداشته باشی احتمال زیاد مشکل از اینه.

جدیدترین ارسال ها

بالا