man too amrica zendegi mikonam va kharide in barname kheyli hazine mibare(chon hame aslan) va be lotfe internete dsl va cable rahat mishe in barnama ro download kardمن خودم الان تو یه شرکت انیمیشن کار میکنم که البته اونها هم این مشکل رو داشتند...قضیه به این چیزها مربوط نیست ...بلکه خرابکاری شرکت اتودسک ئه.....
چطور این مشکل رو به سادگی حل کنیم:
از منوی custumaize گزینه config user pathes رو انتخاب کنید
در کار باز شده بر روی سربرگ tab دوم یعنی file I/O کلیک کنید
مسیری هست به اسم متریال MATERIALS انتخاب و بر روی MODIFY در کنار سمت راست کلیک کن
در پنجره باز شده
این مسیر رو به طور کامل برو
D:\Program Files\Autodesk\3dsMax8\matlibs
دقت کن که اینجا تری دی مکس شما 9 هستش و ممکنه که در دایرکتوری دیگه نصب شده باشه
پس در محل نصب تری دی مکس پوشه MATLIBS رو باید انتخاب کنی و USE PATHE رو بزنی
البته البته ....تمام اینها مال وقتیه که شما LIBRARYروو نصب کرده باشی (یا حداقل موقع نصب ازت در مورد نصبش سوال کرده باشه و شما تیک مربوط اش رو فعال کرده باشی)
اگر این طور نیست زحمت بکش و برو یه جای معتبر و بخرش چون حدود 400 مگ حجمشه و دانلودش هم خیلی بیشتر برات هزینه داره
manb amrica zendegi mikonam va kharide in barname kheyli hazine mibare. va be lotfe internete dsl va cable rahat mitoonam downloadesh konam.من خودم الان تو یه شرکت انیمیشن کار میکنم که البته اونها هم این مشکل رو داشتند...قضیه به این چیزها مربوط نیست ...بلکه خرابکاری شرکت اتودسک ئه.....
چطور این مشکل رو به سادگی حل کنیم:
از منوی custumaize گزینه config user pathes رو انتخاب کنید
در کار باز شده بر روی سربرگ tab دوم یعنی file I/O کلیک کنید
مسیری هست به اسم متریال MATERIALS انتخاب و بر روی MODIFY در کنار سمت راست کلیک کن
در پنجره باز شده
این مسیر رو به طور کامل برو
D:\Program Files\Autodesk\3dsMax8\matlibs
دقت کن که اینجا تری دی مکس شما 9 هستش و ممکنه که در دایرکتوری دیگه نصب شده باشه
پس در محل نصب تری دی مکس پوشه MATLIBS رو باید انتخاب کنی و USE PATHE رو بزنی
البته البته ....تمام اینها مال وقتیه که شما LIBRARYروو نصب کرده باشی (یا حداقل موقع نصب ازت در مورد نصبش سوال کرده باشه و شما تیک مربوط اش رو فعال کرده باشی)
اگر این طور نیست زحمت بکش و برو یه جای معتبر و بخرش چون حدود 400 مگ حجمشه و دانلودش هم خیلی بیشتر برات هزینه داره
با شه. از این به بعر فارسی تایب میکنم دوست عزیز.دوست عزیز
فارسی تایپ کن ....شما هر جا که باشی ایرانی هستی ....اجازه بده تا یه نگاهی بندازیم ببینیم بچه ها چی برات پیدا میکنن