master car 2009

3ehzad/

Member
اینم از اولین کار ما توی این سایت امیدوارم خوشتون بیاد این کارو از روی یکی از اموزش های دیجیتال توترز ساختم
خوب کل این کار با polygon ساخته شده رندرشم با منتالری هست نورپردازی هم با استفاده از hdri هست
2.jpg

wire1.jpg

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
3ehzad/ جان کار زیبایی شده. واسه اولین کارت توی سایت من اولین تبریک رو تقدیمت می کنم. خوش اومدی و موفق باشی.

3ehzad/

Member
دوستان ممنونم از نظراتتون ایشالا که همه تو کارشون موفق باشن

mrkay

Member
تبریک میگم خیلی جالب شده مادلینگ خیلی عالیه.
روی متریال بدنه بیشتر کار کن.

mkf.cgi

Member
طرح جالبي زدي و خوب اجراش كردي. تبريك:rose:
اما هم تو رندر و هم تو متريال بيشتر كار كني بهتر نتيجه ميگيري.
انعكاس خوب نشده و بهتره حالت enviroment رو عوض كني يه طرح ديگه بهش بدي. از مكعب و دايره استفاده كن و اطراف و بالاي ماشين قرار بده و متريالشون رو درخشش(glow) انتخواب كن و از ديد دوربين حذفشون كن.
نور رو بيشتر كن خيلي بيشتر اونقدري كه زير لاستيك ها و ماشين هم روشن بشه ولي يادت نره كه تناسب بين مواد و نور رعايت بشه.
يه واير ديگه بزار تا بشه بهتر در مورد مدل نظر داد(بدون اسموس)
موفق باشي رفيق.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
آفرین . خیلی عالی شده . آرم یک شرکت خودرو سازی رو بهش وصل کن و توی مسابقشون شرکت کن . ( البته فقط یک نظره شخصیه ) :rose:

3ehzad/

Member
دوستان ممنونم از نظراتتون واقعا همین نظرات شما به ادم انگیزه میده اینم چند تا عکس دیگه از وایر فریم توی حالت low شرمنده یه کم دیر شد یه کم در گیر ویندوز عوض کردنو خلاصه کشتی با سیتستم بودیم.
1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Farrokh

Active Member
کار قشنگی شده

البته تو بعضی جا ها اسموت رو باید یک پله بیشتر کنید
بعضی جا ها هم اعوجاجاتی دیده می شه روی بدنه
ولی در کل کار خوبی شده

mkf.cgi

Member
مدلينگ رو خوب كار كردي و تونستي با كمترين پوليگن ها مدل رو كامل كني. اين نشون ميده كه رو مدلينگ تخصص بيشتري داري.
از من شنيدي رو رندرينگ و نورپردازي بيشتر تمركز كن.
در ضمن انيميشن يادت نره همين ماشين رو اگه بتوني با تمام شرايط فيزيكي انيميت كني لذت كارت 100 برابر و تجربياتت 1000 برابر ميشه.
موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا