بی بی کد Master Bathroom

Ali.3D

کاربر متخصص
سلام خدمت همه دوستان مجید آنلاینی عزیز
خسته نباشید دوستان
:rose:

از آخرین کارهایی که انجام دادم یه حمام مستر هست امیدوارم خوشتون بیاد

2014 3Ds Max
V-Ray 3.00

بدون پست ورک

پیوست ها

• Master Bathroom.jpg
    Master Bathroom.jpg
    917.1 کیلوبایت · بازدیدها: 120
آفرین ، یه مقدار بیشتر روی کنتراست و هارمونی کارت تمرکز کن، کیفیت سایه ها و ادغام پیکسل هات رو هم بالاتر ببر ، تصویرت یه مقدار فلت شده، می تونستی کمی بیشتر روی رفلکت های و کلاً متریالت کار کنی.

روی همین کارت می تونی کلی چیز یاد بگیری اگه وقت بگذاری.

خسته نباشی کار خوبی شده

Master Bathroom2.jpg
کمی کنتراست و سایه ها رو تعغیر دادم فکر کنم الان کمی بهتر شد -و متریال ها هم خودشون رو بهتر نشون دادن
در کل خیلی عالی
موفق و پیروز باشی

Ali.3D

کاربر متخصص
با تشکر از هر سه شما دوستان بابت نقد این صحنه
به نظر مشکل هر سه با کنتراست کار بوده که باید به دو تا نکته توجه داشته باشیم دوستان اول اینکه این کار پست پرو نشده و میزان گاما با میزان گامای محیط طبیعی یکی هست و با بالا پایین کردن کنتراست کار، درسته که جذابیت بصری بالا میره ، همونطور که یه عکس دوربین رو هم تو فوتوشاپ پست پرو کنید جذاب تر میشه ولی اینجا هنر رندرمن هست که بتونه بدون پست پرو کار خوب و رئال بزنه
نکته دوم اینه که این کار انقدرا که شما بدون کنتراست میبینید نیست! من احتمال خیلی قوی میدم که مانیتورهای شما کالیبره نباشه.
البته یه چیزی هم خدمت جناب افراسیابی عرض کنم، دوست عزیز من نمی دونم شما چند سالته و چقدر سه بعدی کار کردید ولی از طرز آفرین و باریکلا گفتنتون معلومه استاد بزرگی هستید چرا از کارای خودتون اینجا آپ نمی کنید دوستان استفاده کنن؟!
موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.مهدی افراسیابی قرار یه سیستم خوب بخره ایشاله کارهای خوبش تو راهه.
در مورد کارت علی جان خوب شده.میتونم بگم یه کار آرتستیک خوب شده و با شخصی با رزومه شما کمتر از این نباید باشه.
برای بهتر شدن کارت شاید علت فلت شدن کارت فقدان نور واقعی باشه. از پنجره نور vray ligt دادی ؟
چیزی که نظرمو جلب کرد طلای کاره. خیلی عالی شده.علت اینکه اینقدر عالی شده چون تنالیته های رنگی توش رعایت شده و زیبایی بصری رو به نمایش گذاشته.
بازهم بهت تبریک میگم.

Ali.3D

کاربر متخصص
سلام مجدد.مهدی افراسیابی قرار یه سیستم خوب بخره ایشاله کارهای خوبش تو راهه.
در مورد کارت علی جان خوب شده.میتونم بگم یه کار آرتستیک خوب شده و با شخصی با رزومه شما کمتر از این نباید باشه.
برای بهتر شدن کارت شاید علت فلت شدن کارت فقدان نور واقعی باشه. از پنجره نور vray ligt دادی ؟
چیزی که نظرمو جلب کرد طلای کاره. خیلی عالی شده.علت اینکه اینقدر عالی شده چون تنالیته های رنگی توش رعایت شده و زیبایی بصری رو به نمایش گذاشته.
بازهم بهت تبریک میگم.

سلام عارف جان ممنون که کارو نقد کردی. از پنجره ها نور دارم. حقیقتش این کار برای کار تبلیغات کاشی هست و باید نور یکسانی داشته باشیم که البته با وجود یه پنجره در پشت کار، در واقعیت هم همچین نوری خواهیم داشت. در مورد طلا هم لطف داری ، بیشترین علاقه من تو مکس به متریال هست تو کارای قبلی هم به متریال زیاد اهمیت دادم. از همه دوستان می خوام تمرین کنن و تنبلی نکنن هر چی تمرین بیشتر باشه آدم استاد تر میشه
موفق باشید
التماس دعا

جدیدترین ارسال ها

بالا