mazda طرح جدید طراحی جدید مزدا
pythoN Active Member Jul 28, 2007 #4 کارت خوبه . فقط متریال شیشه . و رندر یه مقدار بهتر هم میتونه باشه . اما در کل خلاقیتت هم عالیه .
gigamax کاربر متخصص جلوه های ویژه Jul 29, 2007 #5 خيلي جالب شده . من خودم هيچ وقت نتونستم مدل يه ماشين خوب بسازم اما اين يكي خيلي جالب از آب در اومده موفق باشي
خيلي جالب شده . من خودم هيچ وقت نتونستم مدل يه ماشين خوب بسازم اما اين يكي خيلي جالب از آب در اومده موفق باشي
ehsan_3dmax Active Member Aug 3, 2007 #7 آفرین خیلی خوب شده. پیشرفتت عالی بوده. فقط باید رو جزییات کارت بیشتر کار کنی.
shay Member Aug 4, 2007 #8 آفرین به پشتکار و استعداد شما ------------------------------------- ww.3dshay.blog.com
pythoN Active Member Aug 4, 2007 #9 اینم طرح جدیدش کلیک کنید تا باز شود... کو ... فکر کنم فراموش کردی عکس رو پیوست کنی . بیسبرانه منتظریم .
اینم طرح جدیدش کلیک کنید تا باز شود... کو ... فکر کنم فراموش کردی عکس رو پیوست کنی . بیسبرانه منتظریم .
Elfin-D Member Aug 5, 2007 #11 سلام خیلی جالب شده... ولی اگه روی گلگیر ها بیشتر کار میکردی بهتر بود الان انگار صاف کاری شدس :دی مخلصیم
سلام خیلی جالب شده... ولی اگه روی گلگیر ها بیشتر کار میکردی بهتر بود الان انگار صاف کاری شدس :دی مخلصیم