hrgh
Member
سلام بچه ها
خوبید ؟
من که از این فرصت تعطیلات دارم تمام استفاده رو میبرم
اینم کار جدیدمه Marshall Mathers - Eminem - Slim Shady همشون یکیند
همه آهنگهاشو قاچاقی گوش میدم اما این حداقل میتونه بخشی از خسارت وارده رو جبران کنه (کپی رایت و اینا ... )
شخصیت جالبی داره این مرد اولین رپر سفیدپوست مطرح آمریکا بوده و به جرئت ( همینه دیگه جرئت ) بهترینشونه
فرشته نیست یه آدم معمولیه که تا یه مدت قبل اعتیاد شدید به قرصهای خواب آور داشت تا بتونه شبا بخوابه اما چند سال پیش تور اروپاییش رو کنسل کرد و با پولش رفت دنباله ترک کردن اعتیادش به این میگن پشت کار
تا سال 2009 اعلام کرد ترک کرده و با یه آلبوم جدید برگشت ( واسه 5 سال آلبوم بیرون نداد )
البته خواننده برتر دهه هم انتخاب شد 2000 - 2010
بگذریم
----------------------------------------------------
برم سراغ کار خودم
مدل پایه رو با مکس زدم و توی زیبراش شبیهش کردم به امنم و بعد دوباره برگردوندم و UV کردم و یکم توی زیبراش بهش دیتایل دادم
فقط سر کاراکتر رو میسازم و رندر هم میگیرم
اینم تا اینجای کار :
منتظر نظراتتون هستم
خوبید ؟
من که از این فرصت تعطیلات دارم تمام استفاده رو میبرم
اینم کار جدیدمه Marshall Mathers - Eminem - Slim Shady همشون یکیند
همه آهنگهاشو قاچاقی گوش میدم اما این حداقل میتونه بخشی از خسارت وارده رو جبران کنه (کپی رایت و اینا ... )
شخصیت جالبی داره این مرد اولین رپر سفیدپوست مطرح آمریکا بوده و به جرئت ( همینه دیگه جرئت ) بهترینشونه
فرشته نیست یه آدم معمولیه که تا یه مدت قبل اعتیاد شدید به قرصهای خواب آور داشت تا بتونه شبا بخوابه اما چند سال پیش تور اروپاییش رو کنسل کرد و با پولش رفت دنباله ترک کردن اعتیادش به این میگن پشت کار
تا سال 2009 اعلام کرد ترک کرده و با یه آلبوم جدید برگشت ( واسه 5 سال آلبوم بیرون نداد )
البته خواننده برتر دهه هم انتخاب شد 2000 - 2010
بگذریم
----------------------------------------------------
برم سراغ کار خودم
مدل پایه رو با مکس زدم و توی زیبراش شبیهش کردم به امنم و بعد دوباره برگردوندم و UV کردم و یکم توی زیبراش بهش دیتایل دادم
فقط سر کاراکتر رو میسازم و رندر هم میگیرم
اینم تا اینجای کار :
منتظر نظراتتون هستم