Manage Layers

Inferno

Member
آیا میشه در مکس sub layer ایجاد کرد؟ یعنی چند لایه زیر مجموعه یک لایه....

مرسی....

Inferno

Member
یه سوال دیگه اینکه آیا میشه همه آبجکت هایی که در یک لایه هستند رو با هم highlight کرد؟ گزینه highlight all layer داره ولی آبجکت های layer رو highlight نمی کنه...

مرسی...

nc_hamid

Member
سلام
نه متاسفانه در مکس SubLayer دیده نشده . اما Script هایی هستندکه این کار رو برای شما انجام می دن .
در مورد سوال دوم هم منظورتون رو درست نفهمیدم . اگر می خواین همه آبجکت های یک لایه با هم انتخاب بشن که گزینه 4 ام همین کار رو انجام می ده .

Inferno

Member
سلام
نه متاسفانه در مکس SubLayer دیده نشده . اما Script هایی هستندکه این کار رو برای شما انجام می دن .
در مورد سوال دوم هم منظورتون رو درست نفهمیدم . اگر می خواین همه آبجکت های یک لایه با هم انتخاب بشن که گزینه 4 ام همین کار رو انجام می ده .

منظورتون از گزینه چهارم highlight selected object layers هستش؟ به هر حال مهم نیست با کلید alt+shift امتحان کردم میشه؟ / مرسی...

فقط یه سوال دیگه در مورد لایه ها در مکس داشتم که احتمالا چون مشکل از خود فایلی هستش که اکسپورت گرفتم نشه کاری کرد ولی می خواستم بدونم آیا تو مکس راه حلی داره؟ ... من مدلم رو با نرم افزار rhino ساختم بعد از راینو به مکس با فرمت 3ds اکسپورت گرفتم ولی مشکل اینجاست که وقتی توی مکس فایل رو ایمپورت می کنم در مورد لایه ها دو مشکل داره یکی اینکه: لایه ها رو با اون اسم هایی که توی راینو بود نشون نمی ده و مشکل دیگه هم اینکه: وقتی viewport روی shade یا realistic هستش آبجکت ها رو با رنگ لایه ها نشون نمی ده و همه رو خاکستری نشون میده ولی وقتی viewport روی wireframe باشه مشکلی نداره آیا توی مکس راه حلی برای این مشکل هست؟

مرسی....

جدیدترین ارسال ها

بالا