making of" from evermotion"

sallarmelli

Active Member
سلام به دوستان
دارم از روی یک میک آو از اورموشن یه داخلی رو کار می کنم خیلی میک آو توپه خیلی قشنگ توضیح داده و مو به مو
از مدل سازیش خیلی چیزها یاد گرفتم و دوست دارم که مدل سازیم در مکس کامل بشه

از امروز صبح به طور جدی روش کار کردم و تا اینجا رسیده و می خوام بقیه چیزها رو هم مدل سازی کنم حتی برای ساخت پرده نیاز به simulate بود که انجام دادم و به نظر میاد در انتها کار خوب یا عالیی بشه
و بد جوری هوای تاپ گالری افتاده توی کله ام
فرشید کجایی
می خوام بدونم اگه از روی یک میک آو کار ساخته و رندر بشه امکان داره بره به تاپ گاری یا نه؟ منتظر جوابت هستم؟

پیوست ها

• perspective.jpg
    perspective.jpg
    679.4 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    345.4 کیلوبایت · بازدیدها: 48

madmaster_3d

Well-Known Member
جلل خالق. سالار ملی مدل کنه چیزی رو :eek: . من مشتاقم پایان این کارت رو ببینم. ولی تاپ گالری به نظرم باید کاری بره که واقعا پیر آدم رو در بیاره. چون اگر قرار باشه یک رندر داخلی بره تاپ گالری . بچه ها کار زیاد میزنن. نمی دونم . این نظر شخصیم بود ولی خیلی دوست دارم یک کار مدل شده از تو رو ببینم

::reza::

کاربر VIP
سلام
ساخت یه کار از روی میکینگ آو خوبه. معمولا اشخاص برای یادگیری خودشون میسازن. اینکه هدف شما تاپ گالریه دیگه دست خودتونه . ممکنه کار خوبی از آب در بیاد و ممکنه هم نشه.
از اونجایی که داری از رو رفرنس آموزشی پیش میری مسلما برای رسیدن به تاپ گالری کارت میبایست کیفیت کار رفرنس رو داشته باشه.
به نظر من در کار اصلی رفرنس خیلی از نکات حرفه ای مدلینگ ، لایتینگ و رندرینگ رو توش رعایت کرده.
من در عجبم خارجیها (یا به قولی اجنبی ها ) روحیه شییر اطلاعاتشون خیلی بالاست و بدون هیچ چشمداشتی کاری رو برای آموزش ارائه میکنن و اما شخصی مثل شما به عنوان یه ایرانی در فکر تاپ گالری!!
لااقل شما که کار رو میساختی. بهتر بود با دید ساخت یک رفرنس آموزشی نگاه میکردید . اینطوری ارزشش از هدف تاپگالری خیلی بالاتر بود.

موفق باشی

sallarmelli

Active Member
جلل خالق. سالار ملی مدل کنه چیزی رو :eek: . من مشتاقم پایان این کارت رو ببینم. ولی تاپ گالری به نظرم باید کاری بره که واقعا پیر آدم رو در بیاره. چون اگر قرار باشه یک رندر داخلی بره تاپ گالری . بچه ها کار زیاد میزنن. نمی دونم . این نظر شخصیم بود ولی خیلی دوست دارم یک کار مدل شده از تو رو ببینم

آخه وقتی سطحش میاد پایین آدم هوایی می شه من در دو بعدی مثال می زنم که جنجال نشه (از سه بعدی صرف نظر می کنم)شما همین خشکشویی کسری رو نگاه خدایی این یکی از.........
چون آموزشش خیلی خوبه سعی می کنم روی گلدونش هم یه مانوری بدم ولی هیچی در این مورد نگفته منتظرم باش.:rose:
ساخت کار از روی میکینگ آو میتونه تمرین خوبی باشه ولی ارزش هنری چندانی نداره ... اگه خوب باشه چرا که نه به قول ندامون

این یعنی چی ؟ نفهمیدم ولی با اولش موافقم

سلام
ساخت یه کار از روی میکینگ آو خوبه. معمولا اشخاص برای یادگیری خودشون میسازن. اینکه هدف شما تاپ گالریه دیگه دست خودتونه . ممکنه کار خوبی از آب در بیاد و ممکنه هم نشه.

من هم برای یادگیری شروع کردم ولی از اونجایی که همه چیز داره عین خودش در میاد یه کم هیجان زده شده و گرنه من اصلا به فکر تاپ گالری نیستم بیشتر تو فکر.......لابی هستم کاری که توی مجلس می کنند

سلام
من در عجبم خارجیها (یا به قولی اجنبی ها ) روحیه شییر اطلاعاتشون خیلی بالاست و بدون هیچ چشمداشتی کاری رو برای آموزش ارائه میکنن و اما شخصی مثل شما به عنوان یه ایرانی در فکر تاپ گالری!

خارج خارج خارج خارج....... این خارجه کجاست
اصلا چه اشکالی داره من به فکر تاپ گالری باشم و تازه این خیلی هم خوبه باعث پیشرفت می شه شما مشکلی باهاش داری؟
من چیزی ندارم به کسی آموزش بدم و گرنه من بخیل نیستم
بین خودمون باشه احساس می کنم هنوز بابت اون قضیه ی کافی شاپ سنتی دلخور هستی از دست من

لااقل شما که کار رو میساختی. بهتر بود با دید ساخت یک رفرنس آموزشی نگاه میکردید . اینطوری ارزشش از هدف تاپگالری خیلی بالاتر بود.

من هم با همین هدف شروع کردم ولی همین خارجی هایی که شما می گی این قدر به اصطلاح میک آو تولید می کنند که خیلی هاشون به درد هیچ کس نمی خوره تازه همین میک آو هم که من خیلی در موردش صحبت می کنم خیلی از چیزهاش نگفته بعضی از مواردش رو چندین بار تشت کردم تا درست شد سر همین تنظیم زاویه دوربین خیلی اذیت شدم ولی خیالی نیست

موفق باشید
و تشکر از همه دوستان

::reza::

کاربر VIP
دوست عزیز همیشه تند رفتن خوب نیست بعضی وقتها نیازه ما کمی آهسته بریم . اینکه شما از دیدگاه خودت نظرات دوستانت رو به عنوان خصومت شخصی میبینی کاملا اشتباهه. چرا که چیزی که تو فکر میکنی و حتی می اندیشی زاده ذهن و افکار اشتباهته.
نمیخوام طرفداری از میکینگ آف های خارجی یا به قول شما (خارجی خارجی خارجی) کنم. چون در میان انبوه این نوع فایلهای آموزشی میتونم تعدا بیشماری از آموزشهای مفید در هر زمینه سه بعدی پیدا کنم.
یکی ممکنه در قدم اول سه بعدی مشکل داشته باشه و طبیعتا فایل آموزشی متوسط به پایین برای کارش پیدا میکنه و یاد میگیره . و کسایی هم هستند که بعد این گروه میان جلو (یه سطح بالاتر) برای آموزشهای متوسط تا پیشرفته.
این که نمیشه کسی که تو قدم اول راهش با آموزشهای پیشرفته خودشو راه بندازه . همین آموزش نه تنها اینکه نمیتونه برای این افراد مفید باشه بلکه حتی گاهی وقتها به ضرر هم خواهد بود.
فرض کنیم کسی تازه میخواد مدلینگ (مدلسازی) یاد بگیره آیا با مدلسازی پیشرفته(مثلا ساخت یه ماشین پر دیتیل) میتونه بهتر یاد بگیره یا با اصول پایه ای و اولیه مدلسازی؟
و همینطور در مرحله رندر...
هیچ آموزشی نمیتونه بی استفاده باشه. یا بالعکس . این دید و سطح ما هاست که میانگین یه فایل آموزشی رو بیان میکنه.

کسی هم منکر حرکت شما نیست. شما میتونی از این طریق هم کارت رو انجام بدی و هم آموزشهای اورموشن رو اینجا کار کنی.

موفق باشی

Mehroo

Member
منم با صحبت های gs-graphic و *farshid* کاملا موافقم
اضافه کنم وقتی این میکینگ آو به همراه سورس پروژه ارائه شده چشم داشتن به تاپ گالری کمی خود خواهانه به نظر میرسه
سالار جان اگه یه عکس رو به عنوان رفرنس قرار بدی و کارت رو هم تراز با مرجعت کنی و گوشه چشمی به تاپ گالری داشته باشی مشکلی نداره ولی میکینگ او فقط و فقط برای یاد گیری و افزایش مهارت و تجربه خوبه

hameeda

Member
اضافه کنم وقتی این میکینگ آو به همراه سورس پروژه ارائه شده چشم داشتن به تاپ گالری کمی خود خواهانه به نظر میرسه
سالار جان اگه یه عکس رو به عنوان رفرنس قرار بدی و کارت رو هم تراز با مرجعت کنی و گوشه چشمی به تاپ گالری داشته باشی مشکلی نداره ولی میکینگ او فقط و فقط برای یاد گیری و افزایش مهارت و تجربه خوبه

این دوستمون یه سوال از فرشید پرسید که آیا از روی میک آو کار به تاپ گالری می ره یا نه؟ فرشید هم یه جواب داد ولی گنگ بود

ولی این به نظرم بی انصافی هست که بگیم چون سورس پروِژه وجود داره و رفتن به تاپ گالری خودخواهانه است
چون یه جوری تهمت زدن به فرد هست امیدوارم این بخش از تایپیکتون رو پاک کنید

و

همه منتظر باشیم ببینم کارش چی می شه؟:rose:

Mehroo

Member
این دوستمون یه سوال از فرشید پرسید که آیا از روی میک آو کار به تاپ گالری می ره یا نه؟ فرشید هم یه جواب داد ولی گنگ بود

ولی این به نظرم بی انصافی هست که بگیم چون سورس پروِژه وجود داره و رفتن به تاپ گالری خودخواهانه است
چون یه جوری تهمت زدن به فرد هست امیدوارم این بخش از تایپیکتون رو پاک کنید

و
همه منتظر باشیم ببینم کارش چی می شه؟:rose:

دوست خودم
نظرتون کاملا قابل احترامه و هر کسی در برداشتش از پست دیگران آزاده
بنده نه توهینی کردم نه حرف نا بجایی زدم
اگر نظری ارسال میشه از روی بیکاری و غرض ورزی نیست ، فقط و فقط برای پیشرفت واقعی خودمون و هموطنانمونه

اگر پست قبلم خلاف قوانین هست مدیران زحمت ویرایشش رو میکشن وگرنه به شخصه هیچ توهینی در پستم مشاهده نمیکنم که بخوام ویرایشش کنم
به امید پیشرفت هممون

sallarmelli

Active Member

از شما توقع نداشتم
با این سوءظن دوستان شاید ادامه ندهم

ممنونم از همه شب و روزتون خوش

Mehroo

Member
سالار جان نظرات بیان شده برای نا امید کردنتون نیست
بنده ترجیح میدم بیشتر ز این نظرم رو اینجا ننویسم تا سوء تفاهم بیشتر نشه

شما هم دلسرد نشو و کارت رو ادامه بده کمترین خاصیتی که این تمرین داره اینه که تجربه های زیادی تو مسیرش کسب میکنی
حتی اگر کارت رو اینجا به نمایش نذاری تجریش رو دوشت میره
پس ادامه بده

madmaster_3d

Well-Known Member
چرا قهر می کنی حالا. بابا تاپ گالری کاری باید بره که واقعا پر از جزئیات باشه. نگاه نکن اقای ایکس میاد برای ایگرگ میگه تاپ گالری بعد بلعکسش همینطور. ولی چه کار به تاپ گالری داری. بشین مدلینگ و کاره خودت رو قوی کن بعدا از این بهترش رو میسازی میره تاپ گالری. حالا توفه خاصی هم نیست تاپ گالری. من یک موقع می بینم کارهایی که نباید بره دوستان از سر رفاقت می گن بره. شما برای خودت زندگی کن و دوستان هم نظر بدن و انتقاد کنن که کارت قوی تر بشه. یکم فکر بکن 5 دقیقه دیگه به تاپیک من جواب بده اگر خواستی. الان اعصبانی هستی

sallarmelli

Active Member
تا من اسم باند و گروه رو می برم همه روی من حساس می شن به قول شما من اسمش رو می ذارم رفاقت
حرفت رو کاملا قبول دارم
انصافا مدل سازی توی مکس خدا هست در برابر کد فقط دکمه ترکیبیه alt+w به نظر من می ارزه به تمام مدل سازی توی cad

seous

Well-Known Member
به نظر منهم تاپ گالری هدف نیست یا به گفته دوستمون همچون چیزیم نیست نه اینکه کار دیگران رو که به تاپ گالری رفته زیر سوال ببرم ولی من به شخصه که چشم امیدم به بچه های سایت کم شده آخه به تاپ گالری که اصلا کاری ندارم بچه ها حتی توی نظر دادن روی کارای دیگران ((مثلا تازه کارایی مثل من))کوتاهی میکنن و هیچ نظری نمیدن ولی بعضی کارا از بس نظر میدن دیگه میترکونن...جدای از این بحث ها بهتره دوستیمون اینجور باشه که همه دست هم رو بگیریم و برای پیشرفت هم تلاش کنیم و با هیچ چشمداشتی هرچی بلدیم. به دیگران هم آموزش بدیم به امید رفاقتهای بیشتر وصمیمانه تر:cool:

sallarmelli

Active Member
آخ جون
بالاخره چند نفر پیدا شدن که بخوان من کارو ادامه بدم
تشکر از mehro , madmaster-3d ,maxvray ,hameeda,seous و بقیه کسانی که نظر دادن و تشکر کردن

تصمیم داشتم امروز صبح کارو دوباره ادامه بدم ولی کاری پیش اومد انشالله از امشب یا فردا ظهر شروع می کنم
موفق باشید

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.از دیدن یک همچین بحث هایی تو مجید آنلاین متعجبم.
فراموش نکنیم اینجا حرف اول رو رفاقت میزنه.
آدم هایی اینجا هستند که بی هیچ چشم داشتی باعث پیشرفت دیگران میشن.
من خودم مدل سازی رو از ساخت یه چکش شروع کردم که یکی از بچه های همین سایت قرار داده بود و اگه این سایت و بچه هاش و رفاقت بین بچه ها نبود من به اینجا نمیرسیدم.
تاپ گالری چیه؟
مثلا کار من بره تاپ گالری چی بهم میرسه؟ هیچی.اما کسی باید کارش بره تاپ گالری که بی نقص و به نوعی نو آورانه باشه.
سالار جون من هم مخالفم که کاری که از روی یک آموزش زده میشه بره تاپ گالری اما این دلیل نمیشه که بخوام از ادامه کار دلسردت کنم.
کارت رو انجام بده تا دستت پر شه و بهت قول میدم هیچ باند و باند بازی تو این سایت نیست که اگه بود تاالان سایت خوابیده بود.
بعد هم پسر خوب اگه قرار باشه با چند ماه کار یه کارت بره تاپ که دیگه فایده نداره بخدا من حتی به تاپ گالری فکر هم نمیکنم و فقط کار های اونجا رو با حسرت نگاه میکنم و حال میکنم که چه کردن بچه ها.
به عنوان دوستت بهت میگم هدفت این باشه که بیشتر یاد بگیری تا از این راه به موفقیت کاری برسی و معمار خوبی شی.همین
باقی دوستان هم لطف کنن یه مقدار مهربون تر و بدور از شک و تردید و ..... به پست های تازه کارهایی مثل ما نگاه کنن .واقعا دلیلی نداره بگیم که رفرنس هست پس از کجا معلوم......
خلاصه آقا صلواااااااااااااااات بفرستین تموم شه بحث.....

سالار جان لطفا امضات رو ویرایش کن و اونی که خودت میدونی رو حذف کن عزیز.

sallarmelli

Active Member
سلام به دوستان
من می خواستم مرحله 3 و 4 رو انجام بدم گیر کردم کسی می دونه راهنمایی کنه و دقیق بگه باید چه کار کنم؟

پیوست ها

• 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    84.3 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • 2 (2).jpg
    2 (2).jpg
    164.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا