خوبه
اما رنگهايي كه استفاده كردي رنگهاي مرده اي هستند
درسته كه كار سرديه و از رنگهاي سرد استفاده كردي اما رنگها زنده نسيتند
البته چرك بودن كار خودش زيبايي خاصي به اون داده
ولي خوب ، خسته كننده است
در كل يك كار نو و مدرن به حساب مياد
به نظر من المان هايي كه استفاده كردي آماده بودن
اگه مي تونستي خودت اونها رو بسازي خيلي بهتر بود
به نظر من قشنگ شده , ولی همون طور که دوست عزیزمون گفت رنگهای مرده ای هستن اگه شاد ترش کنی به نظر من خیلی زیبا تر این این میشه ! البته همین جور هم خیلی نازه .
سلام
به نظر من كه خوبه .
من فكر ميكنم توي كارا سعي كن طرحت رو سمت راست بزاري تا وقتي مي زارن بكگراند طرح پشت آيكون ها نره و ديده بشه .
آخه اكثرا آيكون ها رو سمت چپ مي زارن . اينطور نيست ؟
سلام
به نظر من كه خوبه .
من فكر ميكنم توي كارا سعي كن طرحت رو سمت راست بزاري تا وقتي مي زارن بكگراند طرح پشت آيكون ها نره و ديده بشه .
آخه اكثرا آيكون ها رو سمت چپ مي زارن . اينطور نيست ؟
خیلی خوب و هنریه .. خسته نباشی.. فقط یک مورد اینکه ؛ نوشته های Graphic Resoucse بصورت 2 بعدی باز و پخش شده ؛ اگه میشد 3 بعدی پخش بشن دیگه معرکه میشد! (با توجه به اینکه پروانه مقداری پرسپکتیو داره.. ) (نمیدونم منظورم رو رسوندم یا خیر)
ضمناً حالا که بردیش سمت راست فکر کنم اصولی تر باشه اگه MajidOnline رو ببری سمت چپ سر جاش چون حروف لاتین معمولاً چپ نویسن لذا به نظرم بهتر باشه.. باز هم هر جور صلاح دانی.
سلام
دوستان خيلي از مشكلات كارو گفتن . فاشيست جان نوشته مجيد آنلاين پايين كارو بزار وسط ببين چطور ميشه بد پايين كار هم به اندازه تكسبار خالي بزاري بهتر ميشه . كار دوم ساده و قشنگه ولي روي فونت مجيد آنلاين ميشه بيشتر كار كرد هم جاي مجيد آنلاين . موفق باشي .