Mail Server

سلام دوستان.من یک سوال از شما دارم و اون اینه که من اگه بخوام سرویس میل سرور راه اندازی کنم ، باید برایش یک سرور اختصاصی جدا تهیه کنم؟

perlinpars

Active Member
میل سرور موجود مگه ایرادی دارن؟

با اینکه اطلاعاتم در مورد شبکه زیاد نیست اما فکر نمیکنم کار عاقلانه ای باشه که خودتون یه میل سرور راه اندازی کنید.
و در مورد اینکه یک سرور اختصاصی قرار بدید میل خودتونه چون نیاز مبرم ندارید میتونید روی سرور دیگه (اگه دارید ) نصب و کانفیگ کنید. البته من میل سرورهای زیادی نمیشناسم اما فکر کنم Microsoft Exchange Server جواب کار شما رو میده.

من قصد دارم یک سرویس ارائه دهنده وب میل راه بیندازم مانند سایت یاهو.هم بصورت رایگان و هم پولی

dataserver

New Member
سلام
نه و منظور از میل سرور ، سرور جداگانه نیست . میتونی یه سرور ران کنی که همه سرویس هاتو بده
مثلا میتونی Horde نصب کنی و خیلی عالیه
اگر هم Plesk نصب کنی همه اینها رو خودش نصب میکنه
منم همکارتم و نماینده رسمی Burst.net از آمریکا
شماره دفتر امریکا : 0012108522444 تهران : 09123040514-22966784 - دبی : 00971507746032 - باکو : 0994504999344
دیتا سرور ( دیتا تلکام ) www.datatelecom.us در ضمن تست سنتر رسمی از VUE و Prometric هم دارم که آزمونهای مایکروسافت رو حتی تضمینی برگزار میکنم
به امید دیدار

ahadiany

Member
میل سرور

دوست عزیز بهتون پیشنهاد می کنم از ما بخوای برات میل انیبل نصب کنیم که به جرات یکی از سه میل سرور عالی دنیاست . اسپم هاتم شدیدا کنترل می کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا