lycos شورش را در اورده!

SINA11343

Member
سلام
بابا اين lycos شورش را در آورده. ببينيد من خودم فضا دارم ولي چون كنه از فضاي lycos ميخواهم استفاده كنم ولي 1 الي 2 روز وقتي يه مشت فايل فلش و عكس اپلود ميكنم يه ايميل از طرف سايت مياد كه به دليل اپلود سايت بسته شده فقط 3 ماه به شما فرصت داده ميشه كه از ftp از اطلاعات خو backup بگيريد.
به يكي از دوستان گفتم و اون گفت اين دفهي كه عضو شدي فايل index.html را عوض كن و اين كار را هم كردم ولي باز هم ايميل آمد و ميگه سايت بسته شده!
لطفا كمكم كنيد :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
اينم ايميلش:
Dear Tripod Member,

The access to your website http://members.lycos.co.uk/ahwazclick1/ was
closed due to the following reason: File storage .

You still have the possibility to access your website using Tripod WebFTP
or any FTP software during the next three months. You can use this time
to back up your files.

After three months, both HTTP and FTP access to your website will be
closed.

Lycos Tripod Team

راستي به سايت من هم سر بزنيد www.ahwazclick.com

Vmj

Member
آقا مشكل از اينجاست كه شما داري از فضايي كه lycos بهت داده به عنوان file storage استفاده مي‌كني يعني فقط توش فايل آپلود مي‌كني و ازش به عنوان آرشيو دانلودها استفاده مي‌كني. بيشتر سايتها اين كار رو ممنوع مي‌كنن. شما هم بايد بري و از يك سايت بهتر فضا بگيري.
موفق باشي

SINA11343

Member
Vmj گفت:
آقا مشكل از اينجاست كه شما داري از فضايي كه lycos بهت داده به عنوان file storage استفاده مي‌كني يعني فقط توش فايل آپلود مي‌كني و ازش به عنوان آرشيو دانلودها استفاده مي‌كني. بيشتر سايتها اين كار رو ممنوع مي‌كنن. شما هم بايد بري و از يك سايت بهتر فضا بگيري.
موفق باشي
مرسي از اينكه جواب دادي!
ببين تو يه سايت را سراغ نداري داراي چنين مزيتي باشه؟

Vmj

Member
راستشو بخواي نه!
واسه اينكه هرسايتي يه مشكلي داره. يكي مثل lycos هست. بعضيها حجم فايل بيشتر از 500 كيلوبايت اجازه نميدن. بعضيها اصلا نميذارن به فايلها لينك كني بلكه بايد مستقيما ازشون استفاده كني.
حالا شما برو به www.web1000.com يه سري بزن. 50 مگابايت ميده ولي مطمپن نيستم كه اين مشكلها رو داره يا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا