لرد 2011 درmmb
ArTaBaZ Well-Known Member Dec 14, 2010 #2 من که نفهمیدم این رو برای چی گذاشتی چون که ناقص بود و قسمت هایی کار نمی کرد و از لحاظ استیل هم کامل نبود
من که نفهمیدم این رو برای چی گذاشتی چون که ناقص بود و قسمت هایی کار نمی کرد و از لحاظ استیل هم کامل نبود
W wahid online Member Dec 16, 2010 #3 دوست عزيز ممنون. كار جالبي شده بود كه مي توان از آن براي كارهاي ديگر و اتورانهاي ديگر هم استفاده نمود . فقط بعد از اجرا آنتي ويروي كامپيوتر من پيغام داد . احتمالا" فايل داراي ويروس است . ببخشيد
دوست عزيز ممنون. كار جالبي شده بود كه مي توان از آن براي كارهاي ديگر و اتورانهاي ديگر هم استفاده نمود . فقط بعد از اجرا آنتي ويروي كامپيوتر من پيغام داد . احتمالا" فايل داراي ويروس است . ببخشيد
arvin_sat@yahoo Member Dec 18, 2010 #4 انتی ویروس منم به پلاگین listbox گیر میده و نمی زاره تو پوشه temp اجرا بشه اون پلاگین روی ویندوز سون کار می کنه پس لزومی نداره ناراحت بشید
انتی ویروس منم به پلاگین listbox گیر میده و نمی زاره تو پوشه temp اجرا بشه اون پلاگین روی ویندوز سون کار می کنه پس لزومی نداره ناراحت بشید
arvin_sat@yahoo Member Dec 18, 2010 #5 جواب دوست عزیزمون : اگه قرار باشه که کامل باشه که نمیشه باید خوتدون کاملش کنید