Log in شدن با فلش

ققنوس

Member
با سلام
من يك فايل درست كردم كه فقط يك يوزر رو پشتيباني ميكنه.از شما مي خوام راهنمايي ام كنين چند تا يوزر رو پشتيباني كنه

MnavidM

Active Member
با سلام.

ققنوس جان بفرما اين يه نمونه ساده :wink:

کد:
if(edit1.text=="majid"){
   if (edit2.text=="111"){
       trace("Hello Majid");
   }
}else if(edit1.text=="navid"){
   if (edit2.text=="222"){
       trace("Hello Navid");
   }
}else if(edit1.text=="Ali"){
   if (edit2.text=="333"){
       trace("Hello Ali");
   }
}

ققنوس

Member
آقا نويد دستت درد نكنه .
فقط يه مشكل اينه كه اين پسورد ها رو ميشه راحت با برنامه اي مثل swfdecompiler شكست...چه طور ميشه به فلش فهموند كه يه string رو بر اساس يك دستور واحد به يك رشته ديگه تبديل كنه يعني چيزيزي مثل key gen ها

naeim_crack

Active Member
سلام فكر كنم بشه يا تبديل به پسورد به هگزا يا باينري اين كار رو كرد
ديگه نميشه به راحتي از تو سورس اين پسورد رو خوند
موفق باشيد

naeim_crack

Active Member
سلام راستي همون طوري كه فريد گفت ميشه با hash MD5 استفاده كني با php فكر كنك راحت هم بشه اين كا رو كرد

موفق باشي

naeim_crack

Active Member
حالا خودت توضيح بده ميشه بگي كجاي سايت اين دوست خوبت هستش البته اين دوست خوب شما دوست خوب من بوده البته قبل از اينكه با تو دوست خوب باشه با من دوست خوب بود بعد امود با شما دوست خوب شد

چي گفتم

naeim_crack

Active Member
سلام
راستي يه سوال اينو با اين كامپوننت اقا پدارام ميشه text رو به صورت md5 خوند حالا چه جوري ميشه از md5 رو decode كرد

ققنوس

Member
من يه برنامه راجع به اون ديدم فكر كنم تو سايته flahscomponent.com يا flashcomponents.net f,n h'i
اگه پيدا كردم مي دم

shahin_3000_v

New Member
[align=right:483edff85e]سلام
واسه login شدن به فلش و جلوگيري از لو رفتن پسورد ميشه از يه فايل asp و يه database استفاده كرد.[/align:483edff85e]

www.pangoan.com

pedymx

Member
سلام
خيلي ممنون از دوستان بخصوص فريد جان
در باره لوگين كردن در فلش : اگر كه بخاين يوزر و پسورد رو داخل فايل فلش نگه داريد از امنيت كار شما كم ميشه ولي باز استفاده از md5 بهتر از نگه داشتن اون بصورت عادي هستش
اما من به شما پيشنهاد ميكنم كه بهتره از ريموتينگ يا حد اقل از يك رابت سرور سايد استفاده كنيد كه اگر يورزو و پسورد شما درست بود براي مثال يك نتيجه true در يافت كنيد ( همونطور كه دوستمون shahin_3000_v گفتند )
اما در رابطه با سوال آقا naeim_crack كلا راحي براي برگرداندن ام در فايو نيست چرا كه اين روش يك طرفه هست . و اگر در سايتي يا جايي ديدي كه اين كار رو انجام ميدهنيد اون بوسيله چك كردن اون كاراكتر شما با هزاران كاراكتر ديگست . كه احتمال پيدا نكردن اون زياده
( يعني خود اون رشته كاراكتر 32 رقمي قابل برگشت نيست )
اما اگر شما براي لوگين ميخاين كه پسورد رو برگردونيد و چك كنيد بايد شما پسوردي رو كه يوزر نوشته را ام دي فايو كنيد و با اوني كه در بانك ( فلش) هست رو چك كنيد اگر مشابه بودن .....
همه سايت ها هم براي سيستم نگه داري پسورد ها در بانك از همين روش استفاده ميكنند ( مانند ياهو )

خوب و خوش باشيد ...

amir_s

Active Member
pedymx گفت:
سلام
خيلي ممنون از دوستان بخصوص فريد جان
در باره لوگين كردن در فلش : اگر كه بخاين يوزر و پسورد رو داخل فايل فلش نگه داريد از امنيت كار شما كم ميشه ولي باز استفاده از md5 بهتر از نگه داشتن اون بصورت عادي هستش
اما من به شما پيشنهاد ميكنم كه بهتره از ريموتينگ يا حد اقل از يك رابت سرور سايد استفاده كنيد كه اگر يورزو و پسورد شما درست بود براي مثال يك نتيجه true در يافت كنيد ( همونطور كه دوستمون shahin_3000_v گفتند )
اما در رابطه با سوال آقا naeim_crack كلا راحي براي برگرداندن ام در فايو نيست چرا كه اين روش يك طرفه هست . و اگر در سايتي يا جايي ديدي كه اين كار رو انجام ميدهنيد اون بوسيله چك كردن اون كاراكتر شما با هزاران كاراكتر ديگست . كه احتمال پيدا نكردن اون زياده
( يعني خود اون رشته كاراكتر 32 رقمي قابل برگشت نيست )
اما اگر شما براي لوگين ميخاين كه پسورد رو برگردونيد و چك كنيد بايد شما پسوردي رو كه يوزر نوشته را ام دي فايو كنيد و با اوني كه در بانك ( فلش) هست رو چك كنيد اگر مشابه بودن .....
همه سايت ها هم براي سيستم نگه داري پسورد ها در بانك از همين روش استفاده ميكنند ( مانند ياهو )

خوب و خوش باشيد ...
ميشه توضيح بديد كه چه طور ميشه از اين كامپوننت استفاده كرد؟؟؟؟؟

pedymx

Member
سلام
بعد از نصب كامپوننت يك صفحه help در قسمت help برنامه فلش اضافه ميشه ميتونيد از اونجا كمك بگيريد

جدیدترین ارسال ها

بالا