Load هر قسمت

سلام

چج.ری میشه هر قسمت رو جداگانه لود کرد
لطفا اینجا کامل توضیح بدبد....و نگید بگرد پیدا میکنی....گشتم نبود

Security9776

Active Member
سلام ، دوست عزیز ،
مطمئنا درست جستجو نکردید . چون این تاپیک چندین بار مطرح شده . استفاده از دستور loadMovieNum("Your File Address", 0); برای کار شما نیاز هست . توصیه می کنم با کلمه کلیدی loadMovie در انجمن جستجو کنید .
موفق باشید ، محسن

Hamid_PaK

Member
دوست من اگه توی گوگل هم سرچ کرده بودی تا حالا جواب رو گرفته بودی ، تازه دوستمون هم که توضیح دادند ...

یا حق ...

آقا من نمیتونم پیدا کنم..شما که لطف میکنی و وقت میزاری که بهم جواب بدی ..خب یه لطفی میکردی لینک اونجارو هم واسم میذاشتی....

vBulletin پيغام

متاسفانه هيچ قسمتي از اطلاعات موجود با درخواست شما مطابقت ندارد. لطفا حالت ديگري را امتحان کنيد.

لینکتون رو زدم این اومد...بعدشم من سرچ کردم..کلی راجب لود اومد...ولی هیچکدوم در باره لود هر قسمت فلش نبودن.........

Security9776

Active Member
سلام ،
شما با کلمه loadmovie در انجمن فلش جستجو کن . 10 - 12 تا تاپیک اولش کمکت می کنند .
علاوه بر اون هلپ خود فلش کامل توضیح داده .
اگه چیزی پیدا نکردید بگید تا یه خلاصه کوچیک براتون بنویسم .
موفق باشید ، محسن

آقا به چه زبونی بگم که پیدا نمیکنم...یه سورس گذاشتن مگه چقدر طول میکشه؟؟؟

CMAX

Member
چه جالب اینهمه پاسخ بی جواب
من یه نمونه و در 4 حالت با تابع های مختلف گذاشتم
MovieClipLoader
loadMovie
loadMovieNum
...
امیدوارم کمک کنه
راستی در حالت DownLoad Simulation امتحان کنید

پیوست ها

• Load.zip
    37.5 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:
dastet dardd nakone..vali in kheili gozineh dare,,masalan man faghat in unloado va load with movie clipomikham
badam nemishe action roo DOkme bashe?!

shahabworks

Member
عزیز دل برادر به دو صورت میتوانی این کار را بکنی (انجام بدهی):
استفاده از همون تابع LoadMovie در فریمی که میخواهی فایل قرار بگیره و شروع بشه: مثلا فریم 1
LoadMovienum("نام و آدرس فایل ارجاع شونده" ,"Get")
یا در فریم یک movieclip
که از همون تابع بالا استفاده میکنی فقط توی یک فریم از Movieclip بعد اونو میذاری توی صفحه اصلی که البته از نظر تراز بندی دومی بهتره
دیگه از این واضحتر نمیشه

جدیدترین ارسال ها

بالا