بی بی کد Living

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان

شرمنده من دیگه قصدم این بود که دیگه کار نزارم ولی با خودم گفتم حیفه به خاطره این فکر من از چیزهای خوبی که منتظر شونه محروم بشن

حالا این کار رو زدم چون می خواستم تمرین نور پردازی کنم ------------------ هتوز کار داره باید رو آبجکتها و یه چیزای دیگه تغییراتی بدم --اینم بگم که من وری رو اصولی بلد نیستم می شه گفت خودم هویجوری یاد گرفتم لطفا کمکم کنید تا یه روز رندری بگیرم که به گین این

دوستم بوده و ما کمکش کردیم من تلاشمو می کنم تا بهترین شم:neutral:

یه چیزه دیگه من پست پرو بلد نیستم گفتم بدونین:shock: یه چیزه دیگه من کلیت کار رو از روی یه رفرنس زدم که مطلق به Farrokhعزیز هستش عکسشم گذاشتم

max2013--- v-ray 2.30.

پیوست ها

• usefi_photo1.jpg
    usefi_photo1.jpg
    693.3 کیلوبایت · بازدیدها: 84
  • usefi_night.jpg
    usefi_night.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 53
  • 111.jpg
    111.jpg
    987.4 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • des.jpg
    des.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 40
آخرین ویرایش:

hamed max

کاربر فعال
سلام دوست عزیز...............اصلا اشکالی نداره که کارات تو چه سطحیه .اینو بدون که همه مرحله ی آماتور بودن رو طی میکنن...................تری دی کار کردن یکی از کارهاییه که شدیدا به تجربه وابسته ست و اینکه هرچه بیشتر تمرین کنی برات بهتره........برای یاد گرفتن پست پروداکت هم خیلی راحت میتونی از اینترنت و سایت های معروف مثل ronenbekerman.comویاvrayguide.comمطالب با ارزشی رو در مورد کار کردن با passesو لایه ها در فتوشاپ و افتر افکت یاد بگیری.............................در مورد خود کار صرف نظر از طراحی بگم که یه خرده تو شیدر سازی و نور مشکل داری حواست باشه که نور خورشید نباید اینقدر روشن باشه که ماهیت متریال رو از بین ببره(متریال زیر نور خورشید هم باید خودشو نشون بده)یه کمی هم اگه با تنظیمات دوربین کار کنی بهتره.........................................یادت نره رندر پست پروداکت نشده یه عکس rawتلقی میشه و حتما باید روش کار بشه..................................درکل فقط تمرین کن و صد البته که این کارت خیلی ارزشمنده و خسته نباشی دوست من...................

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام ممنون بابت نظرتون

من قصدم کپی کردن یک کار نیست فقط اونو گفتم که اگه کسی دید نگه e من اینو یه جا دیدم همین!

منظور از back light چی یه؟ من از یه v-ray light از بالای اون نورگیر استفاده کردم و یک نور v-ray sun همین !

بازم اشکال کارهامو بگین ممنون

javadgonbadi

Well-Known Member
کسی می دونه چطور باید با Itoo soft war کار کرد؟

الان نمی دونم چرا بامپ متریال دیوار اینجوری شده !! نمی دونم باید چی کارش کنم کسی راهی بلده؟

اشکالش از متریاله یا از نحوه ی استفاده من از رفلکت و بامپ و دیسپلیت و ... از چی یه؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی.
خب یه کار بهتر رو برای رفرنس انتخاب میکردی.دنیا پر کار...:-?از بین 124 هزار پیغمبر جرجیس رو انتخاب کردی:green: می دونم برای فرخ هست.اما خب کار معمولی و ضعیف با اسم معتبر نمیشه.
نور پردازی خوب شده.البته فضای باز زیاد هست و مشکل زا نبود برات
لنز دوربین اینقدر واید شده که سرامیک های کف کش اومدن.برای جلوگیری از این پدیده شوم باید اتاقت رو از پشت خیلی بزرگ تر بگیری.بعد فاصله بدی و لنز رو حداقل روی 40 بزاری.بازهم حداقل.چشم انسان توی دوربین معادل لنز 55 هست.
علت اینکه تکسچر دیوار اینقدر بد شده اینه که کیفیت قابل توجهی نداشت.در نتیجه در اثر افراط توی بامپ یا دیسپلیس اینطور شده.اگه از آرشیو فوق حرفه ای arowway استفاده بکنی تقریبا این اشتباهات صفر میشه
برای تکسچر سازی هم میتونی از نرم افزار shader map استفاده بکنی.خیلی قدرت زیادی توی بحث تکسچر سازی داره.
شیدر مبل خوب شده اما بهتر هست یه چین و چروکی چیزی روش بیافته بهتر میشه.توی ولم های اورموشن یادم نیست اما تکسچر نرمال بامپ پارچه چین دار هست.
نور روز خیلی اوربرایت شده.یه مقداری باید تعدیل بشه.وقتی اوربرایت قابل توجیه هست که یه مقداری باشه و همراه با افلکت glow باشه.اما این قدر زیاد خب اذیت میکنه
شیدرهات خام هستن.یعنی گلاسینس و رفلکت حتی کم هم ندارن.برای درست شدن بهتر هست حتی برای گلاسینس هم تکسچر بدی.خیلی تاثیر میزاره.
به مثال زیر توجه بکن.یکی فقط تکسچر داده شده یکی شیدرسازی هم شده.
shader.jpgtexture.jpg
پست پروداکشن اصلا چیزی پیچیده ای نیست.ببین به اصطلاح به یه سری عملیات میگن که باعث میشه رندر بهتر جلوه بکنه.اما خب رندر به تنهایی باید در سطحی باشه که نیاز به پست پروداکشن خیلی نداشته باشه.
لازم ملزوم هم هستن.یه سری تکنیک داره.سلیقه ای هم هست.با دیدن فیلم های اموزشی میتونی راه بیافتی.
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا