بی بی کد living room

همه چیش عاله واقعا
متریال ، نور ، کامپوزیت عالی و...
میشه یه مقدار در مورد تیظیمات رندر و این که چی کار می کنین که انقد کار رئال میشه توضیح بدین
ممنون

تمرینااااااااااااات تو حلقــــــــــــــــــــــــــــم آخـــــه

عارف جان الحق و والانصاف کارت حرف نداره ، اما یه سری نکات هست که با اونا به نظر شخصی من (به خدا فقط نظر خودم رو دارم می گم، دوستان تورو خدا رحم کنید ) کارت بسیار طبیعی تر می شه.

مثلاً : ضخامت موکت ماکارانی یکم زیاده، می تونست کمتر باشه - رو آشفتگیش هم اگه بیشتر کار می کردی ، وحشتناک عالی می شد- با توجه به نور اور برایت شده ای که با پست پروداکت روی منبع نورت استفاده کردی ، این ذهنیت برای آدم بوجود می اد که باید نور قوی تری رو روی میز شاهد باشیم - دیسپلیسی که برای کف استفاده کردی ، به نظرم می تونست منطبق تر و با جزئیات بیشتری استفاده می شد، حدسم این هست که رزولوشن و رندوم بودن مپش کافی نبوده- زیر صندلی ها در سمت چپ و راست ، به نظر شخصی من اگه یه پرده روشن تر می بود، کمپوزیسیون کار بهتر می شد- میوه های داخل ظرف ، به نظر پلاستیکی می رسه بیشتر تا طبیعی ، البته باز به چشم من اینطوریه ، تصورم این هست که اگه اسپکیولار بیشتری اعمال می شد ، طبیعی تر به نظر می رسیدند، البته ممکنه اصلاً قصدت همین بوده باشه که پلاستیکی به نظر برسند- با توجه به اینکه نور در نزدیکیه مبل قرار داره ، می تونست دیتیل بیشتری از خودش روی مبل نشون بده

در نهایت اینایی که گفتم به هیچ وجه ایراد کار نبود، فقط سلیقه شخصی بود ، یعنی اگه من تواناییش رو داشتم با این سلیقه کار رو انجام می دادم (تورو خدا رحم کنید دوستان ، من فقط سلیقه خودم رو گفتم )

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام ممنون بچه ها. ممنون مهدی جان بابت اینکه وقت گذاشتی. در مورد کف با floor generator درست شده و متریال هم از آرچ اینتریور 29 فایل 5 گرفتم. دیتیل فضا کم هست. بیشتر میشد خیلی بهتر میشد.بیشتر تمرین پست پروداکشن برای کلاس مکسم بود این کار.

حس خیلی خوبی به آدم دست می ده

راستی هزینه کلاست چقدره؟ کجا برگزار می کنی؟ تهران هم میای؟ بصورت ورکشاپ برگزار می کنی ؟ یکم راجع به کلاست توضیح می دی؟ (اگر جامع شرح بدی که خیلی بهتره)

متشکرم

عارف جان بسیار بسیار زیبا هست تبریک میگم
از یکی دو روز پیش که کارت رو دیدم اینقدر روم تاثیر گذاشت که شروع کردم به درست کردن این فضا با توجه به دی وی دی های آموزشی که ازت گرفتم فکر کنم بتونم یه کار متوسط بزنم البته صد در صد به پای کار شما نمیرسه
فقط یه مشکلی دارم اون عکس بکراند و کلا این تیپ عکسهایی که تو بکراندها استفاده میشه رو شما از کجا تهیه میکنی؟

archman3d

Member
عالی بود
از چه سیستمی برای نور پردازی استفاده کردین ؟ colormaping روی چه حالتی تنظیم کردین؟ میشه عکس قبل از پست پرو آپ کنید؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.
color mapping روی حالت linear هست. فایل پست پرو نشده این کار خیلی تفاوت داره. تاریک تر کدر تر الان ندارمش اینجا.
در مورد عکس بک گراند توی گوگل ایمج سرچ زدم city .چیزهای زیادی اومد.این تکسچر رو از آرچ اینترویر 27 گرفتم

جدیدترین ارسال ها

بالا