تمرینااااااااااااات تو حلقــــــــــــــــــــــــــــم آخـــــه
عارف جان الحق و والانصاف کارت حرف نداره ، اما یه سری نکات هست که با اونا به نظر شخصی من (به خدا فقط نظر خودم رو دارم می گم، دوستان تورو خدا رحم کنید ) کارت بسیار طبیعی تر می شه.
مثلاً : ضخامت موکت ماکارانی یکم زیاده، می تونست کمتر باشه - رو آشفتگیش هم اگه بیشتر کار می کردی ، وحشتناک عالی می شد- با توجه به نور اور برایت شده ای که با پست پروداکت روی منبع نورت استفاده کردی ، این ذهنیت برای آدم بوجود می اد که باید نور قوی تری رو روی میز شاهد باشیم - دیسپلیسی که برای کف استفاده کردی ، به نظرم می تونست منطبق تر و با جزئیات بیشتری استفاده می شد، حدسم این هست که رزولوشن و رندوم بودن مپش کافی نبوده- زیر صندلی ها در سمت چپ و راست ، به نظر شخصی من اگه یه پرده روشن تر می بود، کمپوزیسیون کار بهتر می شد- میوه های داخل ظرف ، به نظر پلاستیکی می رسه بیشتر تا طبیعی ، البته باز به چشم من اینطوریه ، تصورم این هست که اگه اسپکیولار بیشتری اعمال می شد ، طبیعی تر به نظر می رسیدند، البته ممکنه اصلاً قصدت همین بوده باشه که پلاستیکی به نظر برسند- با توجه به اینکه نور در نزدیکیه مبل قرار داره ، می تونست دیتیل بیشتری از خودش روی مبل نشون بده
در نهایت اینایی که گفتم به هیچ وجه ایراد کار نبود، فقط سلیقه شخصی بود ، یعنی اگه من تواناییش رو داشتم با این سلیقه کار رو انجام می دادم (تورو خدا رحم کنید دوستان ، من فقط سلیقه خودم رو گفتم )