Little Match Girl - دخترک کبریت فروش

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام مجدد به همه دوستان. :)
خب این یکی از کارهای من که زمان زیادی از اتمامش نمیگذره .
کاراکتر را قبلا ساخته بودم و برای یک انیمیشن خیلی کوتاه ازش استفاده کرده بودم که خب برای این صحنه دیگه مجدد کاراکتر نساختم و همون کاراکتر قبلی استفاده کردم، فقط کمی رو تکسچرها و خیلی کم رو مدل کار کردم .
پیامی که این کار داره همون قضیه دخترک کبریت فروش ( هانس کریستین اندرسن ) هست که همه میدونیم. ( ضعیف بودن چهره کاراکتر هم که گویای خیلی از مسائل هست )
تمام کار با مایا انجام شده .
و در نهایت برای تنظیم رنگ به فوتوشاپ بردم و البته افزودن بارش برف و ادیت نهایی.
کمی سایز عکس بزرگ بودن نتونستم پیوست کنم.
اگه دوستان با آدرسهای زیر مشکلی داشتن بگن سایز عکس را کوچیک کنم و پیوستش کنم داخل انجمن .

http://www.upic.ir/image-04BA_4BD41938.jpg
http://soroosh.ws/wp-content/uploads/2010/03/matchgirllarge.jpg

موفق باشید :rose:

30min

Banned
خیلی خوب شده .
به نظر من تو سبک روحانی - احساسی ( این دومین سبکی که تو این هفته اختراع کردم !)
راستی چرا روی درختت یک کمی برف نداری ؟ :mad:

hellboy3d

Member
سلام
جای کار زیاد داره
نمی دونم میخوای با چه سبکی رندر کنی
اما اگه می خواستی فانتزی رندر کنی نمون یه اموزش لایتینگ و رندرینگ فانتزی داره با منتال کمکت می کنه
اسکینش خوب نیست و
کلیت کار چیزی رو انتقال نمی ده و باید رو فضاش بیشتر تمرکز می کردی و بک پنجره هم بد شده
الانم سروش میزنه تو مخم:snap:
موفق باشی داداشی

deamondisk

Member
سلام صحنه خیلی زیباست ولی کارکتر مثل پلاستیک شده شما استادی دیگه خودت میدونی چیکارش کنی

scup

Member
خیلی قشنگه............. قضیه برف رو درخت رو توجه کن
شاید بهتر باشه که نور کبریت کمتر باشه... :دی

Active Member
خیلی خوب شده .
به نظر من تو سبک روحانی - احساسی ( این دومین سبکی که تو این هفته اختراع کردم !)
راستی چرا روی درختت یک کمی برف نداری ؟ :mad:

سبک جالبیه :green:
رو درخت برف دارم اما به دلیل اینکه شاخه ها خیلی نازک هستن و درخت هم فوکوس روش نیست و بلور شده، برف ها چندان دیده نمیشن و فقط یک هاله سفید رنگ نزدیک شاخه ها دیده میشن. :-?

سلام
جای کار زیاد داره
نمی دونم میخوای با چه سبکی رندر کنی
اما اگه می خواستی فانتزی رندر کنی نمون یه اموزش لایتینگ و رندرینگ فانتزی داره با منتال کمکت می کنه
اسکینش خوب نیست و
کلیت کار چیزی رو انتقال نمی ده و باید رو فضاش بیشتر تمرکز می کردی و بک پنجره هم بد شده
الانم سروش میزنه تو مخم:snap:
موفق باشی داداشی

درسته. راستش خودم هم از این کار راضی نیستم.
با اینکه روی جزئیات صحنه مثل برفهای روی اجسام و حتی رد پای کاراکتر و ... خیلی کار کردم، اما باز هم اون چیزی نشد که خودم توقع داشتم . :sad:
اما تو یکی از این فروم های خارجی یکی از یوزرها نوشته بود : به محضی که کار را دیدم متوجه داستان و تمام صحنه هاش شدم :-?
خودم از کلیت کار خودمش اومده راستش اما خب میتونست در کل بهتر از این هم کار بشه .
این کار نزدیک به کریسمس انجام شد برای همین بک گراند پنجره را درخت کریسمس و محیط اطرافش انتخاب کردم تا هم متناسب با داستان باشه که این دخترک با آخرین کبریتش داره خودش را گرم میکنه در صورتی که ما در کنار خانواده و خونه گرم و ... داریم زندگی میکنم و از این حرفا :green:
ممنون از دقتتون رو کار من :rose:

سلام صحنه خیلی زیباست ولی کارکتر مثل پلاستیک شده شما استادی دیگه خودت میدونی چیکارش کنی

حق با شماست، :) تابلوش درومد که عروسک گذاشتم اون وسط ! :green:

خیلی قشنگه............. قضیه برف رو درخت رو توجه کن
شاید بهتر باشه که نور کبریت کمتر باشه... :دی

برف را بالاتر توضیح دادم :wink:
نور کبریت هم شاید کمتر میبود بهتر میشد، اما خب من کمتر که میکردم احساس میکردم یه جورایی دیگه اون حس گرمایی که کبریت باید داشته باشه را انتقال نمیده :-?

Farrokh

Active Member
سلام سروش جان

راستش من زیاد این کارتو دوست نداشتم

به نظرم هنوز خیلی باید روش کار بشه
مخصوصا کاراکترش

مو های کاراکتر
تکسچر لباسش
فرم یقه ی لباس
پرده ی پشت پنجره
متریال برف شفافیت بیشتری می خواد
یکم هم اسپکیولار می خواد
شاید هم یه مقداری بتونی مثل این کار و این کار مارک دنکو برف رو در بیاری
دیوار بسیاااااااااااااااااااااااار خامه

یعنی نسبت به بقیه ی کارات انتظار می ره که دیتیلای بیشتری رو بتونی به تصویر بکشی
شاید دوست داشته باشی شیدر براش ست کنی و با متریال یه تیکه هاییش رو خراب کنی تا یه مقدار جنبه ی تکنیکال کارت هم بالا تر بره

شاید هم بخوای با مدلینگ تنوع حجمی دیوار رو بیشتر کنی

در کل من فکر می کنم اگه به این کار به صورت یک کار تموم شده نگاه نکنی و به عنوان یک wip بهش نگاه کنی بتونی یه رندر فوق العاده از توش در بیاری

برای انتقاد صریح هم باید منو ببخشی
برات آرزوی موفقیت هر چه بیشتر می کنم

Active Member
تماما قبول دارم :D
میگم میخواید این کار را کلا حذفش کنم :)
با کلی استرس گذاشتم تو انجمن، چون خودم هم دوستش نداشتم .
بیشتر برای این کار فقط میخواستم منظور را برسونم ، و تمام کاری که روی این پروژه انجام دادم فکر میکنم به دو روز هم نشد .
از مدلینگ گرفته تا بقیه کارها، حتی اون شال روی سر کاراکتر هم با کلود سیمولیت کردم که طبیعی تر رو سر کاراکتر بشینه.
یعنی در اصل میشه گفت فقط خواستم اون حسی که تقریبا میشه گفت ناگهانی به ذهنم رسید را با این کار منتقل کنم .
طبیعتا ضعف هم زیاد داره ...
اما خب اینم توجه داشته باشید که نخواستم کار کاملا طبیعی اجرا بشه، در اصل میخواستم بین طبیعی و کارتونی و شبیه به اینها در بیاد .
باز هم ممنون از توجهت فرخ جان و خوشحالم که اینجا دوستان راحت نظراتشون را بیان میکنن و باعث رشد بیشتر دوستان خودشون میشن . :neutral:

1835ali

Well-Known Member
حس خوبی داره
ایرادا رو گفتن فقط در مورد کاراکتر اصلاً skin، shading کردی ؟ اگه نکردی که حتماً برای بهتر شدنش این کارو بکن اگه هم که کردی باید خلی تغییرش بدی ?
modeling , rigging و pose هم خیلی خوبه
موفق باشی

Farrokh

Active Member
تماما قبول دارم :D
میگم میخواید این کار را کلا حذفش کنم :)
با کلی استرس گذاشتم تو انجمن، چون خودم هم دوستش نداشتم .
بیشتر برای این کار فقط میخواستم منظور را برسونم ، و تمام کاری که روی این پروژه انجام دادم فکر میکنم به دو روز هم نشد .
از مدلینگ گرفته تا بقیه کارها، حتی اون شال روی سر کاراکتر هم با کلود سیمولیت کردم که طبیعی تر رو سر کاراکتر بشینه.
یعنی در اصل میشه گفت فقط خواستم اون حسی که تقریبا میشه گفت ناگهانی به ذهنم رسید را با این کار منتقل کنم .
طبیعتا ضعف هم زیاد داره ...
اما خب اینم توجه داشته باشید که نخواستم کار کاملا طبیعی اجرا بشه، در اصل میخواستم بین طبیعی و کارتونی و شبیه به اینها در بیاد .
باز هم ممنون از توجهت فرخ جان و خوشحالم که اینجا دوستان راحت نظراتشون را بیان میکنن و باعث رشد بیشتر دوستان خودشون میشن . :neutral:

نه نه

سروش جان

من فکر می کنم این کار می تونه به یک کار عاااااااااااالی تبدیل بشه
حسش خیلی خوبه

و اینایی رو هم که گفتم برای بهتر شدنش بود چون خیلی پتانسیل داره
امیدوارم علاقمند باشی که بیشتر روش کار کنی:rose:

abbasi_0912

Active Member
سلام سروش جان
وقتی عنوان مبحث رو دیدم خشک شدم، ایده جالبی هست
بیشتر حس می کنم مانند یک رندر تک فریم از یک صحنه انیمیشن کارتونی شده،
به نظرم همین رو ادامه بده و یک انیمیشن 2 الی 3 دقیقه ای ازش درست کن و با توجه به کار تغییراتی رو که دوستان گفتن روش اجرا کن

hellboy3d

Member
سلام
راستش یزره زیادی انتقاد کردم یادم رفت پیشنهاد بدم .:)
از پست پروداکشن استفاده مخصوصن تو قسمت نور و سایه و نورش رو با کالر بالانس شارپ تر نشون بدن مثلا نارنجی سایه رو هم ابی تیره
اگر بتونی یه مقدار هم پینت کنی و جلوه های نوری بوجود بیاری جذاب تر میشه
موفق باشی

این کار شما را تو سایت های دیگه دیده بودم.
کاراکتر شبیه کاراکترهای low poly شده. موهاش هم که خوب نیست.
درختچه نزدیک کادر انگار دو بعدیه (اگر نباشه فکر کنم کادر بهتر بشه)

اگر آپدیتش کنی واقعا عالی می شه

جدیدترین ارسال ها

بالا