lifetype 1.1 فارسی !

سلام دوستان
همان طور که میدانید این سیستم رو irxblog.com فارسی کرده میخواستم ببینم کسی پک فارسی شو داره ؟!
حاضرم پولم بدم !!
لطفا تو یاهو با من تماس بگیرید !!
alijsb
[email protected]
یا حق !!:)

sajjad_eb

Well-Known Member
دوست عزیز احساس می کنم فارسی ساز داخل خود سایت بوده اما برش داشتن . اینجا رو ببین . من تا حالا از lifeType استفاده نکردم . اما فکر کنم بتونی از همین استفاده کنی . فقط زحمت تم با خودت می شه
حالا چرا از wordpress استفاده نمی کنی ؟

آخرین ویرایش:

soheilweb

Active Member
بابا هیش وقت نگو پول میدم.
بعدشم این که سیستم فوق رایگانه.

این که ماله plog 1.0.5 و plog 1.0.6 هست !!!
این نسخه نیست !!
من برای فارسی سازیش پول هم میدم موردی هم نداره
ایمیل بده هر کی میخواد کمک کنه !

soheilweb

Active Member
آقا رایگانه چند وقت پیش برای دانلود گذاشته بودن، ولی نمیدونم کجا بود.
یه کم بگرد تو مجید آنلاین، به نتیجه میرسی.

sajjad_eb

Well-Known Member
نبودددددددددددد ؟!؟!

چرا . پیداش کردم :D .
اول خود LifeType 1.1.2 رو از خود سایت سازنده دانلود کن ( می دونم شما میدونید . واسه کسایی که با این CMS آشنا نیستن لینک گزاشتم ) ( سایت سازنده --- دانلود )
سپس فایل در یافتی رو از حالت زیپ در بیارین و بعد به فولدر locale رفته و بعد هم به فولدر unported برید . :D . حالا از locale_fa_IR.php یک کپی بگیرید و بعد در local ذخیره (paste) کنید کنید . :D . رایگانم هست . :)

sajjad_eb

Well-Known Member
این LifeType 1.1.2 برا چه کاریه؟ دمو نداره؟

به نظر می رسه یه CMS برای ایجاد وبلاگ . از ویژگی های اون می شه از به کارگیری آژاکس در گوشه و کنار این CMS و گالری عکس و غیره اشاره کرد .
بله . دمو هم داره .:D
Version 1.1.2
www.lifetype.net

Front Page
Admin Login
Username- admin
Password- demo

sajjad_eb

Well-Known Member
چرا . پیداش کردم :D .
اول خود LifeType 1.1.2 رو از خود سایت سازنده دانلود کن ( می دونم شما میدونید . واسه کسایی که با این CMS آشنا نیستن لینک گزاشتم ) ( سایت سازنده --- دانلود )
سپس فایل در یافتی رو از حالت زیپ در بیارین و بعد به فولدر locale رفته و بعد هم به فولدر unported برید . :D . حالا از locale_fa_IR.php یک کپی بگیرید و بعد در local ذخیره (paste) کنید کنید . :D . رایگانم هست . :)

persiancoder جان هنوز حاضری بابتش پول بدی :D :D

جدیدترین ارسال ها

بالا