قالب Letter & Flower

madmaster_3d

Well-Known Member
mkh جان یک پیشنهاد دوستانه بهت میکنم. به نظرم کارهایی که میزنی رو توی سایت نزار. یعنی منظورم این هستش که اول حسابی تمرین کن بعد یک کار خفن و با جزئیات بالا بزن بعد اون موقع داخل سایت بزار
امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی خوب این کار به یک کار فتوشاپی 2 بعدی بیشتر میخوره. یعنی میشه گفت چیزی هم اونقدرا پیدا نیست
شاید براش وقت هم گزاشته باشی و ناراحت بشی از حرفم . ولی اگر دوست داری کاری رو بزاری و نظر دوستان رو بدونی و تشویق هم بشی و ایراد هم گرفته بشه. باید یک کاری باشه خفن
درسته شما تازه شروع کردی. ولی اینطوری به نفع خودت هم هست
یعنی وقتی یک کار خفن بزاری. مطمئنا تعداد نظر ها هم بیشتر میشه و اینطوری خودت هم بیشتر لذت میبری.

خوب درکت میکنیم. ما همه وقتی تازه شروع کرده بودیم. دوست داشتیم هر کاری که میزنیم بزاریم و همه تشویقمون کنن. ولی این کار رو که گفتم بکن
فعلا بشین آموزش ببین و اون هایی که آموزش میگه رو بساز
بعد با توجه به چیز هایی که یاد گرفتی و توانایی که بدست آوردی شروع کن به کارهای بهتری ساختن. مثلا شما یاد گرفتی ماشین بی ام دبلیو رو طبق آموزش بسازی
حالا خودت بشین ماشین اوودی بساز.
یا مثلا بشین که ربات بساز.
اگر خودت ایده داری چه بهتر. اگر نه. می تونی تو اینترنت جست و جو کنی. چند تا رباط رو ترکیب کن. مثلا دستش رو از یک رباط بساز. پاش یکی دیگه. بعد که ساختیش. روی متریالش کار کن. آموزش برای ساخت متریال ببین. تو نت هست. می تونی دانلود کنی با بخری.
اگر بخوای تو 3 دی حرفه ای بشی باید یکمی وقت و هزینه خرج کنی. با اموزش های رایگان اینترنت فقط نمیشه.

من این ها رو گفتم. ممکنه از من یکمی ناراحت بشی. ولی بهت قول میدم 3 4 ماه آینده یک دمت گرم تو دلت به من میگی :)

madmaster_3d

Well-Known Member
راستی فعلا روی مدل کردن تمرکز کن. و اگر هم خواستی آموزش بخری حتما از بچه ها یا من سوال کن. چون بعضی آموزش ها پول حروم کردن هستش. و بعدا روی متریال و بقیه مباحث.
سایت cgtuts هم آموزش های عالی داره. مثلا یک آموزش برای ساخت یک برج آب داره
فکر کنم اسمش tower water abadoned یک چیزی تو این مایه ها بودش.
من یک زمانی مثلا تو ساخت تکسچر اینها خیلی مشکل داشتم. واقعا آموزش خوبیه.

ممنون بابت نظراتتون :rose:
نه , اتفاقا حرفتون متین هست....این کار ضعیف بود...و نباید میزاشتم توی انجمن.

جدیدترین ارسال ها

بالا