Lebanese Falafel fast food

MOSTAFA

کاربر فعال
خوبه فقط یکم توی ریزه کاری هنوز کار داره
به نظرم اون فریم زیر رو بردار و تلفن و آدرس رو اونجا قرار بده همچنین اون طرح کناره های کارت اضافی هست
لوگو رو زیر چنگال استفاده کنید بهتره یکم بزرگترش کنید و بیاریدش پایین الان چیدمان المان هاتون از لحاض بصری خیلی خوب نیست
ولی کلیت کار خوبه، همچنین این که از رنگ قرمز توی این کار استفاده نکردید که خیلی هم تکراری شده نکته مثبت کار هست
موفقیتـ:rose:

zahednejad

Well-Known Member
خوبه فقط یکم توی ریزه کاری هنوز کار داره
به نظرم اون فریم زیر رو بردار و تلفن و آدرس رو اونجا قرار بده همچنین اون طرح کناره های کارت اضافی هست
لوگو رو زیر چنگال استفاده کنید بهتره یکم بزرگترش کنید و بیاریدش پایین الان چیدمان المان هاتون از لحاض بصری خیلی خوب نیست
ولی کلیت کار خوبه، همچنین این که از رنگ قرمز توی این کار استفاده نکردید که خیلی هم تکراری شده نکته مثبت کار هست
موفقیتـ:rose:

تشکر دوست من خوب اون لوگوش نیست یه نماد بود خشوم اومد گذاشتمش
اما در خصوص کادر راهی جز این نیود چون طیف رنگی زمینم طوری بود که نمیشد بدون کادر باش متن داخلش با هر رنگی که زدم گم میشد استورک باید میدادم که زیبا نبود

سلام

من خوشم اومد خوب شده. در مورد رنگ ها هم من چون رشته ام هنر هستش و با رنگ ها زیاد سر و کار دارم ، پیشنهاد میکنم همیشه از رنگ های شاد و داغ و اشتها آور استفاده کنید تو کارهای تبلیغ خوراکی : ( قرمز - نارنجی )

موفق باشی

MOSTAFA

کاربر فعال
تشکر دوست من خوب اون لوگوش نیست یه نماد بود خشوم اومد گذاشتمش
اما در خصوص کادر راهی جز این نیود چون طیف رنگی زمینم طوری بود که نمیشد بدون کادر باش متن داخلش با هر رنگی که زدم گم میشد استورک باید میدادم که زیبا نبود
منظورم از لوگو نوشته فلافل لبنانی بود، اونو بیارید پایین و چنگال رو بالای اون قرار بدید به نظر من بهتره
درمورد کارد هم منظورم کادر دور متون نبود اون خوبه، فقط قرار گیریش به نظرم بهتر بود که میومید پایین تر و اون طرح قهوه ای پایین که قرینه بالا هست رو بردارید
یک مورد دیگه برخلاف نظر دوستان که میگن از رنگ قرمز نارنجی استفاده کنید، بله درسته این یک ترکیب شناخته شده هست و از لحاظ روانشناسی برای رستوران ها و فست فود ها مناسب هست، ولی این دلیل نمیشه که ما خلاقیت رو کنار بذاریمو همه فقط همین ترکیب رو کار کنیم، به نظرم این ترکیب برای فلافل لبنانی که یک تم عربی هم داره خیلی مناسب هست
موفقیتـ

آخرین ویرایش:
خيلي خوب شده . تبريك
فقط به نظر من اگه شماره هارو يه كم درشت تر بزاري و اون بغل كارها رو هم حذف كني بهتر ميشه.
موفق باشي

zahednejad

Well-Known Member
منظورم از لوگو نوشته فلافل لبنانی بود، اونو بیارید پایین و چنگال رو بالای اون قرار بدید به نظر من بهتره
درمورد کارد هم منظورم کادر دور متون نبود اون خوبه، فقط قرار گیریش به نظرم بهتر بود که میومید پایین تر و اون طرح قهوه ای پایین که قرینه بالا هست رو بردارید
یک مورد دیگه برخلاف نظر دوستان که میگن از رنگ قرمز نارنجی استفاده کنید، بله درسته این یک ترکیب شناخته شده هست و از لحاظ روانشناسی برای رستوران ها و فست فود ها مناسب هست، ولی این دلیل نمیشه که ما خلاقیت رو کنار بذاریمو همه فقط همین ترکیب رو کار کنیم، به نظرم این ترکیب برای فلافل لبنانی که یک تم عربی هم داره خیلی مناسب هست
موفقیتـ
تشکر مصطفی جان به هر حال تجربه شما بیشتر و ممنون از حضورت و ایراداات رو حتما مطابقت میدم
واسه رنگش نظر خودم دقیقا شبیه شماسته تکراری شده قرمز و نارنجی

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
جالب شده
فقط به نظر من یکم زیادی شلوغ شده شاید به خاطر پترن هست
حس اولی هم که گرفتم بدون خوندن متن و ... یه حس شکلاتی بود چیزی شبیه شیرینی فروشی
ترکیب رنگت میتونست بهتر بشه!
اما کلیت کار خوب شده خسته نباشید
راستی چرا سوسیس به چنگال زدی ؟ یه فلافل میزدی لااقل :دی

موفق باشید :rose:

zahednejad

Well-Known Member
جالب شده
فقط به نظر من یکم زیادی شلوغ شده شاید به خاطر پترن هست
حس اولی هم که گرفتم بدون خوندن متن و ... یه حس شکلاتی بود چیزی شبیه شیرینی فروشی
ترکیب رنگت میتونست بهتر بشه!
اما کلیت کار خوب شده خسته نباشید
راستی چرا سوسیس به چنگال زدی ؟ یه فلافل میزدی لااقل :دی

موفق باشید :rose:

سلام استاد
والا دیگه عقل کار که نکن اینجوری میش اره کاشکی فلافل میزدم
اخه نخواستم تمام تمرکز بش که فالفل چون فقط فلافل نیست هات داگ و کوکتل و اینا سرو میش

main

Well-Known Member
مشکل بخصوصی نمی بینم. خیلی عالی شدهــ موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا