Layer style

Yunes.grapix

Well-Known Member
سلام . دوستان من یه مشکلی دارم و اون اینکه :‌
وقتی تو یه فایل با خصوصیات پیکسلایز بالا به یه لایه layer style خاصی رو می دیم ، بعد همون لایه رو با تمام خصوصیاتش می خواهیم به یک فایل دیگه انتقال بدیم که پیکسلایز پایین تری داره و مجبوریم لایه رو transform کرده و کوچک تر کنیم ،‌ باید تمام قسمت های Layer style رو دوباره ادیت کرده و به شکل قبلی در بیاریم ، آیا راهی هست که بشه این جابجایی رو انجام داد و با کوچک کردن و یا بزرگ کردن لایه موردنظر ،‌خصوصیات اون لایه هم به طور اتومات تغییر پیدا کنه (البته بدون اینکه Merge کنیم اون رو)
متشکرم

Yunes.grapix

Well-Known Member
فرقی نمی کنه ، هر لایه ای ... می خوام نیاز به دوباره کاری نداشته باشه . بعضی مواقع وقت گیر می شه ، خصوصا اگه سرت شلوغ باشه

Graphessional

Active Member
قبل از ریسایز کردن لایه ای که روش استایل فعال کردید باید تبدیلش کنید به Smart object. روی لایه ش کلیک راست کنی گزینه شو پیدا می کنی ولی مساله اینه که بعد از اون دیگه کنترلت روش برای تغییرات کمتر می شه.
یه کم امتحان کنی کاملا متوجه حرفم می شی.

Yunes.grapix

Well-Known Member
قبل از ریسایز کردن لایه ای که روش استایل فعال کردید باید تبدیلش کنید به Smart object. روی لایه ش کلیک راست کنی گزینه شو پیدا می کنی ولی مساله اینه که بعد از اون دیگه کنترلت روش برای تغییرات کمتر می شه.
یه کم امتحان کنی کاملا متوجه حرفم می شی.

نه دوست من ، مشکل با تبدیل لایه به اسمارت آبجکت حل نمی شه . چون اسمارت آبجکت فقط به خصوصیات خود لایه کار داره و تغییرات داخلی توی خود لایه می تونه ایجاد کنه اما blending option خارج از محیط اسمارت آبجکت روی لایه اعمال می شه .

Yunes.grapix

Well-Known Member
البته مگر اینکه ، blending option رو انجام بدیم ، بعد لایه رو تبدیل کنیم به اسمارت آبجکت . اونوقت می شه style ها رو به همون شکل داشته باشیم اما دیگه به خصوصیات خاص لایه دسترسی ای نداریم

جدیدترین ارسال ها

بالا