قالب Lamborghini gallardo

sina 2020

Well-Known Member
این دو مدل لامبورگینی گالاردو رو قبلا ساخته بودم ولی ازشون رندری نگرفته بودم ... واسه همین این محیط داغون رو ساختم که هم تضاد خوبی داشته باشه هم ازشون یه رندر داشته باشم
تمامی مدل سازی رو تو Cinema 4D و رندر رو فقط با global illumination خود نرم افزار گرفتم
امیدوارم خوشتون بیاد

...///آپدیت شد///...

اول از همه ممنون مهران جان .آره تمام کار رو از خودم در آوردم. تو ساختن محیط های شلوغ پلوغ زیاد تمرین کردم . البته به همون نسبت زمان ساختش طولانی تر هم میشه
از اونجایی که گفتی کارم مثل گیم شده , جلف بازیم گل کرد و او گالاردو 2009 رو برداشتم جاش یه aventador گذاشتم رنگش هم که دیگه باید ببینی چه بلایی سرش آوردم.
یه مقدار هم سعی کردم که مشکلاتی که بچه ها گفته بودن رو برطرف کنم امیدوارم بهتر شده باشه ...

از این aventador یه رندر دیگه گرفتم تو یه پست جداگانه آپ میکنم
:)

پیوست ها

• edit 2-3.jpg
    edit 2-3.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 113
  • without mat 2.jpg
    without mat 2.jpg
    378.5 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • L gallardo 3.jpg
    L gallardo 3.jpg
    592.4 کیلوبایت · بازدیدها: 142
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
از بچه های فروم کار c4d ندیده بودم
کار قشنگی شده تو فاز خودش نورپردازی و تکسچر ها خوب شدن ولی روی رفلکت ها کم کاری کردی و کار به گیم خیلی نزدیک شده
صحنه سازی هم توپ شده نمونه دیدین یا بازی زیاد میکنی،قدرت تصورت زیاد شده و صحنه رو از روی ذهنت زدی؟
و اینو میدونم وقت زیادی رو گرفته

خسته نباشی

آخرین ویرایش:

darklight

کاربر فعال
خیلی جالب شده هم ماشینا هم محیط و خصوصا اتمسفر کار.
اما به نظرم رفلکتهای خوبی روی ماشین ها نیافتاده و جای کار داره و این رفلکت ها حتی مدلینگ خود ماشین ها رو هم تحت تأثیر قرار داده و به نظر خیلی لوپلی میان. اگه بشه یه رندر با کیفیت رفلکت بالاتر بگیرید به نظرم خیلی توکار خودش رو نشون میده.....

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
خیلی خوب شده سینا جان. مخصوصا محیط.
بابت مشکل تکسچرینگ محیط هم بهترین روش تکسچرینگ اینه که یو وی های دیوارو باز کنی و توی Body paint یا mari یا mudbox اون تکسچر کثیفی ها رو به راحتی هر چه تمام تر اضافه کنی بهشونو بیاری توی Cinema 4D برای رندر.
راستی یه رندر هم با Vray بگیر. فک کنم تو این جور صحنه ها جالب تر بشه نتیجش.
یه کم هم گرد و غبار توی محیط اضافه می کردی فک کنم بد نمیشد.
موفق باشی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام کار خیلی خوبی شده اما محسن جان
به نظرم در حد تاپ گالریه . . .
اگه یه سری تغییرات ایجادبکنن و بهتر بشه کار می تونه این پیشنهاد بررسی بشه.
مدلسازی به نظر خوب میاد البته یه وایر بدون اسموس باشه بهتر میشه روی نقطه گزاری ها و جایگیری و نظم فیس ها نظر داد.
در مورد استدیو ایده خیلی خلاقانه هست.آقا یه سوال.استدیو داغون شما این هست پس استدیو خدای شما چی باشه الله اکبر.

:rose:
نور فضا خیلی مناسب و زیباست.فوکوس خوبه اما در حقیقت فوکوس برای صحنه های کلوز آپ بهتر جلوه داره تا فاصله مثلا 10 متری بیشتر
تکسچر گزاری خوب شده اما متریال سازی خوب نشده.فقط تکسچر هست انگار. خیلی همه چی خشک هست.یه مقداری رفلکت مناسب می تونه کارو بهتر کنه.
در کل کارتون شاید برای تاپ گالری پینشهاد مناسبی نباشه اما مطمئنا بسیار کار با ارزشی هست.چون اصول حتی نیمه حرفه ای و بعضی جاها مثل نور حرفه ای روی پروژه به چشم میاد.
موفق باشید.منتظر فعالیت بیشتر و گرم شما توی سایت هستیم.

sina 2020

Well-Known Member
ممنون از نظراتون که باعث دل گرمیه
عارف جان منظورم از محیط داغون , خراب و ویران بود !!!
:wink:
در مورد تکسچرهای ستون ها چون سیمانیه نمیخواستم رفلکت داشته باشه ...

دارم روش دوباره کار میکنم ببینم میتونم بهترش کنم ...

آخرین ویرایش:

sina 2020

Well-Known Member
آقا عارف شما تاج سر مایی سعی کردم نکته هایی که گفته بودی رو رفع کنم امیدوارم بهتر شده باشه :wink:

از آقا محسن هم ممنون لطف داری به خاطر شما هم که شده تا این کارو نفرستم تاپ گالری بیخیال نمیشم !!!!!

arash7464

Member
آقا بسی لذت بردم از تکسچر محیط و همچنین مدلینگ ماشین علی الخصوص رینگها
امیدوارم موفق باشی...

homayoon_fattah

Well-Known Member
عجب محیط خفنی شده . نمیدونم میشه از این محیط یه تصویر hdri درست کرد یا نه ؟!! اگر اساتید کمک بکنن و شما زحمتشو بکشی خیلی عالی میشه تا ما هم بتونیم از محیط زیبا استفاده کنیم . البته برای فروش بزارین !!

یه سوال : چرا کیفیت رندر ماشینا پایینتر از محیط شده ؟ چرا پیکسلا مشخصه روی ماشین ؟

آخرین ویرایش:

sina 2020

Well-Known Member
عجب محیط خفنی شده . نمیدونم میشه از این محیط یه تصویر hdri درست کرد یا نه ؟!! اگر اساتید کمک بکنن و شما زحمتشو بکشی خیلی عالی میشه تا ما هم بتونیم از محیط زیبا استفاده کنیم . البته برای فروش بزارین !!

یه سوال : چرا کیفیت رندر ماشینا پایینتر از محیط شده ؟ چرا پیکسلا مشخصه روی ماشین ؟

مرسی همایون راستش تا به حال HDRI نساختم اساتیت باید کمکم کنن خودم که خیلی هم دوست دارم این کارو کنم
پیکسل هایی که دیده میشه به خاطر کم بودن anti-aliasing هستش. میخواستم رندرش سریعتر بشه یه سری از پارامترارو کم کردم

آخرین ویرایش:
خیلی عالی شده من که با سه تا کاری که تو انجمن گذاشتی حال کردم
همونطور که گفتی فضا کاملا به فضای گیم شبیه هست
جون میده الان اون گاو ایتالیایی روشن شه و صدای بینظیرش تو فضای پارکینگ بپیچه و یه تیکاف کنه بره بیرون!!!:cool:
من عاشق لحظه ی استارت خوردن آوانتدور هستم

جدیدترین ارسال ها

بالا