پشتیبانی lady in red

Mandana

Active Member
سلام خوبین؟:دی
اینم کار جدید بنده.هدف تمرین مدلینگ و شبیه سازی لباس بود.بعدش دیدم حوصله می کشه گفتم یک تست رندر هم بگیرم:دی
در مورد مدلینگ و تکستچر ممنون میشم نقدش کنین بتونم بهترش کنم

nocolor.114.jpg
مرسی و موفق بباشین:rose:

پیوست ها

• Screenshot (10).png
    Screenshot (10).png
    366.3 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • Screenshot (9).png
    Screenshot (9).png
    401 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • Screenshot (8).png
    Screenshot (8).png
    358.7 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • busttt.109.jpg
    busttt.109.jpg
    383.5 کیلوبایت · بازدیدها: 73

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی خانوم مدیر
مدل خیلی خوب شده پرجزئیات و زیبا، آناتومی فوق العادس، کلا همه ی کاراتون از آناتومی قوی برخورداره
اگه یه شیدرسازی توپ و یه نورپردازی محشر بشه این صحنه واقعا عالی میشه و پتاسیل هم خیلی داره.
ویوپرت های zb رو دوست داشتم ولی خوب چون قراره ادامه بدی روی رندر هنوز نمیشه نظری نهایی داد

منتظر ادامش هستیم.

darklight

کاربر فعال
حالت کارتونی جالبی شده. یاد فیلم میرور میرور افتادم.
اما یه نکته برام جالبه. صورت ایرانی، فرهنگ ژاپنی، اتمسفر اروپایی قدیمی، معماری رومی و اسلامی در هم. فکر کنم یه ذره دیگه کار می کردید بقیه اقوام و ملل هم توی کارتون می تونستید بیارید.

Mandana

Active Member
زی براش هستش فقط.مدلینگ و تکستچر توی زی براش بوده.فقط اون رندر اخری رو با کی شات گرفتم
مهران کی گفته رندرشو میخوام ادامه بدم؟:)) نه اقا ما تو کاره اساتید نورپرداز دخالت نمی کنیم.کلنم نورپردازی رو دوست ندارم فقط در حدی نورپردازی کردم که مدلم دیده بشه جزئیاتش:(
صورت ایرانی رو قبول دارم:)) ولی ژاپنی چرا؟منظورتون بادبزنه؟بادبزن و لباس اسپانیائی ئه و مخصوص رقصنده های اسپانیایی.
مقسی^.^
:rose:

darklight

کاربر فعال
من بیشتر این رو توی عکس های ژاپنی دیده بودم.البته پوزش رو هم توی فیلمای سیاه سفید ژاپنی که گاهی سینما ۴ پخش می کرد دیدم. الان که فکر می کنم توی بازی assissin's creed 2 هم که توی ایتالیا بود از اینا دیدم. حالا تو اسپانیا هم هست دیگه من خبر نداشتم. ولی از این چیزا گذشته من از متریال‌های پارچه توی این کار خیلی خوشم اومد جالب شدن.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خیلی کار خوبی شده، حیف که به نورپردازی و رندر حرفه این علاقه نداری البته همینکه تخصصی کار میکنی خودش نقطه قوت محسوب میشه. درکل مدلینگ خیلی خوبه، فضا هم زیباهه ^__^

Mehran coyote

Well-Known Member
مهران کی گفته رندرشو میخوام ادامه بدم؟:)) نه اقا ما تو کاره اساتید نورپرداز دخالت نمی کنیم.کلنم نورپردازی رو دوست ندارم فقط در حدی نورپردازی کردم که مدلم دیده بشه جزئیاتش:(
به قول حامد(بارنارا) خیلی خوبه تخصصی کار میکنی ولی کارو تکمیلا حرفه ای کن هر جور شده :green:
به جون مهران حیفه :)) این کارای قوی شما رندر قوی نمیشه
اگه نورپردازی دوست نداری یه آشنایی پیدا کن و باهاش همکاری کن.

Mandana

Active Member
مقسی راه خوبیه این.حتمن یکی رو می یابم وقت و فرصتشو داشته باشه زحمتش میدم.:rose:

zzmm14

Active Member
با سلام
خیلی خوب شده. برا طراحی لباس و سیمولیتش پیشنهاد میکنم از Marvelous استفاده بکنین.
موفق باشین.:)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. خیلی علاقه دارم با زیبراش کار کنم.هنوز فرصت نشده دنبالش حرفه ای برم.
پارچه اینها سیمولیشن داره یا همه چی دستی هست؟
اتفاقا به نظرم نورش خوب شده.شیدرهم فکرکنم sss باشه درسته؟ اگه نیست حتما با sss بگیر.خیلی حرفه ای میکنه کارارو
موهاشو دوست ندارم. زیبراش قابلیت fur نداره؟
در مورد معماری هم فکر کنم تناقص نباشه.چون اسلام توی اسپانیا تاثیر زیادی داشته مخصوصا معماریش.لباس هم که تازه یاد گرفتم.اما حال و هوا خوب شده.
در کل خوبه.

darklight

کاربر فعال
در مورد معماری هم فکر کنم تناقص نباشه.چون اسلام توی اسپانیا تاثیر زیادی داشته مخصوصا معماریش.لباس هم که تازه یاد گرفتم.
منم از تناقض حرف نزدم. من از ترکیب حرف زدم که به نظرم تو خیلی جاهاش جالب شده (البته من کف شطرنجی رو با هیچ معماری دوست ندارم، چراش بماند) ولی ترکیب کار جالب شده هم رنگ بندی و هم فضای کار.

Mandana

Active Member
برای پارچه سیمولیشن نداره و دستی ساختم.البته برای استین هاش مارولوس رو امتحان کردم ولی خوب هنوز مبتدی ام توش و اسکیل هاش با زی براش نمی خونه زیاد.باسه همین مجبور شدم از اول ساختم
زیبراش هیر داره خودش.اینها هم هیر زی براش ئه.منتها کی شات نمی تونه مو ها رو وارد کنه باسه همین تبدیل به پلیگان کردم بردم کی شات واسه همین یکم حالت نرمی خودشو از دست داد.تازه این العان موهاش حدود 3 میلیون پلیگان هست و شده این.کی شاته خنگ:(
امیدبارم زودتر هیر و فر رو باسه کی شات اضافه کنن:دی
پوستش هم اس اس اس! داره:دی در اصل دلیل علاقه ام به کی شات همین متریالای اس اس اسشه:دی
:rose:

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار خوبی شده ایول. محیطش که خیلی خوبه. کاراکتر هم که دیگه خودت اوستاشی. بعضی دوستان در مورد شیدر sss نظر دادن که باید عرض کنم در عین اینکه این شیدر کار رو حرفه ای میکنه همون قدر هم اگه بلد نباشی کارت رو خراب میکنه. البته کار شما خوبه. استادی دیگه :دی
مووووفق باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا