Kitchen design

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام .
مجدد مزاحم دوستان شدم با یک کار جدید دیگه . :paint:
اینبار هم رفتم سراغ اینتریور البته آشپزخونه .
مدلینگ و لایتینگ و ... توسط مایا انجام شده . موتور رندر هم طبق معمول منتال ری هست .
برای ساخت و تنظیم تکسچرها و ادیت نهایی عکس که ادیت خاصی نداشت هم از فوتوشاپ استفاده کردم .
دیگه اینکه خب از مدل آماده هم مشخصه که استفاده کردم چون اصلا حال و حوصله مدلسازی را نداشتم .
بیشترین زمان را صرف نورپردازی و رندر کار انجام دادم .
همچنین ساخت متریال ها که برام در این کار خیلی مهم بودن .
تا حالا شده زمان رندر کار بیشتر از زمانی بشه که صرف ساخت ( از مدلینگ تا متریال دهی و نورپردازی و ... ) اون کار میکنید ؟!!!
این کار اینطوری شد .
به دلیل نوع خاص نورپردازی و متریال های براق و با گلوسینز بالایی که داره زمان رندرش هم فراوان بالا بود البته با سایز 2000*1000
ضمنا این هم بماند که یک مرتبه حدود 70 درصد فریم رندر شده بود به علت رندر در شبکه و مشکلات موجود در شبکه رندر قطع شد و یک سکته ناقص اونجا به ما داد و ... :green:
فکر کنم خیلی حرف زدم . اگر سوالی بود بفرمایید پاسخ بدم .
شاد و موفق باشید .:rose:

پیوست ها

• kitchenfinal.jpg
    kitchenfinal.jpg
    480.4 کیلوبایت · بازدیدها: 75

H.S

Member
خيلي خوب شده سروش جان فقط جاي بعضي از عناصر از قبيل سينك و ... زياد مناسب نيست.

اون سطل آشغالم كارو مصنوعي كرده.

موفق باشي.

ea_utopia

Active Member
سلام
آشپزخونه ای به این بزرگی می شد بهتر فرنیچر بشه
متریال ها یه جاهایی خام به نظر میان
رفلکت کار با وجود این که گفتی زیاده اما دیده نمی شه.از نظر رنگبندی که سلیقه ایه اما من خوشم نیومد.
محل باز شو زیاد از حد بلار شده.
می شد بالای میز ناهار خوری یه لایتینگ بخصوص باشه که یه کم به اونجا شخصیت بده.
سقف با توجه به وسعت زیاد خیلی ساده است و یه کم کار رو کم کار نشون می ده
ادامه نداشتن کابینت بالایی و تفاوت مترباش با پایین خوب نیستو...

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سروش جان کارت خیلی خوشگل شده تبریک ولی من فکر می کنم با این نور زیادی که وارد آشپزخونه می شه نور کلی یه کم کمه نسبت به واقعیت ومثلا نباید پشت یخچال اونجوری تاریک باشه. راستی اون در کابینت بالایی که دو تاست و شیشه ایه متریالش یه کم غیر واقعی جلوه می کنه.
ببخشید، موفق باشی.

alionline1366

Active Member
در کل جالب شده سروش جان ولی یک سری ایرادات داره مثل اون سطل آشغال که خیلی مصنوعی شده و جای گیری عناصر مثل گلدون که پشت صنلی رفته و یه چیز دیگه ای هم که هست نورپردازی روی بعضی عناصر طبیعی نیست مثلا زاویه تابش و شدت نور پنجره خیلی طبیعی نشده

.:. soroosh .:.

Active Member
خيلي خوب شده سروش جان فقط جاي بعضي از عناصر از قبيل سينك و ... زياد مناسب نيست.

اون سطل آشغالم كارو مصنوعي كرده.

موفق باشي.

اوهوم . ممکنه ...
من خودم از سطل آشغاله که خیلی خوشم اومده :green:
درسته ما تو ایران شاید از چنین سطل زباله ای استفاده نکنیم اما خارج از ایران ...:wink:

آفرین خیلی خوبه...
سرورش ،یه یخچاله سفید می زاشتی بهتر نمیشد ؟؟؟؟

نمیدونم . شاید بهتر میشد .
اما خب یخچال ساید بای ساید را با این متریال من خودم بیشتر میپسندم .
و خب به نظر خودم با این متریال و رنگ نسبت به محیطم همخونی بیشتری داشت :-?
:rose:

سلام
آشپزخونه ای به این بزرگی می شد بهتر فرنیچر بشه
متریال ها یه جاهایی خام به نظر میان
رفلکت کار با وجود این که گفتی زیاده اما دیده نمی شه.از نظر رنگبندی که سلیقه ایه اما من خوشم نیومد.
محل باز شو زیاد از حد بلار شده.
می شد بالای میز ناهار خوری یه لایتینگ بخصوص باشه که یه کم به اونجا شخصیت بده.
سقف با توجه به وسعت زیاد خیلی ساده است و یه کم کار رو کم کار نشون می ده
ادامه نداشتن کابینت بالایی و تفاوت مترباش با پایین خوب نیستو...

خب در کل شما میفرمایید آشپزخونه باید از اول ساخته بشه :shock:
در مورد چیدمان و ... آشپزخونه راستش خودم با محیط های ساده و محیط هایی که شلوغ نیستن بیشتر ارتباط برقرار میکنم و بهتر به دلم میشینن چون احساس آرامش بیشتری دارم در چنین محیط هایی .
مثلا میتونستم کلی وسیله آشپزخانه مثل چرخ گوشت و میکسر و ترازو و... هم بریزم داخل صحنه .
یه حتی کلی کابینت اضافه کنم چه در بالا و چه در پایین یا حتی زیر پنجره کمد کوتاه بزارم و ...
حتی میشد زیر میز را هم ببندم و از اون فضا هم به عنوان کمد و کابینت و کشو و ... استفاده کنم .
اما خب اصلا دوست ندارم محیط بسته باشه و شلوغ .

متریال معمولی و ساده هم ندارم داخل صحنه اما خب ممکنه به خاطر نوع نورپردازی اینطوری به نظر بیان :-?

رفلکتی هم که گفتم مربوط به زمین میشه و یخچال و لوستر ها .
که همشون گلوسینز دارن و ...
بقیه قسمت ها اینطوری هست اما کم هستن مثل قهوه ساز و ...

در مورد نورپردازی بالای میز ناهار خوری بنکل فراموش کرده بودم . حق با شماست کاملا .
بهتر بود بالای اون قسمت نور موضعی و ... کار میکردم . :cry:

در مورد تفاوت کابینت های بالا و پایین : راستش برای ساخت این آشپزخونه مدلهای خارجی زیادی را دیدم که اکثرا هم جدید بودن و خیلی از این کارها کابینتهای بالا را دقیقا به همین اشکال استفاده میکردن و کاملا متفاوت با کابینت های پایین اجرا میکردن .
و به نظر خودم اتفاقا کار جالبیه و ... :wink:
به هر حال سلیقست دیگه :wink:

سپاس :rose:

سروش جان کارت خیلی خوشگل شده تبریک ولی من فکر می کنم با این نور زیادی که وارد آشپزخونه می شه نور کلی یه کم کمه نسبت به واقعیت ومثلا نباید پشت یخچال اونجوری تاریک باشه. راستی اون در کابینت بالایی که دو تاست و شیشه ایه متریالش یه کم غیر واقعی جلوه می کنه.
ببخشید، موفق باشی.

در مورد نور راستش خیلی روش وقت گذاشتم کلی هم روش کار کردم .
خود نوری که از بیرون وارد صحنه میشد تازه کمتر از این صحنه را روشن میکرد و مثلا همون قسمت یخچال کلا با دیوار یکی میشد و .... :-?
من هم از این سمت دوربین مجبور شدم مجدد نور جداگانه بدم به کار که کمی روشن بشه اون قسمت ها ...
مثلا سایه های تیره زیادی داشتم که با تغییر در رنگ و قدرت سایه ها و اضافه کردن این نور سمت دوربین سعی کردم رو اونها کنترل بیشتری داشته باشم اما خب ...:cry:
با کلی دردسر این سمتها را همینقدر روشن کردم .
از این بیشتر هم میشد روشن کنم .
و شاید نمونه رندرش را هم داشته باشم .
اما غیر طبیعی میشد .
یعنی از این حالت نوری که از بیرون تابیده شده در میومد و غیر طبیعی جلوه میکرد .
یکی دیگه از علت هایی که اون قسمتها اینطوری تاریکه رنگ دیوار هاست .
یعنی اگه من رنگ دیوار ها را سفید انتخاب میکردم .
خب مسلما به جز اینکه خود دیوارها رنگشون روشن بود و ... بازگشت یا بازتاب نور از تاثیر برخورد نور محیط با دیوارها تاثیر زیادی بر روشنی صحنه میداشت ولی خب این رنگ را برای دیوار ها دوست داشتم و خب همونطور که میدونید رنگ هر چی به تیرگی تمایل پیدا میکنه جذب نورش بیشتر میشه و بازتابش کمتر ...

تشکر فراوان :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا