جلوه های ویژه Kinect XBOX و موزیک ویدیو ی از خلاقیت !!!

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام خدمت دوستان عزیز ، ابتدا از مدیران عذر میخوام چون این کار کار خودم نیست و با اصول کلی سایت مشکل داره ! و اگر خواستند میتونند حذف کنند ، فقط دیگه لطفا اخطار ندند ، در صورت مشکل به خودم پیغام خصوصی بزنند .

، اخیرا Video Music ــی از گروه موسیقی لینکین پارک ریلیز شد ، افراد این گروه همشون رشته ی اصلی کارشون به جز موسیقی گرافیک هست و دی جی گروه جوزف هان که کارگردانی تصویری های لینکین پارک رو به عهده داره ، برنامه نویس گیم هست .
این موزیک ساخته شده برای بازی Linkin Park Recharge ساخته شده خود گروه هست که میتونید هم اکنون اون رو بازی کنید ! این بازی در جهت مصرف درست برق ساخته شده ... :green:

شعار این بازی هم اینه :
Power The World
... Save It Forever

اسم این موزیک A Light That Never Comes هست .

موزیکی که شما میشنوید جالبه بدونید بر علیه تفکر فراماسونی خونده شده و به وضوح میشه فهمید که دارن با کیا در میوفتن ، به هر حال از موضوعی که به اینجا مربوطه دور نمیشم ، من در اینجا میخوام یک برسی کوچیک روی این ویدیو داشته باشیم .

این موزیک ویدیو با نرم افزاری شبیه C4D و 3Ds Max ساخته شده ... اما جالب تر از اون مدلینگ این کار هست که همش با کینکت ایکس باکس انجام شده ، واقعا از کمترین امکانات هنر رو خلق کردن ، موزیک ویدیو های قبلی لینکین پارک هزینه های گزافی داشت اما این ویدیو
در حال زیبایی با هزینه ی کم ساخته شده ، اگر در ویدیو هم نگاه کنید یک مجسمت که همه میپرستنش که چشم پشت سرشه و اخرش وقتی همه باهم یکی میشن ، یک انرژی ساطع میشه و مجسمه خورد میشه ... :cool:

در مورد انیمیت کار باید بگم اون هم با کینکت انجام شده و تصاویری هم از WIP این کار منتشر شده که میتونید در اینجا ببنید .

براتون ویدیو رو توی هاستم اپلود کردم ، میتونید با لینک مستفیم و سرعت بالا دریافت کنید ، هنوز نسخه ی Full HD و HD منتشر نشده . پیشنهاد میکنم از دست ندینش ، چون واقعا برای من یکی که خیلی جالب بود و اینکه میتونید ایده های خیلی جالبی بگیرید !!!

دانلود در اینجا

پسوورد فایل H13

جدیدترین ارسال ها

بالا