jet Audio Farsi

Saeid Taheri

Active Member
خواهش ميكنم سالار جان قابلي نداشت راستي شما ميدوني چجوري ميشه باهاش صدا خواننده رو قطع كرد و فقط صداي موزيك پخش بشه .
با تشكر

Saeid Taheri

Active Member
خوب ميشه بگيد با چه برنامه اي ميشه ؟؟؟؟
همچنين لينك دانلودش رو لطف كنيد
با تشكر

Salar

Active Member
نه سعيد جان
شرمند برای کارتو یه نرم افزار قوی لازمه که بتونه این کار رو بکنه
:oops: نمی تونم کمکتون کنم

fooladi

Member
با nero wav editor كه بخشي از نرو ورژن 6 اولترا اديشن هست ميشه اينكار رو انجام داد :
با فيلتر karaoke

ACTIVE

Active Member
با سلام
دوست عزيز چندتا برنامه ديگه هم هستند ولي متاسفانه اسمشون دقيق يادم نيست ٬ ولي اگه كارت صوتي ات از نوع AC'97 هستش ميتوني با زدن 1 تيك در يوتيليتي برنامه نصب شده كارت صوتي اين كار رو انجام بدي .
موفق باشي

ACTIVE

Active Member
راستي سعيد جان اين لوگوت عكس خودته ؟
به نظرمن كه شبيه هنرپيشه فيلم ماتريكسه ؟
درسته ؟

Saeid Taheri

Active Member
نه بابا عكس من نيست شبيه بازيگر فيلم ماتريكس هست ولي اون نيست .
با تشكر

ACTIVE

Active Member
ببخشيد سعيد جان مثل اينكه دكمه ماوس يا اينترت گير كرده دوبل سند مينكه يا شايد شبه من لوچ ميبينم ولي اگه مورد اوله يه كم دقت كن .
موفق باشي

خواهش ميكنم سالار جان قابلي نداشت راستي شما ميدوني چجوري ميشه باهاش صدا خواننده رو قطع كرد و فقط صداي موزيك پخش بشه
.
دستت درد نكنه دانلود كردم براي قطع صدا ها بايد با اكولايزراش ور بري بهت ميگم با كودوم

Saeid Taheri

Active Member
s_mehrdad68 گفت:
خواهش ميكنم سالار جان قابلي نداشت راستي شما ميدوني چجوري ميشه باهاش صدا خواننده رو قطع كرد و فقط صداي موزيك پخش بشه
.
دستت درد نكنه دانلود كردم براي قطع صدا ها بايد با اكولايزراش ور بري بهت ميگم با كودوم
آقا ميشه لطف كني بگي چجوري ميتوني اون آهنگ رو از صداي خواننده جدا كني؟
البته من هنوز دانلودش نكردم الان حدود 21 درصد دانلود رو رفتم ولي به علت دلايلي نتونستم ادامه بدم ولي تا فردا حتما دريافتش ميكنم
فقط لطف كنيد يك توضيح بديد كه چگونه اين كار رو انجام داديد
با تشكر موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا