hamid_joon گفت:
سلام آفاق جان شرمنده که اینجا پست دادم ولی من 1 کاربر ساده سایت بودم 2 روز بود که من به این سایت سر میزدم
من با این کارتی که جدید گرفتم فقط برا باره اول که اومدم برم تو ابن سایت این پیغان اومد ولی کارت قبلی ام میتونم برم
در ثانی من از isp که این کارت را گرفتم پرسیدم و اونا چک کردن و گفتن کل ip های ما بلوکه شده و گفتن باید رایزنی بشه حالا ایزون جان مگه این سیستم شما 1 ip را نمیبنده یا کل رنج را میبنده؟
ممنونم
دوست من شرمنده كه ديروز نتونستم پاسخ بدهم. الآن من ip شما را باز ميكنم. از صادق جان هم سپاسگزارم كه اين تاپيك را قفل نكردند.
ما چون يك زمان بود كه با اين Range آي پي هاي زيادي تلاش براي هك كردن داشتند (گاها روزي 15 تلاش در روز) همه اين رنج را بستيم كه خيالمان آسوده تر باشد. البته اين افراد از آي پي هاي ديگري استفاده كردند و بعد از اينكه خسته شدند با خود من تماس گرفتند و خواستند كه من هك كردن نيوك را به آنها ياد بدهم
جالب اينجاست كه همين افراد از نيوك ما استفاده ميكردنند و ميكنند. الآن هم در ايران نيوك خوب فعال هستند و كاربران خوب ما محسوب ميشوند. چون ديدند كه اين كار بي فايده است. من هم به آنها گفتم كه چون اينكار شما باعث ميشه كه امكان ورود ديگران (مانند شما) به ايران نيوك مسدود بشه اگر ميخواهيد اسكريپتهاي گوناگون را آزمايش كنيد بفرماييد ما يك سايت آزمايشي براي شما روي سرور ديگر ميگذاريم و بيش از همه شاد ميشيم كه شما آن سايت را هك كنيد. اينجوري كمكي هم به بالاتر بردن امنيت نيوك ما كرده ايد. ولي خوب ديگه اونا هم خسته شدند.
من امروز بعداز اين تاپيك نگاهي كلي به آي پي هاي مسدود شده از ايران ميكنم و بيشتر آنها را باز ميكنم كه دوستان دچار اشكال نشوند.
با پوزش دوباره از شما.