Island Of Love

mamali132002

Active Member
بچه ها اینم کار اول خودم به تنهایی :

با روش mate painting. ایراد هم خیلی داره (ما که نقاش نیستیم) ولی همین جوری کشیدیم و بعد با تکنیک mate painting این طوریش کردیم.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی قشنگ شده. سبک خیلی جالبیه. میشه یه توضیح کوچیک درباره نحوه طراحیش بدی؟

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
این سبک کاری به این صورته که شما یه صحنه ای توی ذهنت میاد و میخوای اونو درست کنی ولی خوب نمیتونی براش بزنی و نمیتونی طبیعی در بیاری. شما میای برای جاهایی از صحنه که خوب کار نکردی از عکسهای دیگه استفاده میکنی.

البته اگر عکس زاویه ی دلخواه شما رو نداشت فقط از texure هاش استفاده میکنی. مثلا تو اون mate painting قبلی که کار مشترک من و مجتبی بود برای برگ های درخت ها من از ترکیب چمن و برگ درخت که از روی یک عکس بر داشتم استفاده کردم.

این روش برای نقاشی نیستش و من هم اصلا برای این هدف ازش استفاده نمیکنم. در واقع این روش یه طوری هستش که باید انقدر توش حرفه ای بشی که صحنه ای که میسازی با طبیعت مو نزنه و بعد اون صحنه میره توی 3d و تا جایی که امکانش باشه layer ها جدا میشه و دوربین از توشون حرکت میکنه و یک صحنه ی کاملا طبیعی رو ایجاد میکنه. مثل فیلم harry patter که توش پر این جور کاراست. در آوردن بعضی از چیز ها تو 3d به این شدت طبیعی نخواهد شد.

هرچی براش کاریه شما زیاد و طبیعی بشه mate painting شما طبیعی تر میشه.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
واقعا جالب بود. سبک جالبیه. موفق باشی

FashisT

Active Member
خیلی خوب شده!
فقط یه سئوال!
بعد چیدن قطعات عکسهای مختلف در کنار هم این حالت ماتی و یکدستی رو با برنامه 3d بهش دادی؟ یا با خوده فتوشاپه!
هر کدومش هست یه توضیحی دربارش میدی یا اینکه یه چیزه کوچولو از مراحلش رو میگی؟
چون چند وقتیه یکی از دغدغه های من اینه که چه جوری این عکسهای بلوری یکسان دارند که باعث میشه هیچ تضادی تو اجزا نباشه!
ممنون
فعلا

mamali132002

Active Member
Fashist جان ممنون از لطفت ... من توی این کار عکس کنار هم نچیدم!بلور یکسان هم ندادم فقط براش کاری کردم. اشتباه نکن من صحنه سازی کردم . تنها عکس هایی که توی این کار گذاشته شدن یکی کشتی هستش یکی هم قایق ولی روی بدنه کشتی حتی از texture چوب درخت هم استفاده کردم همینو طور برای قایق تا اون چیزی که میخواستم بشه.موقع ساخت صحنه من عکساشون رو هم نداشتم به طور فرضی جاشون رو با براش کشیدم. اینم صحنه ی کار قبل از mate painting :

کاملا براش هستش.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
واقعا زیبا شده رنگ بندی خوبی هم داره.
خسته نباشی راستی اگه بتونی آموزشی هم واسه این کارت بزاری که عالیه اگر هم نمیتونی حداقل چند تا آموزش زبون اصلی بزار در مورد این تکنیک تا ما هم یه کاری بکنیم.
ممنون

FashisT

Active Member
mamali132002 گفت:
Fashist جان ممنون از لطفت ... من توی این کار عکس کنار هم نچیدم!بلور یکسان هم ندادم فقط براش کاری کردم. اشتباه نکن من صحنه سازی کردم . تنها عکس هایی که توی این کار گذاشته شدن یکی کشتی هستش یکی هم قایق ولی روی بدنه کشتی حتی از texture چوب درخت هم استفاده کردم همینو طور برای قایق تا اون چیزی که میخواستم بشه.موقع ساخت صحنه من عکساشون رو هم نداشتم به طور فرضی جاشون رو با براش کشیدم. اینم صحنه ی کار قبل از mate painting :

کاملا براش هستش.
خب همون!
من سئوالم همون مراحل mate paint بود!
یه توضیحی بدی ممنون میشم!
فعلا

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
واقعا زیبا شده رنگ بندی خوبی هم داره.
خسته نباشی راستی اگه بتونی آموزشی هم واسه این کارت بزاری که عالیه اگر هم نمیتونی حداقل چند تا آموزش زبون اصلی بزار در مورد این تکنیک تا ما هم یه کاری بکنیم.
ممنون

همونطور كه قبلا هم گفتم خيلي قشنگ شده! فقط چيزي كهحيمدرضا گفت و برس بهش !

تا بعد...!

mamali132002

Active Member
به دیگه صاحب سبک اومد.. مجتبی جون .. اگر ممکن هست خودت به سوال ها جواب بده چون منم از تو یاد گرفتم.

hamid ir

Well-Known Member
خوب ممنون میشیم از صاحب سبک که یه چندتا مقاله و آموزش در این زمینه بزارن . اگه به زبان اصلی هم سراغ دارن ممنون میشیم

mamali132002

Active Member
آقا ممنون از لطفت فقط یه یکی دو ماهی دیر دیدی. موضوعات قدیمی درست نیست بالا بیان. ولی بازم ممنون از لطفت.

جدیدترین ارسال ها

بالا